Handleiding plaatsen site reviews

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »
Arend a

Arend a

24/12/2006 20:56:00
Quote Anchor link
De laatste tijd zijn er een hoop verzoeken site reviews, die kritiek krijgen op dingen die niet helemaal af zijn. Hier heb ik een paar dingen opgeschreven die je kan meenemen in je verzoek om een review, om betere en gerichtere reviews te krijgen.

Om zinnig commentaar op je site te geven is het handig dat je een paar dingen aangeeft. Het gaat namelijk om kritiek die je hebt op een site, en om zinnig kritiek te krijgen, is het handig dat je in je post een paar dingen aangeeft:

[1] Wat is de reden van je site (waarom maak je je site, en wat wil je ermee bereiken?
Als je dit aangeeft kunnen de reviewers tips geven hoe je je lay-out of visueel beter/anders/zinniger kan inrichten.

[2] Wat heb je tot nu toe gedaan aan je site?
Veel commentaar is van technische aard, en het is vaak onmogelijk om in een tussentijdse vraag om commentaar alles goed te hebben. Dit is niet erg, maar als je aangeeft wat je gedaan hebt of waar je overna gedacht hebt, kunnen de reviewers hier zinner kritiek op geven dan als je dit niet aangeeft.

Geef dus bijvoorbeeld aan hoe je je css geregeld hebt, welke delen php getest moeten worden en wat nog niet werkt.

[3] Wat doet het nog niet, en wil jenog wel maken?
Wat het niet doet zul je terug krijgen als commentaar, als je dit vermeld kunnen de reviewers hier aan denken

[4] Commentaar is niet altijd positief!
Ga volwassen om met kritiek. Je kunt (harde) kritiek krijgen op je site. Ga hier volwassen mee om, en ga niet klagen over degene die kritiek heeft. Wanneer je het niet eens bent met de kritiek kun je hier inhoudelijk over discussieren of de kritiek naast je neerleggen.

Wat afgeraden wordt is om te klagen over degene die kritiek heeft. Dit is vaak kinderachtig en overbodig. Verwacht wanneer je hier post kritiek, en ga er vanuit dat het niet positief kan zijn. Hier kun je van leren en van verbeteren. Je kan zelf harde kritiek ondervangen door aan te geven wat nog niet af is en wat je nog wil veranderen.

[5]Gebruik CSS in plaats van tabellen
Het gebruik van tabellen voor opmaak is in de html verknocht. Het is alleen not done om tabellen te gebruiken voor je lay-out. Ons advies is dan ook: gebruik CSS om de elementen van je site te positioneren. Het is even een avondje pielen en leren om het door te hebben, maar dan heb je opeens veel meer mogelijkheden, en is het een stuk netter opgelost.

Jan Koehoorn heeft een zeer goede reeks over het positioneren in CSS geschreven:
[1]CSS Positionering CSS
[2]CSS Shorthands
[3]CSS Liquid Lay-out
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arend a
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:59:38
 
Red Crew

Red Crew

24/12/2006 21:05:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je best van deze post een sticky post maakt.
 
Arend a

Arend a

24/12/2006 21:41:00
Quote Anchor link
Jap, gedaan
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/12/2006 21:57:00
Quote Anchor link
Is het niet slim om dit erbij te zetten, of beschikbaar te maken als je een nieuwe post maakt in het review forum?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/12/2006 22:09:00
Quote Anchor link
Ik zou het ook leuk vinden als het een eis was dat je een lay-out met CSS maakt. Lay-outen met tabellen is echt niet meer van deze tijd.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/12/2006 22:15:00
Quote Anchor link
Daar ben ik het helemaal mee eens Jan, als je de moeite neemt om een hele website te maken, dan vind ik het gebruiken van css (of het leren daarvan) slechts een kleine extra moeite.

Een kleine aanvulling nog:
Mocht er een member onderdeel op de site zijn, maak dan een test account aan, want ik ga me NIET aanmelden als iemand wil dat ik zijn/ haar site ga testen.

Edit:

typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Arend a

Arend a

25/12/2006 00:01:00
Quote Anchor link
Hmm, misschien als een soort van faq dat we het van harte aanbevelen. Ikvind niet dat we het kunnen dwingen.

Maar ik vind het wel een goed idee, Jan, had jij geloof ik een paar goede tutorials geschreven over css ipv tables?

Weet je waar ik die kan vinden?

Groet,

Arend
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/12/2006 00:06:00
 

25/12/2006 01:20:00
Quote Anchor link
CSS : Optioneel maar warm aanbevolen.

Mooie uitleg ;-) Deze mag in de reeks top dingen van Ad-je
 
Robert Deiman

Robert Deiman

25/12/2006 09:19:00
Quote Anchor link
Arend schreef op 25.12.2006 00:01:
Hmm, misschien als een soort van faq dat we het van harte aanbevelen. Ikvind niet dat we het kunnen dwingen.

Maar ik vind het wel een goed idee, Jan, had jij geloof ik een paar goede tutorials geschreven over css ipv tables?

Weet je waar ik die kan vinden?

Groet,

Arend


Maak die faq dan leesbaar of op zijn minst aanklikbaar wanneer iemand een nieuwe post doet in de site reviews. (neem aan dat dat dan ook wel gebeurt hoor, maar je weet maar nooit)
 
Arend a

Arend a

25/12/2006 11:07:00
Quote Anchor link
Robert: ik denk dat je mijn superpowers wat overschat ;)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

25/12/2006 11:21:00
Quote Anchor link
Ik zei ook niet dat jij dat wel zou doen, maar ik neem aan dat Bas dit topic ook wel zou lezen ;)
 
Niek s

niek s

25/12/2006 11:37:00
Quote Anchor link
Goed dat je dit hier neer zet Arend, is denk ik wel iets wat we kunnen gebruiken!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.