Google recaptcha

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »
Jorn Reed

Jorn Reed

04/03/2019 23:42:52
Quote Anchor link
Hallo, ik ben vandaag voor het eerst Google recaptcha v2 aan het gebruiken. De sitekey/secretkey etc. zijn aangemaakt. Ook doet de captcha het bij het contact formulier. Alleen nu ik de validatie code van mijn contact formulier heb moeten omgooien vanwege de capctcha ontvang ik nu geen mails meer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?php
/* Template Name: Contact */
 
$context = Timber::get_context();
$post = new TimberPost();
$context['post'] = $post;
 
$context['image'] = get_field('image', $post->ID);
 
$context['address'] = get_field('address', $post->ID);
$context['address'] = str_replace(' ', '+', $context['address']);
 
$context['contact_address'] = get_field('contact_address', $post->ID);
$context['phone_number'] = get_field('phone_number', $post->ID);
$context['email'] = get_field('email', $post->ID);
 
$context['errors'] = [];
 
if(isset($_POST['send_contact_mail']) && !empty($_POST['send_contact_mail'])):
    if(isset($_POST['g-recaptcha-response']) && !empty($_POST['g-recaptcha-response'])):
        //your site secret key
        $secret = 'secretcaptchakey';
        //get verify response data
        $verifyResponse = file_get_contents('https://www.google.com/recaptcha/api/siteverify?secret='.$secret.'&response='.$_POST['g-recaptcha-response']);
        $responseData = json_decode($verifyResponse);
        if($responseData->success):
            //contact form submission code
            if(empty($_POST['firstName'])){
                $context['errors']['firstName'] = 'Vul uw voornaam in';
            }
else {
                $context['form']['firstName'] = $_POST['firstName'];
            }

            if(empty($_POST['lastName'])){
                $context['errors']['lastName'] = 'Vul uw achternaam in';
            }
else {
                $context['form']['lastName'] = $_POST['lastName'];
            }

            if(empty($_POST['callName'])){
                $context['errors']['callName'] = 'Vul uw roepnaam in';
            }
else {
                $context['form']['callName'] = $_POST['callName'];
            }

            if(empty($_POST['email'])){
                $context['errors']['email'] = 'Vul uw email in';
            }
else {
                $context['form']['email'] = $_POST['email'];
            }

            if(empty($_POST['comment'])){
                $context['errors']['comment'] = 'Vul uw opmerking in';
            }
else {
                $context['form']['comment'] = $_POST['comment'];
            }

            if(count($context['errors']) == 0){
                sendTemplateMail('mail/contact_mail_client.twig', $context['form'], 'Uw contactverzoek', $context['form']['email'], '[email protected]');
                sendTemplateMail('mail/contact_mail.twig', $context['form'], 'Contactverzoek van '.$context['form']['firstName'].' '.$context['form']['lastName'], '[email protected]', $context['form']['email']);
                $context['success'] = 'Uw mail is verstuurd.';
            }
        endif;

    else:
        $context['success'] = 'Klik op de Google Recaptcha.';
    endif;

else:
    $context['success'] = '';
endif;

 
Timber::render('pages/page-contact.twig', $context );
[
/code]
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 03:48:06
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

05/03/2019 00:25:12
Quote Anchor link
> Alleen nu ik de validatie code van mijn contact formulier heb moeten omgooien vanwege de capctcha ontvang ik nu geen mails meer:

Wat heeft het een met het ander te maken? :/

Wat gebeurt er dan wel? Of gebeurt er niets? Errorlogs al bekeken? $_POST al gedebugged? Komen de velden send_contact_mail en g-recaptcha-response uberhaupt voor in het formulier?

Speaking of which, waar is de broncode van het formulier?
 
Jorn Reed

Jorn Reed

05/03/2019 17:04:38
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
  <div class="col-md-6 section--registration">
                    <form action="#" method="post">
                        <div class="row">
                            <div class="col-md-6">
                                <input {% if errors.firstName %}class="error"{% endif %} type="text" name="firstName" placeholder="Voornaam" value="{% if form.firstName %}{{ form.firstName }}{% endif %}"><span class="input-error">{% if errors.firstName %}{{ errors.firstName }}{% endif %}</span>
                            </div>
                            <div class="col-md-6">
                                <input {% if errors.lastName %}class="error"{% endif %} type="text" name="lastName" placeholder="Achternaam" value="{% if form.lastName %}{{ form.lastName }}{% endif %}"><span class="input-error">{% if errors.lastName %}{{ errors.lastName }}{% endif %}</span>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="row">
                            <div class="col-md-6">
                                <input {% if errors.callName %}class="error"{% endif %} type="text" name="callName" placeholder="Roepnaam" value="{% if form.callName %}{{ form.callName }}{% endif %}"><span class="input-error">{% if errors.callName %}{{ errors.callName }}{% endif %}</span>
                            </div>
                            <div class="col-md-6">
                                <input {% if errors.email %}class="error"{% endif %} type="text" name="email" placeholder="E-mailadres" value="{% if form.email %}{{ form.email }}{% endif %}"><span class="input-error">{% if errors.email %}{{ errors.email }}{% endif %}</span>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="row">
                            <div class="col-md-12">
                                <textarea {% if errors.comment %}class="error"{% endif %} name="comment" placeholder="Opmerkingen">{% if form.comment %}{{ form.comment }}{% endif %}</textarea><span class="input-error">{% if errors.comment %}{{ errors.comment }}{% endif %}</span>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="row">
                            <div class="col-md-12">
                                <div class="g-recaptcha" data-sitekey="6LfycpUUAAAAAFgYqyewSOh3YFZm576clVoYAjG5"></div>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="row">
                            <button type="submit" name="send_contact_mail" class="btn btn--magenta">
                                Verzenden</button>
                        </div>
                        {% if success %}
                            <p>{{ success }}</p>
                        {% endif %}
                    </form>
                </div>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/03/2019 17:08:09
Quote Anchor link
En wat meldt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<pre>".print_r($_POST,true)."</pre>";
?>


Dan zie je wat er ge-POST wordt.
En mailen is een losstaand proces. Dus als dat niet werkt dan is de kans klein dat het aan de re-Captcha ligt. Enkel aan foute afhandeling.
Gewijzigd op 05/03/2019 17:39:18 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.