Gratis SEO e-book

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ronald hendriks

ronald hendriks

24/10/2012 12:23:30
Anchor link
Hallo,

Onlangs is ons gratis e-book “Onmisbare Basis SEO” uitgekomen.

Het e-book bestaat uit 18 pagina’s over (natuurlijk) zoekmachine optimalisatie. Er komen 21 onderwerpen aan bod, verdeeld over 7 hoofdstukken.

Hieronder een opsomming van enkele onderwerpen:

- Goed gebruik van meta-tags, zoekwoorden en titels binnen uw website;

- Linkbuilding, het verspreiden van uw website en zoekmachine vriendelijke URL's;

- Een uitgebreide uitleg over linkstructuren binnen uw website;

- Het schrijven van zoekmachine vriendelijke content op uw website;

- En uiteraard nog veel meer!

Voor meer informatie over het gratis e-book (en natuurlijk het downloaden hiervan) kun je terecht op de volgende pagina: http://bit.ly/Qsry9X

Met vriendelijke groet,
Ronald Hendriks
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:38:59
 
Chris PHP

Chris PHP

24/10/2012 12:30:03
Anchor link
Thnx, Altijd leuk leesvoer!
 
Ronald hendriks

ronald hendriks

24/10/2012 12:35:12
Anchor link
Graag gedaan! Heb er al veel positieve reactie over gekregen.

Echter op fora ook veel negatieve over de download-pagina zelf (die gaan er hier ook zeker weten nog wel komen!)

Maar goed, je hebt interesse en download hem graag of klikt de site weg en gaat verder waar je mee bezig was haha
 
Bart V B

Bart V B

24/10/2012 14:25:18
Anchor link
Op zich een leuk idee om een gratis e-boekje te lanceren.
Hoewel ik eigenlijk niet ze weg ben hoe je het probeert te laten downloaden.

Toch heb ik over de pdf wat puntjes.

Meta tags? => Doet google totaal niets mee.
Keywords? => Ook een broodje aap.
Descriptions => Ook niet meer van belang.

Ik vind dan ook in het algemeen dat SEO totaal geen toegevoegde waarde heeft.
Natuurlijk is het zo dat je vele bezoekers wil trekken. Maar met SEO werkt het heel simpel.
Of het is interessant of niet(.) en die laatste bedoel ik dan ook mee punt.
De tactiek van SEO moet niet zo zijn dat jij achter je bezoekers moet aanlopen, maar dat de bezoeker jou content dusdanig interessant vind dat ze vanzelf terugkomen.
Dus je kan wel uren proberen dit te lopen manipuleren maar dat werkt niet.
Misschien even, maar in een korte tijd houd het op.

Verder mis ik in het hele verhaal het aller belangrijkste.
Geduld. Een nieuwe website is niet meteen naar aanmelding bij de zoekmachines meteen geïndexeerd.
Het moet een eigen groei hebben, en dat kost gewoon tijd.

EDIT
Ben nog even verder gaan snuffelen op je website.
Zal de link niet hier neerzetten, maar er staat een artikel geschreven dat ik echt helemaal door twee kan zagen. Betalen om meer bezoekers te krijgen...
Laat ik het proberen op een nette manier te zeggen: Dat is zo anno 1990.. ;)
Gewijzigd op 24/10/2012 14:33:14 door Bart V B
 
Ronald hendriks

ronald hendriks

24/10/2012 15:22:49
Anchor link
Ik snap je reactie Bart, mijn website is ook niet afhankelijk van de zoekmachines..
Maar goed, het is toch leuk om bovenaan te staan zodat ze je gelijk kunnen vinden?

Het ligt er gewoon aan of zoekmachine optimalisatie belangrijk is of niet.. Als je een webdesignerbedrijfje hebt dan kun je het wel vergeten om je brood te verdienen doordat je website bovenaan in Google staat.. Ook voor een artiest of popgroep is dit ook niet interessant.. Het verschilt gewoon per website of je er iets aan hebt of niet :)

Je puntjes kan ik beantwoorden met 1 zin: Niet iedereen gebruikt Google.. Niet iets waar je snel van uit gaat maar het is gewoon een feit.

Verder vind ik het persoonlijk wel de moeite waard om je hier mee bezig te houden, maar dat is natuurlijk mijn mening. Wanneer je hier even veel tijd in steekt en de rest geautomatiseerd doet dan gaat het uiteindelijk gewoon vanzelf en ben je hier weinig tot geen tijd aan kwijt.

