gratis editor?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/03/2011 18:19:45
Quote Anchor link
Gebruikt iemand hier een gratis PHP editor? Zo ja, welke.
Zijn er gratis PHP editors die net zo goed (of liever nog beter) zijn als bijvoorbeeld Zend Studio 5.5?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 17:05:15
 
Bram Boos

Bram Boos

14/03/2011 18:23:32
Quote Anchor link
Ik weet niet welke richting je op wilt maar op Windhoos gebruik ik Notepad++ en op mijn Linux bakkie gedit Text Editor...

Bevalt me prima allemaal!
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

14/03/2011 18:26:01
Quote Anchor link
Eclipse for php is overigens ook goed.
 
Wouter J

Wouter J

14/03/2011 18:47:45
Quote Anchor link
Ik gebruik voor PHP dingen Aptana en voor HTML/CSS dingen inType. InType is vooral een snelle simpele editor, je kan er niet veel mee maar genoeg om snel en goed te kunnen scripten. Aptana is heel uitgebreid en is ook nog uit te bereiden. (Aptana2 heeft nog geen standaard PHP ondersteuning Aptana3 wel, voor Aptana2 moet je een extra addons installeren)
 
Bart V B

Bart V B

14/03/2011 18:54:07
Quote Anchor link
Uhm..
Netbeans? Codelobster?
Wat verwacht je van een php ide?
Ik bedoel wat verwacht je dat ze moeten kunnen?
 
Jaron T

Jaron T

14/03/2011 18:59:36
Quote Anchor link
netbeans.org
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

14/03/2011 19:02:28
Quote Anchor link
Gewoon alleen een 'syntax-highlighter' en ik ben blij! *Notepad++*
 
Niels K

Niels K

14/03/2011 19:04:12
Quote Anchor link
Eclipse gebruik ik zowel thuis als op het werk. Is gratis en werkt echt prima.
Gewijzigd op 14/03/2011 19:04:29 door Niels K
 
Barttje R

Barttje R

14/03/2011 19:06:06
Quote Anchor link
Notepad++, prima programmaatje... ;)
Gewijzigd op 14/03/2011 19:07:44 door Barttje R
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/03/2011 19:27:48
Quote Anchor link
Nou, ik zoek eigenlijk zoiets als Zend Studio, maar dan de oude versie (5.5). Die editor heeft ftp geintegreerd en dat werkt supergoed en supersnel. Ook heeft deze editor code completion. Werkt allemaal prima, maaaar... voor deze editor kun je geen licentie meer kopen, omdat er een nieuwe versie van Zend Studio uit is. Deze versie werkt echter zeer slecht. Vandaar dat ik dus een beetje aan het rondkijken ben voor een alternatief. Ik lees in bovenstaande reacties 2x Netbeans. Is dat wat?
 
Niels K

Niels K

14/03/2011 19:29:11
Quote Anchor link
Dan zou je kunnen gaan voor netbeans of voor eclipse. Ze lijken allemaal op elkaar. Je moet ze gewoon uit proberen en daarna je keuze maken.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

14/03/2011 19:29:23
 
Barttje R

Barttje R

14/03/2011 19:30:08
Quote Anchor link
Notepad++ is ook een plugintje voor dat je met ftp kan werken.
Je moet maar even kijken wat je zelf lekker vind.. ;)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/03/2011 19:31:24
Quote Anchor link
@Niels: Maar Eclipse... bedoel je daar mee Zend Studio (de nieuwe versie)? Of bedoel je wat anders? Als ik vanuit een class een functie in een andere class aanroep vult Eclipse die dan automatisch aan? Of kan ik de juiste functie selecteren uit een drop down list?
 
Roel -

Roel -

14/03/2011 20:11:50
Quote Anchor link
Notepad2

Bevalt me prima :-)
 

14/03/2011 20:23:14
Quote Anchor link
Iets waarin ik kan tikken. Don't care.
 
Kristof Goossens

Kristof Goossens

14/03/2011 20:54:23
Quote Anchor link
i vote netbeans for php
:-)
 
Bram Boos

Bram Boos

14/03/2011 21:01:46
Quote Anchor link
Karl Karl op 14/03/2011 20:23:14:
Iets waarin ik kan tikken. Don't care.

+1
 
Jasper DS

Jasper DS

14/03/2011 21:13:26
Quote Anchor link
notepad++
 
Wouter J

Wouter J

14/03/2011 21:17:31
Quote Anchor link
Het is vooral je eigen keuze. Ik heb ook eerst notepad++ gehad, dat vond ik niet handig. Zo moet je gewoon een beetje rond gaan kijken hier en daar een editor downloaden die je wat lijkt en dan rolt er vanzelf een goede editor voor jou binnen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/03/2011 22:27:12
Quote Anchor link
Oke, bedankt voor alle reacties. Weet iemand uit ervaring of Eclipse for PHP of Netbeans code aanvult? Wie gebruikt een van beide editors en kan er iets (positiefs) over zeggen?
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.