Header already sent oplossing

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:23:08
Quote Anchor link
Ik weet niet hoe ik mijn header anders moet doen.. hij doet het namelijk niet, een header already sent uiteraard..
hoe kan ik dit oplossen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?php
session_start();
?>


<style type="text/css">
    
    input[type="text"]
    {
        margin-left:15px;
    }
    
    input[type="password"]
    {
        margin-left: 34px;
    }
    
    input[type="submit"]
    {
        margin-left: 213px;
    }
    
</style>

<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $username = $_POST['username'];
    $password = $_POST['password'];
    
    include 'dbconfig.php';
    
    $query = "SELECT *
              FROM users
              WHERE user='$username'
              AND password='$password'"
;
    
    $result = mysql_query($query)
              or die(mysql_error());
    
    if(mysql_num_rows($result))
    {

       echo "Welkom terug <b>" .$username. "</b>, u word automatisch doorgestuurd.";
      
       $_SESSION['ingelogd'] = true;
       $_SESSION['username'] = $username;
      
       if(true)
       {

           header("refresh: 2; url=home.php");
       }
      
    }

    
    else
    {
        echo "Er is iets fout gegaan";
    }
}


else
{
?>


<form action="login.php" method="post">
    Gebruikersnaam: <input type="text" name="username"/>
    <br />
    Wachtwoord: <input type="password" name="password"/>
    <br />
    <input type="submit" value="Inloggen" name="submit"/>
</form>

<?php
}

?>
Gewijzigd op 09/11/2011 11:23:37 door Jerry php
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 00:54:48
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 11:26:04
Quote Anchor link
header("refresh: 2; url=home.php"); verstuur je altijd voordat je iets op het scherm print.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:31:25
Quote Anchor link
ja klopt, maar ik moet wel die echo hebben, want ze moeten weten dat ze doorgestuurd worden..
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 11:45:56
Quote Anchor link
Probeer gebruik te maken van HTML of Javascript om gebruikers door te sturen. PHP is hier niet echt voor bedoelt.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:47:12
Quote Anchor link
hoe wil je iemand doorsturen met html / javascript?
Ik heb het op die manier nog nooit gedaan?
Gewijzigd op 09/11/2011 11:47:28 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 11:49:08
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 11:45:56:
Probeer gebruik te maken van HTML of Javascript om gebruikers door te sturen. PHP is hier niet echt voor bedoelt.

Je kan toch ook altijd de hele constructie van het script aanpassen?
Simpel gezegd kan die hele style-code bovenaan naar beneden worden verhuisd, boven het formulier.

Dan hoef je geen HTML en JS te gebruiken.

En Jerry, doe eens wat met onze adviezen, wederom sta je weer variabelen te kopiëren, en staan hackers de vreugdedans te doen omdat SQL-injection weer mogelijk kan zijn.
Gewijzigd op 09/11/2011 11:52:28 door - Ariën -
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 11:50:56
Quote Anchor link
<meta http-equiv="refresh" content="2;url=http://www.phphulp.nl/"> is gebruikelijker.

Je kan inderdaad wel gebruik maken van de PHP header refresh functie maar dan moet je het wel doen voor je output, ik weet het niet zeker: maar volgens mij word die header refresh in PHP niet door alle browsers ondersteunt.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:53:14
Quote Anchor link
Ja maar aar, dat zou bij deze code niet gaan denk:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
<?php
session_start();

if(isset($_SESSION['ingelogd']))
    {

        if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {

            ?>

            
          
            
            <?php
            
            if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
            {

                include 'dbconfig.php';

                $username = $_POST['username'];
                $password = $_POST['password'];

                $query = "INSERT INTO users (user, password)
                          VALUES ('$username', '$password')"
;

                $result = mysql_query($query)
                          or die(mysql_error());
                
                if(true)
                {

                echo "U heeft onderstaande medewerker toegevoegd! <br />";
                echo "Gebruikersnaam: <b>" .$username. "</b><br />";
                echo "Wachtwoord: <b>" .$password."</b> <br />  ";
                echo "U wordt automatisch doorgestuurd naar het admin-paneel.";
                }

                
                if(true)
                    {

                        header("refresh: 3; url=users.php");
                    }
            }

            
            else
            {
            ?>
    

            <form action="makeuser.php" method="post">
                Gebruikersnaam: <input type="text" name="username" /> <br />
                Wachtwoord: <input type="text" name="password" style="margin-left: 21px;" /> <br />
                <input type="submit" name="submit" value="Aanmelden" style="margin-left: 186px;" />
            </form>

            <?php    
            }
            
        }
  
        
        else
        {
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
            
            if(true)
            {

                header('refresh: 2; url=home.php');
            }
        }
    }

    
    else
    {
        echo "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
        
        if(true)
        {

            header('refresh: 3; url=login.php');
        }
    }


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 11:54:19
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 11:50:56:
<meta http-equiv="refresh" content="2;url=http://www.phphulp.nl/"> is gebruikelijker.

Als je die gebruikt, dan moet je deze wel in de <head>-sectie plaatsen. In het algemeen voldoet een betere constructie van het PHP-script zodat de logica eerst wordt uitgevoerd, waarna de output volgt.

