Header already send

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »
ScrapZz nl

ScrapZz nl

28/09/2010 20:01:10
Quote Anchor link
Titel zeg al bijna genoeg ik heb dus telkens dat probleem als ik set cookie wil gebruiken heb het al met google gezocht alleen vind niks nutig want alles wat er staat helpt niet egt of ik moet het fout doen:)
Dit is wat ik heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
        if(!$_COOKIE["adminlogin2"]){
            ob_start();
            if($_POST["admin"] == $Admin && $_POST["Pass"] == $Pass){
                setcookie("adminlogin2", "".$_POST["admin"]."", time()+3600);
            }else{
                echo"
                    Je moet je nog aanmelden!:<br/>
                    <form method=\"POST\">
                    Gebruikersnaam: <input type=\"text\" name=\"admin\"/><br/>
                    Wachtwoord: <input type=\"password\" name=\"Pass\"/><br/>
                    <input type=\"submit\" value=\"Aanmelden\"/>
                    </form>
                ";
            }
            ob_end_clean();
            
        }


Wie kan me uitleggen of helpen hoe ik dit probleem kan verhelpen want het is niet alleen bij deze script (en er staat natuurlijk wat meer voor!)

Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken [/modedit]
Gewijzigd op 28/09/2010 20:28:40 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:04:36
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2010 20:02:42
Quote Anchor link
headers moet je verzenden voordat je output naar de browser verstuurt
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

28/09/2010 20:05:07
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 28/09/2010 20:02:42:
headers moet je verzenden voordat je output naar de browser verstuurt


:) dus helemaal boven aan maar dat gaat juist niet aan gezien ik switch gebruik
En de conecting met database moet toch ook boven aan? (Dan zal het ook niet kunnen?)
 
- SanThe -

- SanThe -

28/09/2010 20:07:55
Quote Anchor link
Geen output.

Swich en database hebben daar niks mee te maken.

Zie de error voor de juiste regel van de output.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

28/09/2010 20:10:24
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 28/09/2010 20:07:55:
Geen output.

Swich en database hebben daar niks mee te maken.

Zie de error voor de juiste regel van de output.


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/imgonhdb/domains/dutchhackerz.nl/public_html/test/linkpartnes.php:74) in /home/imgonhdb/domains/dutchhackerz.nl/public_html/test/linkpartnes.php on line 77

is de error maar bedoel met switch dat de case daar altijd tussen moet staan dus ik kan het niet helemaal boven neer zetten?
 
Tim selier

tim selier

28/09/2010 20:12:16
Quote Anchor link
waarschijnlijk begint je script met "<html .... " oid.
vervang dat eens voor:
Quote:
"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
ob_start();
?>

<html ......"
Gewijzigd op 28/09/2010 20:12:58 door tim selier
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

28/09/2010 20:14:51
Quote Anchor link
Tim selier op 28/09/2010 20:12:16:
waarschijnlijk begint je script met "<html .... " oid.
vervang dat eens voor:
Quote:
"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
ob_start();
?>

<html ......"


De script begint met niks wat er boven aan staat is dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
ini_set("output_buffering", "1");
include("besturing.php");
if($Limit == 0 or !$Limit){
$Limit2 = "";
}
else{
$Limit2 = "LIMIT $Limit";
}


En wat jij zegt helpt ook niet :(
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2010 20:15:56
Quote Anchor link
en wordt er in de include niet wat gestuurd naar de browser?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

28/09/2010 20:18:12
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 28/09/2010 20:15:56:
en wordt er in de include niet wat gestuurd naar de browser?


Als goed is niet:
Besturing.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
Opgelost hou me script :)
?>


Linkpartnes.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
Opgelost hou me script :)
?>
Gewijzigd op 28/09/2010 20:30:38 door ScrapZz nl
 

28/09/2010 20:20:48
Quote Anchor link
ob
Afbeelding
is voor meisjes.
Niet voor php.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/09/2010 20:20:48
Quote Anchor link
Kijk eens in linkpartnes.php op regel 74
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

28/09/2010 20:22:24
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 28/09/2010 20:20:48:
Kijk eens in linkpartnes.php op regel 74


case admin:
??
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2010 20:24:34
Quote Anchor link
eerst een titel neer zetten en daarna een cookie aanmaken?
 
- SanThe -

- SanThe -

28/09/2010 20:25:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
    case admin: // dit zal wel 'admin' moeten zijn lijkt mij
 ====>       echo"
            <h1>Admin paneel</h1>
        "
;
        if(!$_COOKIE["adminlogin2"]){
            if($_POST["admin"] == $Admin && $_POST["Pass"] == $Pass){
=====>
                setcookie("adminlogin2", "".$_POST["admin"]."", time()+3600);
?>

Kan het nog duidelijker? Eerst een echo en dan setcookie().
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

28/09/2010 20:26:00
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 28/09/2010 20:24:34:
eerst een titel neer zetten en daarna een cookie aanmaken?


Wat bedoel je met titel :)
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2010 20:27:22
Quote Anchor link
een <h1> staat voor een titel

en zoals SanThe het heeft gedaan is het nu wel heel duidelijk
Gewijzigd op 28/09/2010 20:28:24 door Vincent Huisman
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

28/09/2010 20:29:28
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 28/09/2010 20:25:51:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
    case admin: // dit zal wel 'admin' moeten zijn lijkt mij
 ====>       echo"
            <h1>Admin paneel</h1>
        "
;
        if(!$_COOKIE["adminlogin2"]){
            if($_POST["admin"] == $Admin && $_POST["Pass"] == $Pass){
=====>
                setcookie("adminlogin2", "".$_POST["admin"]."", time()+3600);
?>

Kan het nog duidelijker? Eerst een echo en dan setcookie().


Nu werkt iem had ook al die tijd naar de verkeerde maop zitten uploaden (rot filezilla :))
hij ging naar publich_HTML inplaats public_HTML/test
 
Niek s

niek s

28/09/2010 20:30:02
Quote Anchor link
Kijk ook eens aandachtig naar Karl's post.

Verder is hier al honderd keer gezegd "geen output voor je headers (cookie = header)", maar ondertussen is het te moeilijk om dan in te schatten dat die echo output veroorzaakt?!
 
- SanThe -

- SanThe -

28/09/2010 20:34:12
Quote Anchor link
Joey iets op 28/09/2010 20:29:28:

Nu werkt iem had ook al die tijd naar de verkeerde maop zitten uploaden (rot filezilla :))
hij ging naar publich_HTML inplaats public_HTML/test


Niet filezilla de schuld geven. Kijk eens naar je eigen typkunsten. Het is een en al fout dus dat heb je waarschijnlijk ook zelf zo in filezilla ingetypt.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

28/09/2010 20:36:21
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 28/09/2010 20:34:12:
Joey iets op 28/09/2010 20:29:28:

Nu werkt iem had ook al die tijd naar de verkeerde maop zitten uploaden (rot filezilla :))
hij ging naar publich_HTML inplaats public_HTML/test


Niet filezilla de schuld geven. Kijk eens naar je eigen typkunsten. Het is een en al fout dus dat heb je waarschijnlijk ook zelf zo in filezilla ingetypt.


:) nee want ik heb met me linke muis knop op bewerken geklikt in de map test dus hij moest gewoon de map test pakken niet public_HTML
 
Niek s

niek s

28/09/2010 20:42:54
Quote Anchor link
Nou als ik je zinnen zo lees, denk ik dat je mouse-skills ook wel niet zo hoog zullen zijn ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.