Google Recaptcha alternatief

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »
Jorn Reed

Jorn Reed

11/06/2020 18:53:20
Anchor link
Hoi allemaal,

Ik ben bezig met een Wordpress website, het thema schrijf ik zelf met het Timber starter theme. Aan de hand daarvan heb je php bestanden die de data ophalen uit het cms, en een pagina renderen in .twig formaat.

Ik heb een simpele contact pagina met een formuliertje, email, naam en vraag. Je kent het wel. Omdat dit geen te geadvanceerde website is met php classes etc, gebruik ik ook niet echt een validatie class ofzo, Omdat het om 3/4 velden gaat heb ik gewoon een simpel scriptje die de velden controleert, of het email wel een geldig email is etc.

Maar ik vraag me af, is er een alternatief voor Google Recaptcha, wat ik gewoon heel makkelijk in een simpele php validatie kan toevoegen? Zonder api gezeur etc?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 00:47:29
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2020 19:16:14
Anchor link
Wat is er volgens jou mis met Google ReCaptcha? Het is niet alleen een captcha maar ook een bot-controle.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/06/2020 19:22:49
Anchor link
En heb je nu last van spam dan?

Wat je zou kunnen doen is een honeypot-veld aanmaken. Eentje die je via JavaScript onzichtbaar/inactief maakt. Wanneer dit veld wordt ingevuld dan heb je waarschijnlijk met een bot te maken.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

11/06/2020 19:32:00
Anchor link
Thomas van den Heuvel op 11/06/2020 19:22:49:
En heb je nu last van spam dan?

Wat je zou kunnen doen is een honeypot-veld aanmaken. Eentje die je via JavaScript onzichtbaar/inactief maakt. Wanneer dit veld wordt ingevuld dan heb je waarschijnlijk met een bot te maken.


Dan moet er alleen nog controle, of een onzichtbaar veld word ingevuld.

Naja ik vind google recaptcha een beetje lastig te begrijpen haha. Moet ik daarmee nou Javascript, PHP of allebei gebruiken om het te laten werken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2020 20:03:02
Anchor link
Google ReCaptcha is gebouwd in JavaScript en doet een controle van de bezoeker op hun server, en stuurt dan een resultaat terug. Deze gebruik je met PHP om dit in je formulier af te handelen.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

11/06/2020 20:22:18
Anchor link
Je moet als ik het goed begrijp een js script inladen, dan met een google js functie de captcha inladen op een form element/div, en dan dit soort php code toch?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
        $email
;$comment;$captcha;
        if(isset($_POST['email'])){
          $email=$_POST['email'];
        }

        if(isset($_POST['comment'])){
          $comment=$_POST['comment'];
        }

        if(isset($_POST['g-recaptcha-response'])){
          $captcha=$_POST['g-recaptcha-response'];
        }

        if(!$captcha){
          echo '<h2>Please check the the captcha form.</h2>';
          exit;
        }

        $secretKey = "Put your secret key here";
        $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        // post request to server
        $url = 'https://www.google.com/recaptcha/api/siteverify?secret=' . urlencode($secretKey) .  '&response=' . urlencode($captcha);
        $response = file_get_contents($url);
        $responseKeys = json_decode($response,true);
        // should return JSON with success as true
        if($responseKeys["success"]) {
                echo '<h2>Thanks for posting comment</h2>';
        }
else {
                echo '<h2>You are spammer ! Get the @$%K out</h2>';
        }

?>

Had die code even snel online gevonden, maar zo kan ik het makkelijk combineren met mijn eigen validatie.
Is Recaptcha nog steeds gratis, had begrepen dat google maps tegenwoordig geld kost na een bepaalde tijd met een google billing account ofzo?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2020 20:53:17
Anchor link
ReCaptcha is gewoon gratis.

Ook Google Maps is vrij te gebruiken, hoor. Maar vanaf een bepaald aantal hits moet je een billing account aanmaken, en dan duurt het nog even voordat je echt die credits moet betalen. Die limieten liggen erg ruim.

ReCaptcha 3 werkt met een treshold, en die geeft een waarde of een bezoeker betrouwbaar is, of juist niet. Ook werkt deze onzichtbaar.
Gewijzigd op 11/06/2020 20:54:37 door - Ariën -
 
J opla

j opla

24/09/2020 15:56:41
Anchor link
Google ReCaptcha lijkt gratis ... maar is het niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2020 16:32:51
Anchor link
J opla op 24/09/2020 15:56:41:
Google ReCaptcha lijkt gratis ... maar is het niet.


Hoe kom je daarbij? Of ben je commercieel bezig met een drukbezochte site?
Gewijzigd op 24/09/2020 16:34:28 door - Ariën -
 
J opla

j opla

24/09/2020 16:35:16
Anchor link
wat denk je zelf? er wordt betaald met data. daarnaast worden (ingelogde) gebruikers van google chrome voorgetrokken tov gebruikers van firefox en safari
Gewijzigd op 24/09/2020 16:38:34 door j opla
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2020 16:38:27
Anchor link
Wat wil je ermee zeggen?
 
J opla

j opla

24/09/2020 16:39:12
Anchor link
maar het gaat off-topic
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2020 16:40:20
Anchor link
Ja, jij begint :-/

Als je goede discussie wilt starten dan mag je een nieuw topic openen.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.