Handleiding plaatsen site reviews

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »
Arend a

Arend a

24/12/2006 20:56:00
Quote Anchor link
De laatste tijd zijn er een hoop verzoeken site reviews, die kritiek krijgen op dingen die niet helemaal af zijn. Hier heb ik een paar dingen opgeschreven die je kan meenemen in je verzoek om een review, om betere en gerichtere reviews te krijgen.

Om zinnig commentaar op je site te geven is het handig dat je een paar dingen aangeeft. Het gaat namelijk om kritiek die je hebt op een site, en om zinnig kritiek te krijgen, is het handig dat je in je post een paar dingen aangeeft:

[1] Wat is de reden van je site (waarom maak je je site, en wat wil je ermee bereiken?
Als je dit aangeeft kunnen de reviewers tips geven hoe je je lay-out of visueel beter/anders/zinniger kan inrichten.

[2] Wat heb je tot nu toe gedaan aan je site?
Veel commentaar is van technische aard, en het is vaak onmogelijk om in een tussentijdse vraag om commentaar alles goed te hebben. Dit is niet erg, maar als je aangeeft wat je gedaan hebt of waar je overna gedacht hebt, kunnen de reviewers hier zinner kritiek op geven dan als je dit niet aangeeft.

Geef dus bijvoorbeeld aan hoe je je css geregeld hebt, welke delen php getest moeten worden en wat nog niet werkt.

[3] Wat doet het nog niet, en wil jenog wel maken?
Wat het niet doet zul je terug krijgen als commentaar, als je dit vermeld kunnen de reviewers hier aan denken

[4] Commentaar is niet altijd positief!
Ga volwassen om met kritiek. Je kunt (harde) kritiek krijgen op je site. Ga hier volwassen mee om, en ga niet klagen over degene die kritiek heeft. Wanneer je het niet eens bent met de kritiek kun je hier inhoudelijk over discussieren of de kritiek naast je neerleggen.

Wat afgeraden wordt is om te klagen over degene die kritiek heeft. Dit is vaak kinderachtig en overbodig. Verwacht wanneer je hier post kritiek, en ga er vanuit dat het niet positief kan zijn. Hier kun je van leren en van verbeteren. Je kan zelf harde kritiek ondervangen door aan te geven wat nog niet af is en wat je nog wil veranderen.

[5]Gebruik CSS in plaats van tabellen
Het gebruik van tabellen voor opmaak is in de html verknocht. Het is alleen not done om tabellen te gebruiken voor je lay-out. Ons advies is dan ook: gebruik CSS om de elementen van je site te positioneren. Het is even een avondje pielen en leren om het door te hebben, maar dan heb je opeens veel meer mogelijkheden, en is het een stuk netter opgelost.

Jan Koehoorn heeft een zeer goede reeks over het positioneren in CSS geschreven:
[1]CSS Positionering CSS
[2]CSS Shorthands
[3]CSS Liquid Lay-out
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arend a
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:46:25
 
Red Crew

Red Crew

24/12/2006 21:05:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je best van deze post een sticky post maakt.
 
Arend a

Arend a

24/12/2006 21:41:00
Quote Anchor link
Jap, gedaan
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/12/2006 21:57:00
Quote Anchor link
Is het niet slim om dit erbij te zetten, of beschikbaar te maken als je een nieuwe post maakt in het review forum?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/12/2006 22:09:00
Quote Anchor link
Ik zou het ook leuk vinden als het een eis was dat je een lay-out met CSS maakt. Lay-outen met tabellen is echt niet meer van deze tijd.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/12/2006 22:15:00
Quote Anchor link
Daar ben ik het helemaal mee eens Jan, als je de moeite neemt om een hele website te maken, dan vind ik het gebruiken van css (of het leren daarvan) slechts een kleine extra moeite.

Een kleine aanvulling nog:
Mocht er een member onderdeel op de site zijn, maak dan een test account aan, want ik ga me NIET aanmelden als iemand wil dat ik zijn/ haar site ga testen.

Edit:

typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Arend a

Arend a

25/12/2006 00:01:00
Quote Anchor link
Hmm, misschien als een soort van faq dat we het van harte aanbevelen. Ikvind niet dat we het kunnen dwingen.

Maar ik vind het wel een goed idee, Jan, had jij geloof ik een paar goede tutorials geschreven over css ipv tables?

Weet je waar ik die kan vinden?

Groet,

Arend
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/12/2006 00:06:00
 

25/12/2006 01:20:00
Quote Anchor link
CSS : Optioneel maar warm aanbevolen.

Mooie uitleg ;-) Deze mag in de reeks top dingen van Ad-je
 
Robert Deiman

Robert Deiman

25/12/2006 09:19:00
Quote Anchor link
Arend schreef op 25.12.2006 00:01:
Hmm, misschien als een soort van faq dat we het van harte aanbevelen. Ikvind niet dat we het kunnen dwingen.

Maar ik vind het wel een goed idee, Jan, had jij geloof ik een paar goede tutorials geschreven over css ipv tables?

Weet je waar ik die kan vinden?

Groet,

Arend


Maak die faq dan leesbaar of op zijn minst aanklikbaar wanneer iemand een nieuwe post doet in de site reviews. (neem aan dat dat dan ook wel gebeurt hoor, maar je weet maar nooit)
 
Arend a

Arend a

25/12/2006 11:07:00
Quote Anchor link
Robert: ik denk dat je mijn superpowers wat overschat ;)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

25/12/2006 11:21:00
Quote Anchor link
Ik zei ook niet dat jij dat wel zou doen, maar ik neem aan dat Bas dit topic ook wel zou lezen ;)
 
Niek s

niek s

25/12/2006 11:37:00
Quote Anchor link
Goed dat je dit hier neer zet Arend, is denk ik wel iets wat we kunnen gebruiken!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.