hallo ff checken ofdit klopt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Danny A-noniem

Danny A-noniem

09/07/2013 23:35:50
Quote Anchor link
ja volgends de test zou die het moeten doen, maar wil jullie mening nog eventjes..
code spreekt voor zich

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
  
if( $_GET['pincode'] ){
  $strResponse = validatePincode( $_GET['pincode'] );
  
  
 
  echo  $strResponse; // 000 OK indien succesvol
}
 if ($strResponse=='000 OK')  { echo  'jippie'; include '1.php'; exit();// toegevoegde regel
 
  } else {
  
  echo" SMS <br>
  <strong>BETAAL AA</strong><br>
  naar 3010 <br> vul hieronder de ontvangen pincode in"
;
  echo "<FORM method=\"GET\" >";
  echo "<input type=\"text\" name=\"pincode\">";
  echo "<input type=\"submit\">";
  echo "</form>";
}


?>



oke die exits() zijn niet zo mooi, maar even voor het beeld.
de bedoeling is dus wanneer $strResponse dit bevat: 000 OK,
de boel stopt en een andere pagina aanroept.

toch?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:11:45
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/07/2013 23:38:28
Quote Anchor link
Test het eens uit? Er is vast wel een test-modus die je kan activeren?
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

09/07/2013 23:55:02
Quote Anchor link
ja in de test klopt het en werkt het.
just checking haha
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.