Groter wordende array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Kay Kay

Kay Kay

11/09/2010 17:32:23
Quote Anchor link
Ik ben er al heel lang mee bezig.. nu moet het alleen nog makkelijker zodat het dynamisch uitgebreid kan worden, alleen lukt mij dat niet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php
$array
= array();
$n = 0;
foreach($num_array as $nummer)
{


    foreach($smsNummers[$nummer] as $char)
    {

        if($n == 0)
            $array[] = array($char);
        if($n == 1)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                $array[$i][1][] = array($char);
            }
        }

        if($n == 2)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    $array[$i][1][$j][1][] = array($char);
                }
            }
        }

        if($n == 3)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    for($k=0; $k<count($smsNummers[$num_array[2]]); $k++)
                    {

                        $array[$i][1][$j][1][$k][1][] = array($char);
                    }
                }
            }
        }
    }

    $n++;
}

?>


Wie o wie..
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:43:16
 
Mark L

Mark L

11/09/2010 18:18:08
Quote Anchor link
Mag ik vragen wat het precies doet en wat het oplevert.
Zou je een uitleg van je code willen geven en ook een uitleg van je vraag...
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

11/09/2010 19:12:08
Quote Anchor link
Het is simpelweg een "foutieve" omslachtige manier om een multidimensionale array uit te lezen en er weer 1 op te bouwen.

Lijkt me handiger als je een preg_match erover heen haalt
 
Kay Kay

Kay Kay

11/09/2010 19:45:24
Quote Anchor link
Ik lees niks uit hoor? Het doel was om telefoonnummers om te zetten naar woorden. Dit is dus gelukt op mijn manier, maar het kan nu maar tot 8 cijfers (zonder 06) en het uitbreiden met $n moet dynamisch gebeuren dus.. Alles wat dan extra gebeurd moet automatisch vind ik.

Hier de hele code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
<?php
$smsNummers
= array(
array('0'),
array('1'),
array('a', 'b', 'c'),
array('d', 'e', 'f'),
array('g', 'h', 'i'),
array('j', 'k', 'l'),
array('m', 'n', 'o'),
array('p', 'q', 'r', 's'),
array('t', 'u', 'v'),
array('w', 'x', 'y', 'z')
);


if(!isset($_GET['nr']))
    $input = "46744524";
else
    $input = $_GET['nr'];

if(!ctype_digit($input)) die();


//elk nummer apart
$num_array = str_split($input);
$aantal_num = count($num_array);

//echo count($smsNummers[$num_array[0]]);

$array = array();
$n = 0;
foreach($num_array as $nummer)
{


    foreach($smsNummers[$nummer] as $char)
    {

        if($n == 0)
            echo $char."<br />";
            $array[] = array($char);
        if($n == 1)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                echo $array[$i][0].$char."<br />";
                $array[$i][1][] = array($char);
            }
        }

        if($n == 2)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    echo $array[$i][0].$array[$i][1][$j][0].$char."<br />";
                    $array[$i][1][$j][1][] = array($char);
                }
            }
        }

        if($n == 3)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    for($k=0; $k<count($smsNummers[$num_array[2]]); $k++)
                    {

                        echo $array[$i][0].$array[$i][1][$j][0].$array[$i][1][$j][1][$k][0].$char."<br />";
                        $array[$i][1][$j][1][$k][1][] = array($char);
                    }
                }
            }
        }

        if($n == 4)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    for($k=0; $k<count($smsNummers[$num_array[2]]); $k++)
                    {

                        for($l=0; $l<count($smsNummers[$num_array[3]]); $l++)
                        {

                            echo $array[$i][0].$array[$i][1][$j][0].$array[$i][1][$j][1][$k][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][0].$char."<br />";
                            $array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][] = array($char);
                        }
                    }
                }
            }
        }

        if($n == 5)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    for($k=0; $k<count($smsNummers[$num_array[2]]); $k++)
                    {

                        for($l=0; $l<count($smsNummers[$num_array[3]]); $l++)
                        {

                            for($m=0; $m<count($smsNummers[$num_array[4]]); $m++)
                            {

                                echo $array[$i][0].$array[$i][1][$j][0].$array[$i][1][$j][1][$k][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][0].$char."<br />";
                                $array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][1][] = array($char);
                            }
                        }
                    }
                }
            }
        }

        if($n == 6)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    for($k=0; $k<count($smsNummers[$num_array[2]]); $k++)
                    {

                        for($l=0; $l<count($smsNummers[$num_array[3]]); $l++)
                        {

                            for($m=0; $m<count($smsNummers[$num_array[4]]); $m++)
                            {

                                for($o=0; $o<count($smsNummers[$num_array[5]]); $o++)
                                {

                                    echo $array[$i][0].$array[$i][1][$j][0].$array[$i][1][$j][1][$k][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][1][$o][0].$char."<br />";
                                    $array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][1][$o][1][] = array($char);
                                }
                            }
                        }
                    }
                }
            }
        }

        if($n == 7)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    for($k=0; $k<count($smsNummers[$num_array[2]]); $k++)
                    {

                        for($l=0; $l<count($smsNummers[$num_array[3]]); $l++)
                        {

                            for($m=0; $m<count($smsNummers[$num_array[4]]); $m++)
                            {

                                for($o=0; $o<count($smsNummers[$num_array[5]]); $o++)
                                {

                                    for($p=0; $p<count($smsNummers[$num_array[6]]); $p++)
                                    {

                                        echo $array[$i][0].$array[$i][1][$j][0].$array[$i][1][$j][1][$k][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][1][$o][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][1][$o][1][$p][0].$char."<br />";
                                        $array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][1][$o][1][$p][1][] = array($char);
                                    }
                                }
                            }
                        }
                    }
                }
            }
        }
    }

    echo "<br />";
    $n++;
}

?>

Voorbeeld: http://dragy.nl/numbertoword.php
Gewijzigd op 11/09/2010 19:45:51 door Kay Kay
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

11/09/2010 19:50:26
Quote Anchor link
Dan zal je je moeten verdiepen in recursie
 
Kay Kay

Kay Kay

11/09/2010 20:17:47
Quote Anchor link
Ik zal eens kijken... denk wel dat dit een vrij lastige is.. Heb wel eens vaker recursieve functies gemaakt

Toevoeging op 12/09/2010 00:09:55:

Raadseltje is opgelost door een vriend die wat slimmer blijkt te zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
$smsNummers
= array(
array('0'=>null),
array('1'=>null),
array('a'=>null, 'b'=>null, 'c'=>null),
array('d'=>null, 'e'=>null, 'f'=>null),
array('g'=>null, 'h'=>null, 'i'=>null),
array('j'=>null, 'k'=>null, 'l'=>null),
array('m'=>null, 'n'=>null, 'o'=>null),
array('p'=>null, 'q'=>null, 'r'=>null, 's'=>null),
array('t'=>null, 'u'=>null, 'v'=>null),
array('w'=>null, 'x'=>null, 'y'=>null, 'z'=>null)
);

$input = 46744524;
$num_array = str_split($input);
$aantal_num = count($num_array)-1;

$previous = '';
$results = array();
for($i = $aantal_num; $i >= 0; $i--)
{

    $new = array();
    $current = $smsNummers[$num_array[$i]];
    if(empty($results))
        $new = array_keys($current);
    else
        foreach(array_keys($current) as $prefix)
            foreach($results as $suffix)
                $new[] = $prefix.$suffix;
    $results = $new;
    foreach($current as $char => $row)
        $current[$char] = $previous;

    $previous = $current;

}


print_r($results); // alles als string
print_r($previous); //multi-dimensional array
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.