Google Recaptcha alternatief

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »
Jorn Reed

Jorn Reed

11/06/2020 18:53:20
Anchor link
Hoi allemaal,

Ik ben bezig met een Wordpress website, het thema schrijf ik zelf met het Timber starter theme. Aan de hand daarvan heb je php bestanden die de data ophalen uit het cms, en een pagina renderen in .twig formaat.

Ik heb een simpele contact pagina met een formuliertje, email, naam en vraag. Je kent het wel. Omdat dit geen te geadvanceerde website is met php classes etc, gebruik ik ook niet echt een validatie class ofzo, Omdat het om 3/4 velden gaat heb ik gewoon een simpel scriptje die de velden controleert, of het email wel een geldig email is etc.

Maar ik vraag me af, is er een alternatief voor Google Recaptcha, wat ik gewoon heel makkelijk in een simpele php validatie kan toevoegen? Zonder api gezeur etc?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:12:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2020 19:16:14
Anchor link
Wat is er volgens jou mis met Google ReCaptcha? Het is niet alleen een captcha maar ook een bot-controle.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/06/2020 19:22:49
Anchor link
En heb je nu last van spam dan?

Wat je zou kunnen doen is een honeypot-veld aanmaken. Eentje die je via JavaScript onzichtbaar/inactief maakt. Wanneer dit veld wordt ingevuld dan heb je waarschijnlijk met een bot te maken.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

11/06/2020 19:32:00
Anchor link
Thomas van den Heuvel op 11/06/2020 19:22:49:
En heb je nu last van spam dan?

Wat je zou kunnen doen is een honeypot-veld aanmaken. Eentje die je via JavaScript onzichtbaar/inactief maakt. Wanneer dit veld wordt ingevuld dan heb je waarschijnlijk met een bot te maken.


Dan moet er alleen nog controle, of een onzichtbaar veld word ingevuld.

Naja ik vind google recaptcha een beetje lastig te begrijpen haha. Moet ik daarmee nou Javascript, PHP of allebei gebruiken om het te laten werken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2020 20:03:02
Anchor link
Google ReCaptcha is gebouwd in JavaScript en doet een controle van de bezoeker op hun server, en stuurt dan een resultaat terug. Deze gebruik je met PHP om dit in je formulier af te handelen.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

11/06/2020 20:22:18
Anchor link
Je moet als ik het goed begrijp een js script inladen, dan met een google js functie de captcha inladen op een form element/div, en dan dit soort php code toch?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
        $email
;$comment;$captcha;
        if(isset($_POST['email'])){
          $email=$_POST['email'];
        }

        if(isset($_POST['comment'])){
          $comment=$_POST['comment'];
        }

        if(isset($_POST['g-recaptcha-response'])){
          $captcha=$_POST['g-recaptcha-response'];
        }

        if(!$captcha){
          echo '<h2>Please check the the captcha form.</h2>';
          exit;
        }

        $secretKey = "Put your secret key here";
        $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        // post request to server
        $url = 'https://www.google.com/recaptcha/api/siteverify?secret=' . urlencode($secretKey) .  '&response=' . urlencode($captcha);
        $response = file_get_contents($url);
        $responseKeys = json_decode($response,true);
        // should return JSON with success as true
        if($responseKeys["success"]) {
                echo '<h2>Thanks for posting comment</h2>';
        }
else {
                echo '<h2>You are spammer ! Get the @$%K out</h2>';
        }

?>

Had die code even snel online gevonden, maar zo kan ik het makkelijk combineren met mijn eigen validatie.
Is Recaptcha nog steeds gratis, had begrepen dat google maps tegenwoordig geld kost na een bepaalde tijd met een google billing account ofzo?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2020 20:53:17
Anchor link
ReCaptcha is gewoon gratis.

Ook Google Maps is vrij te gebruiken, hoor. Maar vanaf een bepaald aantal hits moet je een billing account aanmaken, en dan duurt het nog even voordat je echt die credits moet betalen. Die limieten liggen erg ruim.

ReCaptcha 3 werkt met een treshold, en die geeft een waarde of een bezoeker betrouwbaar is, of juist niet. Ook werkt deze onzichtbaar.
Gewijzigd op 11/06/2020 20:54:37 door - Ariën -
 
J opla

j opla

24/09/2020 15:56:41
Anchor link
Google ReCaptcha lijkt gratis ... maar is het niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2020 16:32:51
Anchor link
J opla op 24/09/2020 15:56:41:
Google ReCaptcha lijkt gratis ... maar is het niet.


Hoe kom je daarbij? Of ben je commercieel bezig met een drukbezochte site?
Gewijzigd op 24/09/2020 16:34:28 door - Ariën -
 
J opla

j opla

24/09/2020 16:35:16
Anchor link
wat denk je zelf? er wordt betaald met data. daarnaast worden (ingelogde) gebruikers van google chrome voorgetrokken tov gebruikers van firefox en safari
Gewijzigd op 24/09/2020 16:38:34 door j opla
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2020 16:38:27
Anchor link
Wat wil je ermee zeggen?
 
J opla

j opla

24/09/2020 16:39:12
Anchor link
maar het gaat off-topic
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2020 16:40:20
Anchor link
Ja, jij begint :-/

Als je goede discussie wilt starten dan mag je een nieuw topic openen.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.