Gratis webhosting

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »

02/07/2005 17:23:00
Quote Anchor link
http://www.buildtolearn.com
De homepage van b2l zelf ligt er nu ff uit, dus ik kan niet zeggen wat ze allemaal hebben. Maar het is de beste gratis host op internet!!!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:33:33
 
Jelmer -

Jelmer -

02/07/2005 17:39:00
 
Hellolo

Hellolo

02/07/2005 19:08:00
Quote Anchor link
Jelmer:
Lekker omslachting voor een gratis host.
coolforum.nl:
Omdat dit een beetje onduidelijk is:
Je hoeft geen geld te storten, maar je alleen te registreren en de mail door te sturen. VERDER NIETS.

coolforum.nl:
Er moeten minimaal 75, en maximaal 150 mensen zich registreren op de site. Als dit er op 3 juli 2005 minder dan 75 zijn, houdt [ :: Cool Forum :: ] de hostingen en domeinen. Wees er dus snel bij, want als er meer dan 150 registraties zijn, reserveren wij niet meer! Alleen de leden die zich dus op tijd hebben geregistreerd, reserveren wij.


En die lui hebben een hotmailadres?! Waarom niet [email protected] oid?


Ik heb ze gemaild.
info@coolforum staat er nu op.
:=)
Gewijzigd op 02/07/2005 19:10:00 door Hellolo
 

15/07/2005 17:01:00
Quote Anchor link
Ik ben al heel lang opzoek naar allerlei hostingen maar ik wil het wel doen alleen het mag gewoon niet van me ouders.. :P.
Maar ik ben nog zo iemand die een beetje aan het kloote is net begonnen met php.. het lukt nog niej helemaal maar het komt al een beetje :D

Had eerst een site bij lycos over Anime's daarna ben ik de crimes in gegaan maar "that suck's man" !!
Ik raad het zeker af!!
en me hobbie is nu games te maken met php :D
 
Jorik

Jorik

15/07/2005 18:10:00
Quote Anchor link
Herejezus.nl (HJhosting.nl)
# 512 MB webspace
# Een origineel e-mail adres
# 1024 Megabyte POP3 Mailbox
# FTP toegang
# Inclusief 5 GB dataverkeer
# Webmail toegang
# 0 euro per maand
# Eenmalig verificatie per telefoon of SMS

Of die eenmalige verificatie nu wel of niet moet is mij ene raadsel..
Keuze uit een waslijst domeinnamen, waaronder herejezus & hjhosting.nl...
 

17/07/2005 23:27:00
Quote Anchor link
en als je goed leest heb je een heeeleboel restricties
geen functie mail()
geen fopen etc ect ga zo maar door

(de kleine lettertjes)
 

17/07/2005 23:30:00
Quote Anchor link
Quote:
# Kan ik mijn eigen scripts draaien ?
# Ja, dat kan. We bieden ondersteuning voor het draaien van eigen PHP en PERL/CGI scripts. PHP draait in Safe Mode, dus houd hier rekening mee. Als je niet weet wat Safe Mode voor PHP inhoud, raad ik je aan dit even met je favoriete zoekmachine op te zoeken.
[/QUOTE]

zoek dat dan maar eens op ...
 

28/07/2005 15:36:00
Quote Anchor link
Hellolo:
Op www.coolforum.nl bieden ze gratis hosting aan.
Het werkt wel, ik heb er ook al een.

Hmm, volgens hun zijn ze pas 1 aug online?

En gratis hosting? Je bedoeld dat die site op downfire.com staat gehost. Maakt niet uit hoor, maar daar valt niets te halen.
 
Marc

Marc

05/08/2005 09:27:00
Quote Anchor link
www.topservers.nl

bied gratis hosting met goede kwaliteit aan. heeft geen reclame banners...

hun betaal pakketten zijn trouwens ook leuk :D
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

05/08/2005 11:22:00
Quote Anchor link
En wat vinden we van wyger.nl?
 
Reint

Reint

05/08/2005 12:01:00
Quote Anchor link
jemug zo goedkoop , ik betaal 5 euro per maand ,maar t werkt allemaal wel perfect :) , ik host het van lycos :P
 

16/08/2005 22:54:00
Quote Anchor link
www.downfire.com

15 MB ruimte
1 MySQL database
FTP

Gratis!
 
