Header already sent oplossing

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:10:29
Quote Anchor link
Maar stel voor ik doe dit, is dat correct?:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {

            echo "U kunt de volgende opties uitvoeren:<br />";
            echo "<a href='makeuser.php'>-Voeg een gebruiker toe.</a><br />";
            echo "<a href='deleteuser.php'>-Verwijder een gebruiker.</a><br />";
            echo "<a href='edituser.php'>-Wijzig een gebruiker.</a>";
        }

        
        else
        {
            header('refresh: 2; url=home.php');
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
        }

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:42:05
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:12:05
Quote Anchor link
Dit zou moeten werken.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:13:02
Quote Anchor link
Dus het gaat er eigenlijk om of de header boven de output staat in een 'kader'? Aangezien er nu ook output staat boven de else, maar het geld alleen voor in dat 'kader' van de else
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 12:14:30
Quote Anchor link
Vergeet trouwens niet dat sessies gewoon kunnen worden veranderd door een beetje hacker.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 12:16:19
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 12:14:30:
Vergeet trouwens niet dat sessies gewoon kunnen worden veranderd door een beetje hacker.


Voorbeeldje?
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 12:18:02
Quote Anchor link
Waarvan? Met Javascript kunnen gebruikers sessies wijzigen, als ik het goed heb kunnen je mede shared-hosting gebruikers ook bij je sessies.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:19:39
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 12:18:02:
Waarvan? Met Javascript kunnen gebruikers sessies wijzigen, als ik het goed heb kunnen je mede shared-hosting gebruikers ook bij je sessies.

Met Javascript? Dat is nieuw voor mij?
Ik weet wel dat je met XSS een hoop uit kan vreten, waar o.a JS voor nodig is, maar direct met JS... dit is nieuw voor mij.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 12:21:51
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 12:18:02:
Waarvan? Met Javascript kunnen gebruikers sessies wijzigen, als ik het goed heb kunnen je mede shared-hosting gebruikers ook bij je sessies.


De session staat op de server dus met javascript lijkt mij onmogelijk. En de mede gebruikers van de server kunnen dat ook niet zomaar indien de server een beetje fatsoenlijk is ingesteld. Ik zeg niet dat het niet kan, echter heb ik nog geen duidelijke uitleg gevonden hoe dat gedaan zou worden.
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 12:25:26
Quote Anchor link
Ik kan het zo even niet vinden nee, maar ik heb er laatst een stuk over gelezen op een of ander blog. Hoe dan ook, ondanks dat het op de server staat kan Javascript er op een of andere manier toch bij dacht ik.

Ik weet wel zeker dat sessions vaak kunnen worden aangepast in de /tmp folder op shared hosting.

Ik ga Chris even op een reactie vragen, die weet dat een stuk beter dan ons.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:27:15
Quote Anchor link
Ik geloof er weinig van, of je hebt het artikel niet goed gelezen, of het artikel zelf klopt totaal niet.

Sessies zijn verder veilig, als je je maar goed beschermt tegen XSS.
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 12:29:50
Quote Anchor link
Wat jij zegt over XSS klopt inderdaad, dat gebeurd ook meestal met Javascript.. volgens mij heb ik dat inderdaad verkeerd gelezen.

Deze man had er ook een zegje over: http://www.sitepoint.com/notes-on-php-session-security/
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:31:02
Quote Anchor link
Even erop terug te komen, wat jij zegt aar, als ik de style naar beneden verplaats, doet hij het nog steeds niet.. Hij wil niet verder, header already sent.. Ik weet nog steeds geen oplossing
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:32:35
Quote Anchor link
Welke error precies? Daar wordt namelijk ook in verwezen op welke regel de output gestart wordt (Bijv. index.php:35, lijn 35).
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:33:19
Quote Anchor link
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /webspaces/jevers/extra/login.php:5) in /webspaces/jevers/extra/login.php on line 24

in deze code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
<?php
session_start();
?>


<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $username = $_POST['username'];
    $password = $_POST['password'];
    
    include 'dbconfig.php';
    
    $query = "SELECT *
              FROM users
              WHERE user='$username'
              AND password='$password'"
;
    
    $result = mysql_query($query)
              or die(mysql_error());
    
    if(mysql_num_rows($result))
    {

       header("refresh: 2; url=home.php");
        
       echo "Welkom terug <b>" .$username. "</b>, u word automatisch doorgestuurd.";
      
       $_SESSION['ingelogd'] = true;
       $_SESSION['username'] = $username;      
    }

    
    else
    {
        echo "Er is iets fout gegaan";
    }
}


else
{
?>

<style type="text/css">
    
    input[type="text"]
    {
        margin-left:15px;
    }
    
    input[type="password"]
    {
        margin-left: 34px;
    }
    
    input[type="submit"]
    {
        margin-left: 213px;
    }
</style>

<form action="login.php" method="post">
    Gebruikersnaam: <input type="text" name="username"/>
    <br />
    Wachtwoord: <input type="password" name="password"/>
    <br />
    <input type="submit" value="Inloggen" name="submit"/>
</form>

<?php
}

?>
Gewijzigd op 09/11/2011 12:34:53 door Jerry php
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 12:35:12
Quote Anchor link
Je hebt een spatie tussen je twee blokken PHP, maak ze gewoon aan elkaar vast, dan moet 'ie het doen.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:36:44
Quote Anchor link
zelfde resultaat. Je bedoelde toch bij de session daarboven?
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 12:38:23
Quote Anchor link
Ja, dat bedoelde ik ja. Ik ben het spoor bijster, ik werk nooit met PHP refresh en ik weet niet of je iets fout doet in de header(); zelf? Hoe dan ook, je kan proberen het bestand te openen in een plain editor om te kijken of er verborgen karakters voor staan.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:39:31
Quote Anchor link
In de header zelf doe ik niets fout, anders zou hij de melding niet geven. Wat bedoel je met verborgen karakters?
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 12:40:37
Quote Anchor link
Niet dit (regel 4 is namelijk output naar de browser):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
session_start();
?>


<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{
....

?>


Maar dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{
....

?>
Gewijzigd op 09/11/2011 12:42:02 door - SanThe -
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:41:20
Quote Anchor link
EDIT:
inderdaad het heeft geholpen. maar hoe doe ik het dan hier??
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /webspaces/jevers/extra/users.php:1) in /webspaces/jevers/extra/users.php on line 11
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<style type="text/css">
    
a
{
    text-decoration: none;
}
    
</style>

<?php
session_start();

    if(isset($_SESSION['ingelogd']))
    {

        if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {

            echo "U kunt de volgende opties uitvoeren:<br />";
            echo "<a href='makeuser.php'>-Voeg een gebruiker toe.</a><br />";
            echo "<a href='deleteuser.php'>-Verwijder een gebruiker.</a><br />";
            echo "<a href='edituser.php'>-Wijzig een gebruiker.</a>";
        }

        
        else
        {
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
            
            if(true)
            {

                header('refresh: 2; url=home.php');
            }
        }
    }

    
    else
    {
        echo "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
        
        if(true)
        {

            header('refresh: 3; url=login.php');
        }
    }


?>
Gewijzigd op 09/11/2011 12:42:42 door Jerry php
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.