Leuk dat je verder bent gaan kijken op de website. Ik snap je kritiek zeker weten wel, voor een website als die van mij is het ook zeker geen uitkomst om deze bezoekers te kopen.

Ook hier geldt het verhaal van hierboven: het verschilt per website, onderwerp etc. etc. of het interessant is of niet.. En sowieso is de investering voor die bezoekers maar 2 euro nogwat en je krijgt er 1000 voor terug..

Het is aan de bezoeker / lezer zelf of ie er wat mee wil gaan doen of niet :)
 
Bart V B

Bart V B

24/10/2012 15:37:56
Anchor link
Quote:
Maar goed, het is toch leuk om bovenaan te staan zodat ze je gelijk kunnen vinden?

Dat gebeurd waarschijnlijk niet als je content niet interessant genoeg is.
Iedereen die een website heeft wil graag bovenaan staan. En omdat het er vele websites zijn is het dringen.
Dat is totaal niet wat je wil. Je wil je doelgroep aan informatie of content helpen.
Dus de terugkerende bezoekers zijn vele malen belangrijker. Niet die nieuwe bezoeker die even kijkt en weg klikt. Hoe vaker je doelgroep op jou site komt hoe meer je in ranking omhoog gaat. Niet andersom.

Quote:
Je puntjes kan ik beantwoorden met 1 zin: Niet iedereen gebruikt Google.. Niet iets waar je snel van uit gaat maar het is gewoon een feit.

Klopt, maar dit is ook een vooralsnog een aanname. Waar kan ik vinden welke zoekmachines zijn resultaten laat beïnvloeden op het gebruik van metatags?

Quote:
Ook hier geldt het verhaal van hierboven: het verschilt per website, onderwerp etc. etc. of het interessant is of niet.. En sowieso is de investering voor die bezoekers maar 2 euro nogwat en je krijgt er 1000 voor terug..

En hoe lang zijn ze op je website geweest? Hoeveel feedback/sell heeft het je opgeleverd?
Hoeveel van die aantal bezoekers heeft het je terugkerende bezoekers opgeleverd?
Bezoekers kopen is je bezoekers achterna lopen. Dat is niet de manier.
Het levert je alleen maar lege kliks op meer niet. Dat is erg SEO onvriendelijk. :)

EDIT en dan zal ik nog even een SEO vriendelijke tip geven voor je website. :)
Plaats de analytics code onderaan tussen je </body> en </html>
Dat levert een zuivere telling op dan bovenaan..
Gewijzigd op 24/10/2012 15:42:36 door Bart V B
 
Ronald hendriks

ronald hendriks

24/10/2012 15:48:16
Anchor link
Bart V B op 24/10/2012 15:37:56:
Quote:
Dat gebeurd waarschijnlijk niet als je content niet interessant genoeg is.
Iedereen die een website heeft wil graag bovenaan staan. En omdat het er vele websites zijn is het dringen.
Dat is totaal niet wat je wil. Je wil je doelgroep aan informatie of content helpen.
Dus de terugkerende bezoekers zijn vele malen belangrijker. Niet die nieuwe bezoeker die even kijkt en weg klikt. Hoe vaker je doelgroep op jou site komt hoe meer je in ranking omhoog gaat. Niet andersom.

Daar ben ik het helemaal mee eens. Zoals ik al aangaf: het verschilt gewoon per website of dit wel of niet interessant voor je is. Zelf hou ik me bijvoorbeeld niet bezig met de zoekwoorddichtheid omdat ik liever interessante artikelen aanlever dan artikelen voor Google schrijf.

Quote:
Klopt, maar dit is ook een vooralsnog een aanname. Waar kan ik vinden welke zoekmachines zijn resultaten laat beïnvloeden op het gebruik van metatags?

Als je even Googled dan vindt je hier vast wel informatie over. Maar goed, waar zijn die meta-tags anders voor dan? Vast niet voor een bezoeker die even de broncode doorspit om te kijken waar je site overgaat haha

Quote:
En hoe lang zijn ze op je website geweest? Hoeveel feedback/sell heeft het je opgeleverd?
Hoeveel van die aantal bezoekers heeft het je terugkerende bezoekers opgeleverd?
Bezoekers kopen is je bezoekers achterna lopen. Dat is niet de manier.
Het levert je alleen maar lege kliks op meer niet. Dat is erg SEO onvriendelijk. :)

Zoals ik zelf al aangaf was dit ook inderdaad niet interessant voor mijn website. Voor sommige websites is het echter wel interessant, maar dit moet je gewoon voor jezelf nagaan.

