gratis editor?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/03/2011 18:19:45
Quote Anchor link
Gebruikt iemand hier een gratis PHP editor? Zo ja, welke.
Zijn er gratis PHP editors die net zo goed (of liever nog beter) zijn als bijvoorbeeld Zend Studio 5.5?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:27:13
 
Bram Boos

Bram Boos

14/03/2011 18:23:32
Quote Anchor link
Ik weet niet welke richting je op wilt maar op Windhoos gebruik ik Notepad++ en op mijn Linux bakkie gedit Text Editor...

Bevalt me prima allemaal!
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

14/03/2011 18:26:01
Quote Anchor link
Eclipse for php is overigens ook goed.
 
Wouter J

Wouter J

14/03/2011 18:47:45
Quote Anchor link
Ik gebruik voor PHP dingen Aptana en voor HTML/CSS dingen inType. InType is vooral een snelle simpele editor, je kan er niet veel mee maar genoeg om snel en goed te kunnen scripten. Aptana is heel uitgebreid en is ook nog uit te bereiden. (Aptana2 heeft nog geen standaard PHP ondersteuning Aptana3 wel, voor Aptana2 moet je een extra addons installeren)
 
Bart V B

Bart V B

14/03/2011 18:54:07
Quote Anchor link
Uhm..
Netbeans? Codelobster?
Wat verwacht je van een php ide?
Ik bedoel wat verwacht je dat ze moeten kunnen?
 
Jaron T

Jaron T

14/03/2011 18:59:36
Quote Anchor link
netbeans.org
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

14/03/2011 19:02:28
Quote Anchor link
Gewoon alleen een 'syntax-highlighter' en ik ben blij! *Notepad++*
 
Niels K

Niels K

14/03/2011 19:04:12
Quote Anchor link
Eclipse gebruik ik zowel thuis als op het werk. Is gratis en werkt echt prima.
Gewijzigd op 14/03/2011 19:04:29 door Niels K
 
Barttje R

Barttje R

14/03/2011 19:06:06
Quote Anchor link
Notepad++, prima programmaatje... ;)
Gewijzigd op 14/03/2011 19:07:44 door Barttje R
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/03/2011 19:27:48
Quote Anchor link
Nou, ik zoek eigenlijk zoiets als Zend Studio, maar dan de oude versie (5.5). Die editor heeft ftp geintegreerd en dat werkt supergoed en supersnel. Ook heeft deze editor code completion. Werkt allemaal prima, maaaar... voor deze editor kun je geen licentie meer kopen, omdat er een nieuwe versie van Zend Studio uit is. Deze versie werkt echter zeer slecht. Vandaar dat ik dus een beetje aan het rondkijken ben voor een alternatief. Ik lees in bovenstaande reacties 2x Netbeans. Is dat wat?
 
Niels K

Niels K

14/03/2011 19:29:11
Quote Anchor link
Dan zou je kunnen gaan voor netbeans of voor eclipse. Ze lijken allemaal op elkaar. Je moet ze gewoon uit proberen en daarna je keuze maken.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

14/03/2011 19:29:23
 
Barttje R

Barttje R

14/03/2011 19:30:08
Quote Anchor link
Notepad++ is ook een plugintje voor dat je met ftp kan werken.
Je moet maar even kijken wat je zelf lekker vind.. ;)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/03/2011 19:31:24
Quote Anchor link
@Niels: Maar Eclipse... bedoel je daar mee Zend Studio (de nieuwe versie)? Of bedoel je wat anders? Als ik vanuit een class een functie in een andere class aanroep vult Eclipse die dan automatisch aan? Of kan ik de juiste functie selecteren uit een drop down list?
 
Roel -

Roel -

14/03/2011 20:11:50
Quote Anchor link
Notepad2

Bevalt me prima :-)
 

14/03/2011 20:23:14
Quote Anchor link
Iets waarin ik kan tikken. Don't care.
 
Kristof Goossens

Kristof Goossens

14/03/2011 20:54:23
Quote Anchor link
i vote netbeans for php
:-)
 
Bram Boos

Bram Boos

14/03/2011 21:01:46
Quote Anchor link
Karl Karl op 14/03/2011 20:23:14:
Iets waarin ik kan tikken. Don't care.

+1
 
Jasper DS

Jasper DS

14/03/2011 21:13:26
Quote Anchor link
notepad++
 
Wouter J

Wouter J

14/03/2011 21:17:31
Quote Anchor link
Het is vooral je eigen keuze. Ik heb ook eerst notepad++ gehad, dat vond ik niet handig. Zo moet je gewoon een beetje rond gaan kijken hier en daar een editor downloaden die je wat lijkt en dan rolt er vanzelf een goede editor voor jou binnen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/03/2011 22:27:12
Quote Anchor link
Oke, bedankt voor alle reacties. Weet iemand uit ervaring of Eclipse for PHP of Netbeans code aanvult? Wie gebruikt een van beide editors en kan er iets (positiefs) over zeggen?
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.