Bas

Bas

23/09/2005 22:13:00
Quote Anchor link
kijk eens op www.wyger.nl

daar heb je:

- Gratis webhosting zonder reclame
- Ondersteunt onder andere PHP en MySQL.
- Heeft ook vele extra dingen zoals tellers, een berichtenbar, link statestieken en sinds kort ook subdomeinen.
- Je krijgt een mooie korte en vooral handige URL namelijk http://"gebruikersnaam".wyger.nl!

tis maar een tip, doe er je voordeel mee
 
The Hosh

The Hosh

24/09/2005 07:54:00
Quote Anchor link
echte free hosts:
packages (allemaal gratis):
http://www.bbace.net/forums/viewtopic.php?t=3

signup:
http://www.bbace.net/forums/viewforum.php?f=15

nederlands ook geaccepteerd
de site zelf is van een premodded phpBB versie, maar sinds kort hebben ze ook gratis hosting :D
geen reclame of wat dan ook, en indien je wilt ook domein naam, ook gratis volges mij (maar weet k niet zeker :P)

Quote:
Our free Web Hosting accounts from bbace.net come with up to 10 GB of disk space and up to 100 GB of monthly bandwidth, CPanel 10, PHP 4, mySQL, CGI, Perl and everything else you need to enjoy a good web hosting expererience. Fantastico is also included with a multitude of preinstalled scripts.

We also do Free Domain Hosting (optional)

All of our hosting Packages are FREE and there is no intrusive ad's or banners and no forum posting qouta.

*There is no limitations on our web packages other than what is offered

Forum Hosting
===========
Disk Space - 500 MB
Bandwith - 1 GB
MySQL Databases - 2
Mail & FTP Users - 2

Gaming / Clan Hosting
==============
Disk Space - 750 MB
Bandwith - 1 GB
MySQL Databases - 3
Mail & FTP Users - 3



BBaCE1
--------------------
Disk Space - 1 GB
Bandwidth - 5 GB
Subdomains - 5
MySQL Databases - 5
Mail & FTP Users -5
Domain Aliases -5
E-Mail Autoresponders -5


BBaCE2
--------------------
Disk Space - 2 GB
Bandwidth - 10 GB
Subdomains - 10
MySQL Databases - 10
Mail & FTP Users -10
Domain Aliases -10
E-Mail Autoresponders -10


BBaCE3
--------------------
Disk Space - 5 GB
Bandwidth - 50 GB
Subdomains - 15
MySQL Databases - 15
Mail & FTP Users -15
Domain Aliases -15
E-Mail Autoresponders -15


BBaCE4
--------------------
Disk Space - 10 GB
Bandwidth - 100 GB
Subdomains - UNMETERED
MySQL Databases - UNMETERED
Mail & FTP Users -UNMETERED
Domain Aliases -UNMETERED
E-Mail Autoresponders -UNMETERED
Gewijzigd op 24/09/2005 08:00:00 door The Hosh
 

05/10/2005 16:26:00
Quote Anchor link
Zoek een baan en breidt je hobby uit.
 
Dennis S

Dennis S

12/10/2005 00:04:00
Quote Anchor link
Ik maak gebruik van de server van m'n hogeschool.

Apache/2.0.54 (NETWARE) PHP/4.3.10 mod_jk/1.2.14

Onbeperkte bandwidth
Onbeperkte opslagruimte
Onbeperkte subdomains
Webmail en ftp toegang
SSL gecertificeerde verbindingen
en de server heeft een glasvezelverbinding (+/- 1gig per seconde)
 

20/10/2005 19:51:00
Quote Anchor link
wat is een user?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/10/2005 20:51:00
Quote Anchor link
vertaald vanuit het engels zou ik zeggen : gebruiker
 

20/10/2005 22:27:00
Quote Anchor link
ooow oke
 

02/11/2005 03:35:00
Quote Anchor link
Ik zie dat er veel belang hebben bij forum liefst gratis hier is een url die forum hosting gratis is en onbeperkte posted members etc

http://www.iphorum.com/index.html

ik gebruik het zelf ook voor me sites die ik op zet
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.