Haal personen uit de databasen tussen vandaag en 7 dagen later

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Loek Lemmens

Loek Lemmens

18/04/2019 20:47:43
Quote Anchor link
Goede avond,

Ik probeer een query te maken om personen tussen vandaag en 7 later uit de database te halen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT person WHERE date BETWEEN NOW() and DateAdd(DD,+7,GETDATE() )


Het resultaat blijft echter leeg. Klopt de DateAdd wat ik gedaan heb?
Gewijzigd op 18/04/2019 20:53:34 door Loek Lemmens
 
PHP hulp

PHP hulp

19/03/2024 03:06:01
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

18/04/2019 21:00:34
Quote Anchor link
In geval van twijfel, raadpleeg de handleiding

https://www.w3schools.com/sql/func_mysql_date_add.asp

Toevoeging op 18/04/2019 21:15:03:

Ik heb nog wat uitgeprobeerd in mijn winkeltje om de dagen tussen nu en over 7 dagen te selecteren.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT * from shophours WHERE datum BETWEEN NOW() and Date_Add(now(), interval 7 day );
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

18/04/2019 21:29:35
Quote Anchor link
Persoonlijk vind ik dit duidelijker:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
now () + interval 7 day
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.