Quote:
EDIT en dan zal ik nog even een SEO vriendelijke tip geven voor je website. :)
Plaats de analytics code onderaan tussen je </body> en </html>
Dat levert een zuivere telling op dan bovenaan..

Bedankt voor de tip, ik ga dit gelijk even veranderen! :)
 
Bart V B

Bart V B

24/10/2012 17:54:30
Anchor link
Quote:
Als je even Googled dan vindt je hier vast wel informatie over. Maar goed, waar zijn die meta-tags anders voor dan? Vast niet voor een bezoeker die even de broncode doorspit om te kijken waar je site overgaat haha

Dus het is een aanname dat het gebruik van meta tags meer bezoekers oplevert.
Nou zeg je me wat. De pro's zullen wel kijken naar de broncode.
Dat zegt meteen of een site goed of minder goed in elkaar zit.
Ikzelf ben werkzaam in de grafische industrie, dus als ik een folder in mijn handen krijg gedrukt kijk ik eerst hoe het drukwerk eruit ziet, en dan pas naar de inhoud. Als het er niet netjes uitziet, dan zegt mij dit al genoeg over de service van een bedrijf. Zo ook als ik een website bekijk die mijn aandacht trekt.

Quote:
Zoals ik zelf al aangaf was dit ook inderdaad niet interessant voor mijn website. Voor sommige websites is het echter wel interessant, maar dit moet je gewoon voor jezelf nagaan.

Ik kan me geen enkele website voorstellen die er bij gebaad is om te betalen voor bezoekers, nogmaals dan loop jij jou bezoekers achterna, en dat is verkeerd om.
True, er zijn honderd duizenden websites die uber opgewonden worden van een hoog aantal bezoekers.
Maar die houden het met betaalde linkbuilding niet lang vol. Ergens stopt het een keer als het geld op is.

Laat ik nou eens jou website als voorbeeld nemen:
De content lijkt mij interessant, daarom bezoek ik hem. Je schrijft artikelen voor de noobs en pro's.
Maar als ik verder ga lezen en ik kom daar dingen tegen die discutabel zijn dan val ik als bezoeker af.
En dat wil jij niet. Het gevolg is dan dat je wel mij een enkele keer op je site heb gehad, maar ziet mij niet meer terug. En dat is jammer, want dat is nou net wat de ranking naar beneden haalt.

Daar gaat het om. De zoekmachines houden bij hoe vaak de bezoekers terug keren.
Als dat vaak gebeurd dat er maar een enkele keer dan ga je naar beneden in de lijst, want je content is niet interessant genoeg.
Als de bezoekers vaak terug keren dan word je site hoger gerankt.
Daarom heeft het totaal geen zin om betalen voor je links.

P.S
Het stuk is sec om een praktisch voorbeeld te geven, niet om je site af te kraken he.
Begrijp me daarin niet verkeerd.
Gewijzigd op 24/10/2012 17:58:41 door Bart V B
 
Ronald hendriks

ronald hendriks

24/10/2012 19:21:52
Anchor link
Ja oke, ik snap wel wat je bedoeld. Het is misschien inderdaad zo dat meta-tags verouderd zijn en deze niet hoog worden opgenomen door de zoekmachines.

Ik bekijk inderdaad zelf ook vaak de code en begrijp je verhaal ook helemaal over je werk en het drukwerk waar je als eerst naar kijkt.

Over de betaalde bezoekers ben ik het niet mee eens: je hebt nog altijd de websites van ondernemers die je bakken met geld beloven als je in hun product investeert. Voor dit soort websites, los van de discussie of hun product nou werkt of niet, kan dit wel interessant zijn. Ook had ik bijvoorbeeld een salepage kunnen maken over mijn gratis e-book. Indien het goed “verkoopt”, zou ik ongetwijfeld een bepaalde percentage aan downloaders hebben door alleen al deze betaalde bezoekers. Dit is echter niet wat ik wil, dus vandaar mijn bericht op dit forum hier.

