Google Recaptcha alternatief

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »
Jorn Reed

Jorn Reed

11/06/2020 18:53:20
Anchor link
Hoi allemaal,

Ik ben bezig met een Wordpress website, het thema schrijf ik zelf met het Timber starter theme. Aan de hand daarvan heb je php bestanden die de data ophalen uit het cms, en een pagina renderen in .twig formaat.

Ik heb een simpele contact pagina met een formuliertje, email, naam en vraag. Je kent het wel. Omdat dit geen te geadvanceerde website is met php classes etc, gebruik ik ook niet echt een validatie class ofzo, Omdat het om 3/4 velden gaat heb ik gewoon een simpel scriptje die de velden controleert, of het email wel een geldig email is etc.

Maar ik vraag me af, is er een alternatief voor Google Recaptcha, wat ik gewoon heel makkelijk in een simpele php validatie kan toevoegen? Zonder api gezeur etc?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 12:52:42
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2020 19:16:14
Anchor link
Wat is er volgens jou mis met Google ReCaptcha? Het is niet alleen een captcha maar ook een bot-controle.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/06/2020 19:22:49
Anchor link
En heb je nu last van spam dan?

Wat je zou kunnen doen is een honeypot-veld aanmaken. Eentje die je via JavaScript onzichtbaar/inactief maakt. Wanneer dit veld wordt ingevuld dan heb je waarschijnlijk met een bot te maken.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

11/06/2020 19:32:00
Anchor link
Thomas van den Heuvel op 11/06/2020 19:22:49:
En heb je nu last van spam dan?

Wat je zou kunnen doen is een honeypot-veld aanmaken. Eentje die je via JavaScript onzichtbaar/inactief maakt. Wanneer dit veld wordt ingevuld dan heb je waarschijnlijk met een bot te maken.


Dan moet er alleen nog controle, of een onzichtbaar veld word ingevuld.

Naja ik vind google recaptcha een beetje lastig te begrijpen haha. Moet ik daarmee nou Javascript, PHP of allebei gebruiken om het te laten werken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2020 20:03:02
Anchor link
Google ReCaptcha is gebouwd in JavaScript en doet een controle van de bezoeker op hun server, en stuurt dan een resultaat terug. Deze gebruik je met PHP om dit in je formulier af te handelen.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

11/06/2020 20:22:18
Anchor link
Je moet als ik het goed begrijp een js script inladen, dan met een google js functie de captcha inladen op een form element/div, en dan dit soort php code toch?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
        $email
;$comment;$captcha;
        if(isset($_POST['email'])){
          $email=$_POST['email'];
        }

        if(isset($_POST['comment'])){
          $comment=$_POST['comment'];
        }

        if(isset($_POST['g-recaptcha-response'])){
          $captcha=$_POST['g-recaptcha-response'];
        }

        if(!$captcha){
          echo '<h2>Please check the the captcha form.</h2>';
          exit;
        }

        $secretKey = "Put your secret key here";
        $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        // post request to server
        $url = 'https://www.google.com/recaptcha/api/siteverify?secret=' . urlencode($secretKey) .  '&response=' . urlencode($captcha);
        $response = file_get_contents($url);
        $responseKeys = json_decode($response,true);
        // should return JSON with success as true
        if($responseKeys["success"]) {
                echo '<h2>Thanks for posting comment</h2>';
        }
else {
                echo '<h2>You are spammer ! Get the @$%K out</h2>';
        }

?>

Had die code even snel online gevonden, maar zo kan ik het makkelijk combineren met mijn eigen validatie.
Is Recaptcha nog steeds gratis, had begrepen dat google maps tegenwoordig geld kost na een bepaalde tijd met een google billing account ofzo?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2020 20:53:17
Anchor link
ReCaptcha is gewoon gratis.

Ook Google Maps is vrij te gebruiken, hoor. Maar vanaf een bepaald aantal hits moet je een billing account aanmaken, en dan duurt het nog even voordat je echt die credits moet betalen. Die limieten liggen erg ruim.

ReCaptcha 3 werkt met een treshold, en die geeft een waarde of een bezoeker betrouwbaar is, of juist niet. Ook werkt deze onzichtbaar.
Gewijzigd op 11/06/2020 20:54:37 door - Ariën -
 
J opla

j opla

24/09/2020 15:56:41
Anchor link
Google ReCaptcha lijkt gratis ... maar is het niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2020 16:32:51
Anchor link
J opla op 24/09/2020 15:56:41:
Google ReCaptcha lijkt gratis ... maar is het niet.


Hoe kom je daarbij? Of ben je commercieel bezig met een drukbezochte site?
Gewijzigd op 24/09/2020 16:34:28 door - Ariën -
 
J opla

j opla

24/09/2020 16:35:16
Anchor link
wat denk je zelf? er wordt betaald met data. daarnaast worden (ingelogde) gebruikers van google chrome voorgetrokken tov gebruikers van firefox en safari
Gewijzigd op 24/09/2020 16:38:34 door j opla
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2020 16:38:27
Anchor link
Wat wil je ermee zeggen?
 
J opla

j opla

24/09/2020 16:39:12
Anchor link
maar het gaat off-topic
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2020 16:40:20
Anchor link
Ja, jij begint :-/

Als je goede discussie wilt starten dan mag je een nieuw topic openen.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.