Google merchant center shpping ads product_URL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

29/06/2019 06:00:55
Quote Anchor link
Ik heb contact met google customer service gehad, maar moeilijk om ze snel te pakken te krijgen over het volgende probleem.

Ik heb de xml datafeeds correct gemaakt, maar mijn vergelijkingswebsite die product_urls via affiliates gebruikt zoal tradetracker bijv, blijken niet goed te zijn, omdat ik de volgende foutmelding krijg:

"URLs do not belong to your website"

in
https://support.google.com/merchants/answer/6363310?hl=nl

staat:

Quote:
Alleen artikelen promoten die direct kunnen worden gekocht
De producten waar u in Shopping-advertenties reclame voor maakt, moeten verkrijgbaar zijn via uw winkel. U mag Shopping-advertenties niet gebruiken om partner- of betalen-per-klik-links naar producten te promoten, behalve wanneer u deelneemt aan het bètaprogramma Affiliate Advertising of wanneer u een service voor prijsvergelijking (Comparison Shopping Service, CSS) biedt in de Europese Economische Ruimte (EER) of Zwitserland.


Daar voldoe ik aan. Ik ben een Comparison Shopping Service in de Europese Economische Ruimte (EER).
Als ik de productUrl naar mijn eigen domein verwijs, dan is dat weer geen verkooppagina.

tegenstrijdig en kom er niet uit.

Heeft iemand hier ervaring mee?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:17:47
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

29/06/2019 19:18:32
Quote Anchor link
Ben je ook echt een prijsvergelijker of doe je maar alsof?

https://comparisonshoppingpartners.withgoogle.com/
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

30/06/2019 01:44:25
Quote Anchor link
Ja, stommme vraag. Natuurlijk ben ik een prijsvergelijker.
Ik heb dit al gelezen wat in die link staat.
Even goed lezen, het probleem zijn de affiliate links
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

30/06/2019 10:49:36
Quote Anchor link
Daniel van Seggelen op 30/06/2019 01:44:25:
Ja, stommme vraag. Natuurlijk ben ik een prijsvergelijker.
Ik heb dit al gelezen wat in die link staat.
Even goed lezen, het probleem zijn de affiliate links


Als je wilt dat andere jou nog verder helpen, zou ik als ik jou was maar op een andere toon praten.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

30/06/2019 12:06:05
Quote Anchor link
@ Marthijn, Als ik jou was zal ik je adviseren andere mensen hun tijd niet te laten verspillen door deze berichten te schrijven.

Het is logisch dat Ward van der Put op een verkeerde toon praat, alsof mensen hier deze problemen uit hun duim zuigen? Terwijl dit een belangrijk unt is wat ik aanhaal. Dan maar beweren dat men het alsof doen?

Gewoon een stomme opmerking en dat is de waarheid.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/06/2019 14:29:06
Quote Anchor link
Ik ben de eerste die zal toegeven dat ik hier 0,0 verstand van/ervaring mee heb, maar ik denk dat het de bedoeling is dat je op een of andere manier aangeeft dat je de links mag gebruiken. Mogelijk moet je dus een soort van overeenkomst hebben met deze "affiliates".

Ik kan mij zo voorstellen dat niet iedereen *puts on sunglasses* ...het op prijs stelt... dat je op de bonnefooi links van andermans sites gebruikt.

En chill eens een beetje zeg, tis al veel te warm :). @Ward geeft je niet zomaar een link. Heb je ook al gekeken of je aan de daar geschetste criteria voldoet?

Je hebt het over toon maar jij vindt dat wij jouw tijd aan het verspillen zijn? Ik kan mij niet herinneren dat we enige verplichting hebben om ergens op te reageren - dat is allemaal vrijwillig. Het enige wat jij bereikt met deze toon is potentiële antwoordgevers wegjagen uit deze thread. Dit is geen helpdesk, laat staan een betaalde.

Op voorhand zeggen dat iets ergens niet aan ligt of iets een onzinnig antwoord is, nog voordat je de precieze oorzaak van een probleem hebt vastgesteld lijkt mij op zijn zachtst gezegd... voorbarig.

Zolang je niet weet waarom iets misgaat dien je alle opties open te houden. En soms iets opnieuw of zelfs een derde maal te controleren. Het kan altijd zijn dat je iets over het hoofd ziet of verkeerd hebt geïnterpreteerd.
Gewijzigd op 30/06/2019 14:39:48 door Thomas van den Heuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.