Ik heb trouwens zeker wel terugkomende bezoekers en ook de ingeschreven mensen van mijn nieuwsbrief (dus de mensen die zich rechtsboven hebben ingeschreven zonder iets te downloaden ofzo) komen structureel terug op mijn website.

Ik zie inderdaad wel in dat je dit niet bedoeld om af te kraken. Ik sta open voor al het advies dat je me kunt bieden en heb ook zeker wel de motivatie om punten te verbeteren. De website staat nu 2 maanden online en zoals elke websitebouwer weet kan het altijd beter
 
Wouter J

Wouter J

24/10/2012 19:24:32
 
Ronald hendriks

ronald hendriks

24/10/2012 19:41:28
Anchor link
Wouter..

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/di-goed-op-weg/84211/

Wat kom jij me nou vertellen dan lol
 
Niels K

Niels K

24/10/2012 20:27:01
Anchor link
Beste Ronald,

Wil je a.u.b netjes blijven reageren in een topic?

Daarnaast hoef je niet heel goed te zijn met PHP wil je toch een SEO guru zijn. Sterker nog, er zijn diversen bedrijven die gespecialiseerd zijn in zoek machine optimalisatie maar geen letter PHP (oid) kunnen schrijven.

Niels
 
Bart V B

Bart V B

24/10/2012 20:47:30
Anchor link
Quote:
Over de betaalde bezoekers ben ik het niet mee eens: je hebt nog altijd de websites van ondernemers die je bakken met geld beloven als je in hun product investeert. Voor dit soort websites, los van de discussie of hun product nou werkt of niet, kan dit wel interessant zijn. Ook had ik bijvoorbeeld een salepage kunnen maken over mijn gratis e-book. Indien het goed “verkoopt”, zou ik ongetwijfeld een bepaalde percentage aan downloaders hebben door alleen al deze betaalde bezoekers. Dit is echter niet wat ik wil, dus vandaar mijn bericht op dit forum hier.

Ronald ik heb het ook niet over betaalde bezoekers, ook niet over hoe je je download aanbied.
Ik heb het sec over het inhoudelijke wat jij probeert over te brengen. En dat is SEO.
SEO is lucht, waar veel noobs intrappen door met bedrijven in zee te gaan die 'denken' er verstand van te hebben. (Uitgezonderd die guru's die het wel snappen uiteraard)

In jou geval als website bied je content aan die voor de pro discutabel is.
Wat dan ook inhoud dat men na 1 bezoek niet meer terug komt. En dat is niet goed.

Wat betreft de betaalde links, daarmee bedoel ik ook links die je door een SEO boer word aangesmeerd die echter 'slechts' 1000 bezoekers naar jou site stuurt, waarna jij vervolgens maar een enkele van overhoud die misschien terug keert. Dat is verspilde data, kost jou dubbel geld want die kosten voor die bezoeker die geen interesse heeft moet jij ook betalen aan traffic. Dus daar schiet je niets mee op.
Je moet het zo interessant maken dat ze terug keren, dan heb je pas een goede site waarvan je de resultaten terug ziet in de zoekmachines.
 
Wouter J

Wouter J

24/10/2012 23:12:44
Anchor link
Ronald hendriks op 24/10/2012 19:41:28:
Wouter..

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/di-goed-op-weg/84211/

Wat kom jij me nou vertellen dan lol

Dat ik me een jaar geleden erg verdiept heb in SEO, een basis tutorial heb geschreven over SEO, dat ik door goede SEO site's te lezen en door het discussiëren met SEO experts best wel op de hoogte ben van de nieuwste technieken.
En dat mijn eigen website boven de fold staat bij google zoekresultaten op veel gezochte termen als 'html5boilerplate', 'css3 slider', ect.

Daarnaast vraag ik me af waarom je dat topic erbij hebt gehaald? Leuk hoor, een topic zoeken waarbij ik om hulp vraag, anders maak ik geen topic aan. Tevens begrijp je waarschijnlijk niet eens wat ik daar vraag, dus vind ik je reactie behoord vreemd. Misschien is het beter je eerst eens in PHP, OOP en de nieuwste OO technieken in PHP, zoals Dependency Injection, te verdiepen?
En misschien is het verdiepen in de persoon waarop je reageert ook wel handig? Volgens mij help ik hier mensen van 0 tot aan vlak onder mijn niveau? Volgens mij ben ik wel redelijk op de hoogte van fronted scripten en probeer ik bij te benen met backend scripting? Volgens mij stopt ik al 4 jaar al mijn vrije tijd in het leren van talen, technieken, ect?

