Groter wordende array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Kay Kay

Kay Kay

11/09/2010 17:32:23
Quote Anchor link
Ik ben er al heel lang mee bezig.. nu moet het alleen nog makkelijker zodat het dynamisch uitgebreid kan worden, alleen lukt mij dat niet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php
$array
= array();
$n = 0;
foreach($num_array as $nummer)
{


    foreach($smsNummers[$nummer] as $char)
    {

        if($n == 0)
            $array[] = array($char);
        if($n == 1)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                $array[$i][1][] = array($char);
            }
        }

        if($n == 2)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    $array[$i][1][$j][1][] = array($char);
                }
            }
        }

        if($n == 3)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    for($k=0; $k<count($smsNummers[$num_array[2]]); $k++)
                    {

                        $array[$i][1][$j][1][$k][1][] = array($char);
                    }
                }
            }
        }
    }

    $n++;
}

?>


Wie o wie..
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 13:34:33
 
Mark L

Mark L

11/09/2010 18:18:08
Quote Anchor link
Mag ik vragen wat het precies doet en wat het oplevert.
Zou je een uitleg van je code willen geven en ook een uitleg van je vraag...
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

11/09/2010 19:12:08
Quote Anchor link
Het is simpelweg een "foutieve" omslachtige manier om een multidimensionale array uit te lezen en er weer 1 op te bouwen.

Lijkt me handiger als je een preg_match erover heen haalt
 
Kay Kay

Kay Kay

11/09/2010 19:45:24
Quote Anchor link
Ik lees niks uit hoor? Het doel was om telefoonnummers om te zetten naar woorden. Dit is dus gelukt op mijn manier, maar het kan nu maar tot 8 cijfers (zonder 06) en het uitbreiden met $n moet dynamisch gebeuren dus.. Alles wat dan extra gebeurd moet automatisch vind ik.

Hier de hele code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
<?php
$smsNummers
= array(
array('0'),
array('1'),
array('a', 'b', 'c'),
array('d', 'e', 'f'),
array('g', 'h', 'i'),
array('j', 'k', 'l'),
array('m', 'n', 'o'),
array('p', 'q', 'r', 's'),
array('t', 'u', 'v'),
array('w', 'x', 'y', 'z')
);


if(!isset($_GET['nr']))
    $input = "46744524";
else
    $input = $_GET['nr'];

if(!ctype_digit($input)) die();


//elk nummer apart
$num_array = str_split($input);
$aantal_num = count($num_array);

//echo count($smsNummers[$num_array[0]]);

$array = array();
$n = 0;
foreach($num_array as $nummer)
{


    foreach($smsNummers[$nummer] as $char)
    {

        if($n == 0)
            echo $char."<br />";
            $array[] = array($char);
        if($n == 1)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                echo $array[$i][0].$char."<br />";
                $array[$i][1][] = array($char);
            }
        }

        if($n == 2)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    echo $array[$i][0].$array[$i][1][$j][0].$char."<br />";
                    $array[$i][1][$j][1][] = array($char);
                }
            }
        }

        if($n == 3)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    for($k=0; $k<count($smsNummers[$num_array[2]]); $k++)
                    {

                        echo $array[$i][0].$array[$i][1][$j][0].$array[$i][1][$j][1][$k][0].$char."<br />";
                        $array[$i][1][$j][1][$k][1][] = array($char);
                    }
                }
            }
        }

        if($n == 4)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    for($k=0; $k<count($smsNummers[$num_array[2]]); $k++)
                    {

                        for($l=0; $l<count($smsNummers[$num_array[3]]); $l++)
                        {

                            echo $array[$i][0].$array[$i][1][$j][0].$array[$i][1][$j][1][$k][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][0].$char."<br />";
                            $array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][] = array($char);
                        }
                    }
                }
            }
        }

        if($n == 5)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    for($k=0; $k<count($smsNummers[$num_array[2]]); $k++)
                    {

                        for($l=0; $l<count($smsNummers[$num_array[3]]); $l++)
                        {

                            for($m=0; $m<count($smsNummers[$num_array[4]]); $m++)
                            {

                                echo $array[$i][0].$array[$i][1][$j][0].$array[$i][1][$j][1][$k][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][0].$char."<br />";
                                $array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][1][] = array($char);
                            }
                        }
                    }
                }
            }
        }

        if($n == 6)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    for($k=0; $k<count($smsNummers[$num_array[2]]); $k++)
                    {

                        for($l=0; $l<count($smsNummers[$num_array[3]]); $l++)
                        {

                            for($m=0; $m<count($smsNummers[$num_array[4]]); $m++)
                            {

                                for($o=0; $o<count($smsNummers[$num_array[5]]); $o++)
                                {

                                    echo $array[$i][0].$array[$i][1][$j][0].$array[$i][1][$j][1][$k][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][1][$o][0].$char."<br />";
                                    $array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][1][$o][1][] = array($char);
                                }
                            }
                        }
                    }
                }
            }
        }

        if($n == 7)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    for($k=0; $k<count($smsNummers[$num_array[2]]); $k++)
                    {

                        for($l=0; $l<count($smsNummers[$num_array[3]]); $l++)
                        {

                            for($m=0; $m<count($smsNummers[$num_array[4]]); $m++)
                            {

                                for($o=0; $o<count($smsNummers[$num_array[5]]); $o++)
                                {

                                    for($p=0; $p<count($smsNummers[$num_array[6]]); $p++)
                                    {

                                        echo $array[$i][0].$array[$i][1][$j][0].$array[$i][1][$j][1][$k][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][1][$o][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][1][$o][1][$p][0].$char."<br />";
                                        $array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][1][$o][1][$p][1][] = array($char);
                                    }
                                }
                            }
                        }
                    }
                }
            }
        }
    }

    echo "<br />";
    $n++;
}

?>

Voorbeeld: http://dragy.nl/numbertoword.php
Gewijzigd op 11/09/2010 19:45:51 door Kay Kay
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

11/09/2010 19:50:26
Quote Anchor link
Dan zal je je moeten verdiepen in recursie
 
Kay Kay

Kay Kay

11/09/2010 20:17:47
Quote Anchor link
Ik zal eens kijken... denk wel dat dit een vrij lastige is.. Heb wel eens vaker recursieve functies gemaakt

Toevoeging op 12/09/2010 00:09:55:

Raadseltje is opgelost door een vriend die wat slimmer blijkt te zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
$smsNummers
= array(
array('0'=>null),
array('1'=>null),
array('a'=>null, 'b'=>null, 'c'=>null),
array('d'=>null, 'e'=>null, 'f'=>null),
array('g'=>null, 'h'=>null, 'i'=>null),
array('j'=>null, 'k'=>null, 'l'=>null),
array('m'=>null, 'n'=>null, 'o'=>null),
array('p'=>null, 'q'=>null, 'r'=>null, 's'=>null),
array('t'=>null, 'u'=>null, 'v'=>null),
array('w'=>null, 'x'=>null, 'y'=>null, 'z'=>null)
);

$input = 46744524;
$num_array = str_split($input);
$aantal_num = count($num_array)-1;

$previous = '';
$results = array();
for($i = $aantal_num; $i >= 0; $i--)
{

    $new = array();
    $current = $smsNummers[$num_array[$i]];
    if(empty($results))
        $new = array_keys($current);
    else
        foreach(array_keys($current) as $prefix)
            foreach($results as $suffix)
                $new[] = $prefix.$suffix;
    $results = $new;
    foreach($current as $char => $row)
        $current[$char] = $previous;

    $previous = $current;

}


print_r($results); // alles als string
print_r($previous); //multi-dimensional array
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.