Header already sent oplossing

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:23:08
Quote Anchor link
Ik weet niet hoe ik mijn header anders moet doen.. hij doet het namelijk niet, een header already sent uiteraard..
hoe kan ik dit oplossen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?php
session_start();
?>


<style type="text/css">
    
    input[type="text"]
    {
        margin-left:15px;
    }
    
    input[type="password"]
    {
        margin-left: 34px;
    }
    
    input[type="submit"]
    {
        margin-left: 213px;
    }
    
</style>

<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $username = $_POST['username'];
    $password = $_POST['password'];
    
    include 'dbconfig.php';
    
    $query = "SELECT *
              FROM users
              WHERE user='$username'
              AND password='$password'"
;
    
    $result = mysql_query($query)
              or die(mysql_error());
    
    if(mysql_num_rows($result))
    {

       echo "Welkom terug <b>" .$username. "</b>, u word automatisch doorgestuurd.";
      
       $_SESSION['ingelogd'] = true;
       $_SESSION['username'] = $username;
      
       if(true)
       {

           header("refresh: 2; url=home.php");
       }
      
    }

    
    else
    {
        echo "Er is iets fout gegaan";
    }
}


else
{
?>


<form action="login.php" method="post">
    Gebruikersnaam: <input type="text" name="username"/>
    <br />
    Wachtwoord: <input type="password" name="password"/>
    <br />
    <input type="submit" value="Inloggen" name="submit"/>
</form>

<?php
}

?>
Gewijzigd op 09/11/2011 11:23:37 door Jerry php
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 07:19:14
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 11:26:04
Quote Anchor link
header("refresh: 2; url=home.php"); verstuur je altijd voordat je iets op het scherm print.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:31:25
Quote Anchor link
ja klopt, maar ik moet wel die echo hebben, want ze moeten weten dat ze doorgestuurd worden..
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 11:45:56
Quote Anchor link
Probeer gebruik te maken van HTML of Javascript om gebruikers door te sturen. PHP is hier niet echt voor bedoelt.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:47:12
Quote Anchor link
hoe wil je iemand doorsturen met html / javascript?
Ik heb het op die manier nog nooit gedaan?
Gewijzigd op 09/11/2011 11:47:28 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 11:49:08
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 11:45:56:
Probeer gebruik te maken van HTML of Javascript om gebruikers door te sturen. PHP is hier niet echt voor bedoelt.

Je kan toch ook altijd de hele constructie van het script aanpassen?
Simpel gezegd kan die hele style-code bovenaan naar beneden worden verhuisd, boven het formulier.

Dan hoef je geen HTML en JS te gebruiken.

En Jerry, doe eens wat met onze adviezen, wederom sta je weer variabelen te kopiëren, en staan hackers de vreugdedans te doen omdat SQL-injection weer mogelijk kan zijn.
Gewijzigd op 09/11/2011 11:52:28 door - Ariën -
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 11:50:56
Quote Anchor link
<meta http-equiv="refresh" content="2;url=http://www.phphulp.nl/"> is gebruikelijker.

Je kan inderdaad wel gebruik maken van de PHP header refresh functie maar dan moet je het wel doen voor je output, ik weet het niet zeker: maar volgens mij word die header refresh in PHP niet door alle browsers ondersteunt.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:53:14
Quote Anchor link
Ja maar aar, dat zou bij deze code niet gaan denk:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
<?php
session_start();

if(isset($_SESSION['ingelogd']))
    {

        if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {

            ?>

            
          
            
            <?php
            
            if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
            {

                include 'dbconfig.php';

                $username = $_POST['username'];
                $password = $_POST['password'];

                $query = "INSERT INTO users (user, password)
                          VALUES ('$username', '$password')"
;

                $result = mysql_query($query)
                          or die(mysql_error());
                
                if(true)
                {

                echo "U heeft onderstaande medewerker toegevoegd! <br />";
                echo "Gebruikersnaam: <b>" .$username. "</b><br />";
                echo "Wachtwoord: <b>" .$password."</b> <br />  ";
                echo "U wordt automatisch doorgestuurd naar het admin-paneel.";
                }

                
                if(true)
                    {

                        header("refresh: 3; url=users.php");
                    }
            }

            
            else
            {
            ?>
    

            <form action="makeuser.php" method="post">
                Gebruikersnaam: <input type="text" name="username" /> <br />
                Wachtwoord: <input type="text" name="password" style="margin-left: 21px;" /> <br />
                <input type="submit" name="submit" value="Aanmelden" style="margin-left: 186px;" />
            </form>

            <?php    
            }
            
        }
  
        
        else
        {
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
            
            if(true)
            {

                header('refresh: 2; url=home.php');
            }
        }
    }

    
    else
    {
        echo "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
        
        if(true)
        {

            header('refresh: 3; url=login.php');
        }
    }


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 11:54:19
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 11:50:56:
<meta http-equiv="refresh" content="2;url=http://www.phphulp.nl/"> is gebruikelijker.

Als je die gebruikt, dan moet je deze wel in de <head>-sectie plaatsen. In het algemeen voldoet een betere constructie van het PHP-script zodat de logica eerst wordt uitgevoerd, waarna de output volgt.

