gratis editor?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3

16/03/2011 23:23:45
Quote Anchor link
Niels Kieviet op 16/03/2011 19:21:41:
@Thomas

Totdat je in teamverband gaat werken met bijvoorbeeld SVN, github of iets in die geest. Unit testing en noem maar op. Dat werkt zoveel lekkerder in Ecplise of netbeans dan in notepadd++.


Waarom dan?

Valt me op dat niemand SciTE (of eigenlijk scintella) noemt...
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 13:05:50
 
TJVB tvb

TJVB tvb

17/03/2011 09:47:48
Quote Anchor link
@Karl Zend Studio is al een tijd gebaseerd op eclipse maar een eerdere versie was dat niet. (Ik geloof dat Zend Studio 5.5 de laatste was die niet op eclipse gebaseerd was)

@Niels, wat voor invloed heeft eclipse vs notepadd++ op het gebruik van svn/git/unit test etc? Ik gebruik daar in ieder geval de uitgebreidere losse clients voor.
 
Nick Zwaal

Nick Zwaal

17/03/2011 10:29:02
Quote Anchor link
Notepad++ all the way. Ik heb hem portable op een usb staan. Kan overal werken hiermee :)
Ik denk dat de voorgaande reacties al ruim uitleggen waarom Notepad++ goed is ^^
 
Kris Peeters

Kris Peeters

17/03/2011 10:44:40
Quote Anchor link
Notepad2
of
Notepad++
 
The Force

The Force

17/03/2011 12:31:29
Quote Anchor link
Gebruik nog de oude Zend (niet gebaseerd op Eclipse) en dat bevalt me prima. @TJVB, dat werkt beter omdat je dan niet hoeft te switchen tussen programma's maar direct vanuit je programma je SVN kan beheren. Daarnaast werkt code vergelijking bijvoorbeeld heel goed. Eclipse bevat alle features die je waarschijnlijk nodig zal hebben.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/03/2011 08:47:50
Quote Anchor link
Inderdaad is de oude Zend Studio nog steeds het prettigst, maar helaas zijn daar geen licenties meer voor verkrijgbaar.

Naar aanleiding van jullie reacties had ik mijn keuze uiteindelijk beperkt tot Netbeans en Aptana. Deze laatste vind ik een prettigere interface hebben (kwestie van smaak).

Nu vraag ik me alleen af hoe (of?) ik in Aptana een bestand kan toevoegen aan een project. Ik heb al een project aangemaakt. Ik ben gewend dat je een bestand kunt "toewijzen" aan een project (add to project). Ik krijg dit echter niet voor elkaar. Het lukt wel om een bestand in de projectmap te plaatsen maar dan wordt er gewoon een kopie van het bestand gemaakt en dat wil ik niet. Weet iemand de oplossing?
 
Luuk Mulder

Luuk Mulder

07/04/2011 14:26:28
Quote Anchor link
Karl Karl op 16/03/2011 23:23:45:
Niels Kieviet op 16/03/2011 19:21:41:
@Thomas

Totdat je in teamverband gaat werken met bijvoorbeeld SVN, github of iets in die geest. Unit testing en noem maar op. Dat werkt zoveel lekkerder in Ecplise of netbeans dan in notepadd++.


Waarom dan?

Valt me op dat niemand SciTE (of eigenlijk scintella) noemt...


Notepad++ is gebouwd op SciTE

Edit-OT: Ik gebruik notepad++ omdat ik er mooi live mee kan editen naar de ftp server en het vult de variables aan als ik ze nog een keer typ, dus krijg ik niet zo vaak typo's (handmatig aanzetten bij voorkeuren "Automatisch aanvullen")
Gewijzigd op 07/04/2011 14:28:52 door Luuk Mulder
 
Jordy nvt

Jordy nvt

07/04/2011 15:07:23
Quote Anchor link
Notepad++
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

07/04/2011 15:50:58
Quote Anchor link
Notepad++ (inclusief de FTP_Synchronize.dll)
Bij settings kun je "weergeven van functie-agumenten" nog aanvinken.
Werkt perfect!

Wat ikzelf ook niet veel heb gezien is dat je, als je op een div-je klikt, dat je dan de bijbehorende "closing div" kunt vinden. Deze worden dan paars gemarkeerd. Dit geldt ook voor accolades.

Voorbeeld: http://img577.imageshack.us/i/naamlooskh.png/
 

09/04/2011 09:21:49
Quote Anchor link
Kevin de Groot op 07/04/2011 15:50:58:
Notepad++ (inclusief de FTP_Synchronize.dll)
Bij settings kun je "weergeven van functie-agumenten" nog aanvinken.
Werkt perfect!

Wat ikzelf ook niet veel heb gezien is dat je, als je op een div-je klikt, dat je dan de bijbehorende "closing div" kunt vinden. Deze worden dan paars gemarkeerd. Dit geldt ook voor accolades.

Voorbeeld: http://img577.imageshack.us/i/naamlooskh.png/


Heel veel editors kunnen dat :-)
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.