Ook zou je bij grote projecten een template-parser kunnen gebruiken, maar voor een beginner is dit niet al niet aan te raden ;-)
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 11:54:39
Quote Anchor link
- Aar - op 09/11/2011 11:49:08:
Eddy Bisschops op 09/11/2011 11:45:56:
Probeer gebruik te maken van HTML of Javascript om gebruikers door te sturen. PHP is hier niet echt voor bedoelt.

Je kan toch ook altijd de hele constructie van het script aanpassen?
Simpel gezegd kan die hele style-code bovenaan naar beneden worden verhuisd, boven het formulier.

Dan hoef je geen HTML en JS te gebruiken.

En Jerry, doe eens wat met onze adviezen, wederom sta je weer variabelen te kopiëren, en staan hackers de vreugdedans te doen omdat SQL-injection weer mogelijk kan zijn.


Er zijn meerdere wegen naar Rome.

En inderdaad, veilig is anders.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 11:55:03
Quote Anchor link
Jerry php op 09/11/2011 11:53:14:
Ja maar aar, dat zou bij deze code niet gaan denk:

Argumenten ;)?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(true) {

Ehhh? Hoezo dit? Waarom niet kijken of de query is gelukt bijv.
Gewijzigd op 09/11/2011 11:56:19 door - Ariën -
 
Bram Boos

Bram Boos

09/11/2011 11:56:21
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 11:50:56:
<meta http-equiv="refresh" content="2;url=http://www.phphulp.nl/"> is gebruikelijker.

Je kan inderdaad wel gebruik maken van de PHP header refresh functie maar dan moet je het wel doen voor je output, ik weet het niet zeker: maar volgens mij word die header refresh in PHP niet door alle browsers ondersteunt.


Dat is niet geheel waar, als je meta in je browser uitzet refresht die niet. Als je de header() functie gebruikt dan hoort het altijd te werken...
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 11:56:38
Quote Anchor link
Ander puntje: Wat is het nut van if(true)?
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:58:04
Quote Anchor link
@aar, omdat ik veel output heb, en aangezien de header niet altijd verstuurd moet worden.

Ja, dat weet ik ook niet, ik bedacht het, en het werkte.. Maar het is inderdaad fout..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 11:59:12
Quote Anchor link
Jerry php op 09/11/2011 11:58:04:
@aar, omdat ik veel output heb, en aangezien de header niet altijd verstuurd moet worden.

De logica eerst uitvoeren, en dat pas de output.
Dus kijk bijv. eerst of een formulier verstuurd is plus validaties etc..., en toon dan de output.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:00:22
Quote Anchor link
Kun je een voorbeeldje geven, ik weet niet precies wat ik fout heb gedaan
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 12:03:39
Quote Anchor link
Aangezien je een refresh met een korte wachttijd hebt kan het ook zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header('refresh: 3; url=login.php');
exit "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:04:54
Quote Anchor link
Je bent niet echt fout bezig, maar zoal sik al zei. In deze logica hoort de HTML-code van je style bovenaan het formulier.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:05:24
Quote Anchor link
maar dan kom ik alsnog in de war met dit:

Want de 1e 4 echo's moeten blijven staan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {
            echo "U kunt de volgende opties uitvoeren:<br />";
            echo "<a href='makeuser.php'>-Voeg een gebruiker toe.</a><br />";
            echo "<a href='deleteuser.php'>-Verwijder een gebruiker.</a><br />";
            echo "<a href='edituser.php'>-Wijzig een gebruiker.</a>";
        }
        
        else
        {
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
            
            if(true)
            {
                header('refresh: 2; url=home.php');
            }
        }
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:06:35
Quote Anchor link
- SanThe - op 09/11/2011 12:03:39:
Aangezien je een refresh met een korte wachttijd hebt kan het ook zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header('refresh: 3; url=login.php');
exit "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
?>

Ja, maar met exit() stopt alle overige output dus ook na die tekst, en raakt de HTML invalid :-P.



Toevoeging op 09/11/2011 12:08:55:

Jerry php op 09/11/2011 12:05:24:
maar dan kom ik alsnog in de war met dit:

Want de 1e 4 echo's moeten blijven staan.....

Maar die worden toch niet getoond? Het is een else, weet je nog?
of hij toont het formulier, of die redirect.
Gewijzigd op 09/11/2011 12:06:50 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 12:10:04
Quote Anchor link
Jerry php op 09/11/2011 12:05:24:
maar dan kom ik alsnog in de war met dit:

Want de 1e 4 echo's moeten blijven staan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {
            echo "U kunt de volgende opties uitvoeren:<br />";
            echo "<a href='makeuser.php'>-Voeg een gebruiker toe.</a><br />";
            echo "<a href='deleteuser.php'>-Verwijder een gebruiker.</a><br />";
            echo "<a href='edituser.php'>-Wijzig een gebruiker.</a>";
        }
        
        else
        {
            header('refresh: 3; url=login.php');
            echo "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
        }


Zo zou het moeten werken.
Die if(true) is onzin want die wordt altijd uitgevoerd en is dus overbodig.

Aangepast voor Aar. ;-)
Gewijzigd op 09/11/2011 12:11:53 door - SanThe -
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.