Ook zou je bij grote projecten een template-parser kunnen gebruiken, maar voor een beginner is dit niet al niet aan te raden ;-)
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 11:54:39
Quote Anchor link
- Aar - op 09/11/2011 11:49:08:
Eddy Bisschops op 09/11/2011 11:45:56:
Probeer gebruik te maken van HTML of Javascript om gebruikers door te sturen. PHP is hier niet echt voor bedoelt.

Je kan toch ook altijd de hele constructie van het script aanpassen?
Simpel gezegd kan die hele style-code bovenaan naar beneden worden verhuisd, boven het formulier.

Dan hoef je geen HTML en JS te gebruiken.

En Jerry, doe eens wat met onze adviezen, wederom sta je weer variabelen te kopiëren, en staan hackers de vreugdedans te doen omdat SQL-injection weer mogelijk kan zijn.


Er zijn meerdere wegen naar Rome.

En inderdaad, veilig is anders.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 11:55:03
Quote Anchor link
Jerry php op 09/11/2011 11:53:14:
Ja maar aar, dat zou bij deze code niet gaan denk:

Argumenten ;)?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(true) {

Ehhh? Hoezo dit? Waarom niet kijken of de query is gelukt bijv.
Gewijzigd op 09/11/2011 11:56:19 door - Ariën -
 
Bram Boos

Bram Boos

09/11/2011 11:56:21
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 11:50:56:
<meta http-equiv="refresh" content="2;url=http://www.phphulp.nl/"> is gebruikelijker.

Je kan inderdaad wel gebruik maken van de PHP header refresh functie maar dan moet je het wel doen voor je output, ik weet het niet zeker: maar volgens mij word die header refresh in PHP niet door alle browsers ondersteunt.


Dat is niet geheel waar, als je meta in je browser uitzet refresht die niet. Als je de header() functie gebruikt dan hoort het altijd te werken...
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 11:56:38
Quote Anchor link
Ander puntje: Wat is het nut van if(true)?
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:58:04
Quote Anchor link
@aar, omdat ik veel output heb, en aangezien de header niet altijd verstuurd moet worden.

Ja, dat weet ik ook niet, ik bedacht het, en het werkte.. Maar het is inderdaad fout..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 11:59:12
Quote Anchor link
Jerry php op 09/11/2011 11:58:04:
@aar, omdat ik veel output heb, en aangezien de header niet altijd verstuurd moet worden.

De logica eerst uitvoeren, en dat pas de output.
Dus kijk bijv. eerst of een formulier verstuurd is plus validaties etc..., en toon dan de output.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:00:22
Quote Anchor link
Kun je een voorbeeldje geven, ik weet niet precies wat ik fout heb gedaan
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 12:03:39
Quote Anchor link
Aangezien je een refresh met een korte wachttijd hebt kan het ook zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header('refresh: 3; url=login.php');
exit "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:04:54
Quote Anchor link
Je bent niet echt fout bezig, maar zoal sik al zei. In deze logica hoort de HTML-code van je style bovenaan het formulier.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:05:24
Quote Anchor link
maar dan kom ik alsnog in de war met dit:

Want de 1e 4 echo's moeten blijven staan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {
            echo "U kunt de volgende opties uitvoeren:<br />";
            echo "<a href='makeuser.php'>-Voeg een gebruiker toe.</a><br />";
            echo "<a href='deleteuser.php'>-Verwijder een gebruiker.</a><br />";
            echo "<a href='edituser.php'>-Wijzig een gebruiker.</a>";
        }
        
        else
        {
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
            
            if(true)
            {
                header('refresh: 2; url=home.php');
            }
        }
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:06:35
Quote Anchor link
- SanThe - op 09/11/2011 12:03:39:
Aangezien je een refresh met een korte wachttijd hebt kan het ook zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header('refresh: 3; url=login.php');
exit "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
?>

Ja, maar met exit() stopt alle overige output dus ook na die tekst, en raakt de HTML invalid :-P.



Toevoeging op 09/11/2011 12:08:55:

Jerry php op 09/11/2011 12:05:24:
maar dan kom ik alsnog in de war met dit:

Want de 1e 4 echo's moeten blijven staan.....

Maar die worden toch niet getoond? Het is een else, weet je nog?
of hij toont het formulier, of die redirect.
Gewijzigd op 09/11/2011 12:06:50 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 12:10:04
Quote Anchor link
Jerry php op 09/11/2011 12:05:24:
maar dan kom ik alsnog in de war met dit:

Want de 1e 4 echo's moeten blijven staan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {
            echo "U kunt de volgende opties uitvoeren:<br />";
            echo "<a href='makeuser.php'>-Voeg een gebruiker toe.</a><br />";
            echo "<a href='deleteuser.php'>-Verwijder een gebruiker.</a><br />";
            echo "<a href='edituser.php'>-Wijzig een gebruiker.</a>";
        }
        
        else
        {
            header('refresh: 3; url=login.php');
            echo "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
        }


Zo zou het moeten werken.
Die if(true) is onzin want die wordt altijd uitgevoerd en is dus overbodig.

Aangepast voor Aar. ;-)
Gewijzigd op 09/11/2011 12:11:53 door - SanThe -
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.