Nee, leuk dat je niet tegen negatieve reacties kan of tegen mij reacties, je bent niet de eerste. Alleen dit is wel een heel vreemde reactie...


Niels, het is zelfs dat een SEO expert helemaal niks hoeft te weten van PHP. Wat heeft een expert in de fronted code architectuur nou aan kennis over de backend nodig? Hij is alleen geïnteresseerd in de fronted, wat de bot gaat zien.


Bart, volledig met je eens en veel respect voor je geduld!
Gewijzigd op 24/10/2012 23:15:20 door Wouter J
 
Chris PHP

Chris PHP

25/10/2012 07:47:14
Anchor link
@WouterJ,

Ik heb je tutorial gelezen over SEO, en er staat (zoals verwacht!) veel nuttige informatie in. Er staat geen datum bij dus weet ik niet precies wanneer het gemaakt is. Ik zie dat je het nergens over AdWords hebt, dit is tegenwoordig ook 'gratis'!

Google geeft elke maand een code uit voor gratis 50 euro tegoed, dat betekend wanneer je de prijs verhouding goed instelt en nuttig gebruik maakt van keywords (in je AdWords account!) je vaak rechts in beeld verschijnt (bovenaan).

Ook zie ik nergens iets over sitemap.xml staan, dit helpt je enorm aangezien Google je website zo goed en juist kan indexeren. Wat dus ook resultaat heeft in het huist verspreiden van de informatie van je website.

Deze code's krijgen mensen normaal binnen via het MKB krantje van de KvK, maar deze code's worden ook online gezet door Nederlanders :D Het is niet perse 'SEO' maar zorgt er wel voor dat je bovenaan komt in Google.
 
Eddy E

Eddy E

25/10/2012 08:27:36
Anchor link
Een sitemap.xml is niet nodig: als je website zelf gewoon duidelijk genoeg is en een dergelijke opbouw heeft kan het prima zonder.
 
Chris PHP

Chris PHP

25/10/2012 08:31:50
Anchor link
@Eddy,

Het scheelt enorm, aangezien je goed en duidelijk aan kunt geven wat waar staat met de juiste informatie erbij. Daarom is deze functie ook nog steeds beschikbaar in Google Webmaster tools.
 
Eddy E

Eddy E

25/10/2012 08:48:47
Anchor link
Je geeft toch op de pagina zelf aan met <h1> tm <h6> en <p> waar het over gaat?
Afbeeldingen hebben een <alt> en <label> is handig bij formulieren.

Mag ik jouw sitemap.xml eens zien?
Is dat niet hetzelfde als een <ul> met daarin links naar al je pagina's?
 
Chris PHP

Chris PHP

25/10/2012 08:53:21
Anchor link
Nee, daar zit wat meer informatie in zoals:

- Last modified (belangrijk aangezien Google kijkt hoevaak je pagina is geupdate)
- Proirity (wat je zelf aangeeft met 0.1 / 1)
- Change Frequency (Daily, weekly, Monthly, Yearly)

Hier een voorbeeld van 1 pagina.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<url>
  <loc>http://www.website.nl/pagina.php</loc>
  <lastmod>2012-10-25T12:45:51+00:00</lastmod>
  <changefreq>daily</changefreq>
  <priority>0.5</priority>
  </url>
 
Wouter J

Wouter J

25/10/2012 09:42:15
Anchor link
Chris, ik heb hem op 21 december 2010 geschreven, al weer een tijdje geleden dus.

Een sitemap is inderdaad een handig iets. Het maakt volgens mij niet heel veel uit. Je kan er de robot een beetje mee regelen, hij weet welke pagina´s je allemaal op je website hebt, hij weet hoe belangrijk een pagina is en of hij die nog een keer moet indexeren of dat het gewoon statisch is. Het zal je dus een pluspuntje opleveren, omdat je het de robot makkelijker maakt.
 
Chris PHP

Chris PHP

25/10/2012 09:50:59
Anchor link
@Wouter,

Klopt, maar het geeft ook gelijk aan Google aan hoe belangrijk een pagina is, en hoevaak hij geupdate is wat dus belangrijk is voor Google. Het hebt zowel de bot/robot als je ranking volgens de Google documentatie.
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.