Header already sent oplossing

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:10:29
Quote Anchor link
Maar stel voor ik doe dit, is dat correct?:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {

            echo "U kunt de volgende opties uitvoeren:<br />";
            echo "<a href='makeuser.php'>-Voeg een gebruiker toe.</a><br />";
            echo "<a href='deleteuser.php'>-Verwijder een gebruiker.</a><br />";
            echo "<a href='edituser.php'>-Wijzig een gebruiker.</a>";
        }

        
        else
        {
            header('refresh: 2; url=home.php');
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
        }

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:55:05
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:12:05
Quote Anchor link
Dit zou moeten werken.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:13:02
Quote Anchor link
Dus het gaat er eigenlijk om of de header boven de output staat in een 'kader'? Aangezien er nu ook output staat boven de else, maar het geld alleen voor in dat 'kader' van de else
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 12:14:30
Quote Anchor link
Vergeet trouwens niet dat sessies gewoon kunnen worden veranderd door een beetje hacker.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 12:16:19
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 12:14:30:
Vergeet trouwens niet dat sessies gewoon kunnen worden veranderd door een beetje hacker.


Voorbeeldje?
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 12:18:02
Quote Anchor link
Waarvan? Met Javascript kunnen gebruikers sessies wijzigen, als ik het goed heb kunnen je mede shared-hosting gebruikers ook bij je sessies.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:19:39
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 12:18:02:
Waarvan? Met Javascript kunnen gebruikers sessies wijzigen, als ik het goed heb kunnen je mede shared-hosting gebruikers ook bij je sessies.

Met Javascript? Dat is nieuw voor mij?
Ik weet wel dat je met XSS een hoop uit kan vreten, waar o.a JS voor nodig is, maar direct met JS... dit is nieuw voor mij.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 12:21:51
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 12:18:02:
Waarvan? Met Javascript kunnen gebruikers sessies wijzigen, als ik het goed heb kunnen je mede shared-hosting gebruikers ook bij je sessies.


De session staat op de server dus met javascript lijkt mij onmogelijk. En de mede gebruikers van de server kunnen dat ook niet zomaar indien de server een beetje fatsoenlijk is ingesteld. Ik zeg niet dat het niet kan, echter heb ik nog geen duidelijke uitleg gevonden hoe dat gedaan zou worden.
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 12:25:26
Quote Anchor link
Ik kan het zo even niet vinden nee, maar ik heb er laatst een stuk over gelezen op een of ander blog. Hoe dan ook, ondanks dat het op de server staat kan Javascript er op een of andere manier toch bij dacht ik.

Ik weet wel zeker dat sessions vaak kunnen worden aangepast in de /tmp folder op shared hosting.

Ik ga Chris even op een reactie vragen, die weet dat een stuk beter dan ons.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:27:15
Quote Anchor link
Ik geloof er weinig van, of je hebt het artikel niet goed gelezen, of het artikel zelf klopt totaal niet.

Sessies zijn verder veilig, als je je maar goed beschermt tegen XSS.
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 12:29:50
Quote Anchor link
Wat jij zegt over XSS klopt inderdaad, dat gebeurd ook meestal met Javascript.. volgens mij heb ik dat inderdaad verkeerd gelezen.

Deze man had er ook een zegje over: http://www.sitepoint.com/notes-on-php-session-security/
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:31:02
Quote Anchor link
Even erop terug te komen, wat jij zegt aar, als ik de style naar beneden verplaats, doet hij het nog steeds niet.. Hij wil niet verder, header already sent.. Ik weet nog steeds geen oplossing
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:32:35
Quote Anchor link
Welke error precies? Daar wordt namelijk ook in verwezen op welke regel de output gestart wordt (Bijv. index.php:35, lijn 35).
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:33:19
Quote Anchor link
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /webspaces/jevers/extra/login.php:5) in /webspaces/jevers/extra/login.php on line 24

in deze code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
<?php
session_start();
?>


<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $username = $_POST['username'];
    $password = $_POST['password'];
    
    include 'dbconfig.php';
    
    $query = "SELECT *
              FROM users
              WHERE user='$username'
              AND password='$password'"
;
    
    $result = mysql_query($query)
              or die(mysql_error());
    
    if(mysql_num_rows($result))
    {

       header("refresh: 2; url=home.php");
        
       echo "Welkom terug <b>" .$username. "</b>, u word automatisch doorgestuurd.";
      
       $_SESSION['ingelogd'] = true;
       $_SESSION['username'] = $username;      
    }

    
    else
    {
        echo "Er is iets fout gegaan";
    }
}


else
{
?>

<style type="text/css">
    
    input[type="text"]
    {
        margin-left:15px;
    }
    
    input[type="password"]
    {
        margin-left: 34px;
    }
    
    input[type="submit"]
    {
        margin-left: 213px;
    }
</style>

<form action="login.php" method="post">
    Gebruikersnaam: <input type="text" name="username"/>
    <br />
    Wachtwoord: <input type="password" name="password"/>
    <br />
    <input type="submit" value="Inloggen" name="submit"/>
</form>

<?php
}

?>
Gewijzigd op 09/11/2011 12:34:53 door Jerry php
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 12:35:12
Quote Anchor link
Je hebt een spatie tussen je twee blokken PHP, maak ze gewoon aan elkaar vast, dan moet 'ie het doen.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:36:44
Quote Anchor link
zelfde resultaat. Je bedoelde toch bij de session daarboven?
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 12:38:23
Quote Anchor link
Ja, dat bedoelde ik ja. Ik ben het spoor bijster, ik werk nooit met PHP refresh en ik weet niet of je iets fout doet in de header(); zelf? Hoe dan ook, je kan proberen het bestand te openen in een plain editor om te kijken of er verborgen karakters voor staan.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:39:31
Quote Anchor link
In de header zelf doe ik niets fout, anders zou hij de melding niet geven. Wat bedoel je met verborgen karakters?
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 12:40:37
Quote Anchor link
Niet dit (regel 4 is namelijk output naar de browser):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
session_start();
?>


<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{
....

?>


Maar dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{
....

?>
Gewijzigd op 09/11/2011 12:42:02 door - SanThe -
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:41:20
Quote Anchor link
EDIT:
inderdaad het heeft geholpen. maar hoe doe ik het dan hier??
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /webspaces/jevers/extra/users.php:1) in /webspaces/jevers/extra/users.php on line 11
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<style type="text/css">
    
a
{
    text-decoration: none;
}
    
</style>

<?php
session_start();

    if(isset($_SESSION['ingelogd']))
    {

        if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {

            echo "U kunt de volgende opties uitvoeren:<br />";
            echo "<a href='makeuser.php'>-Voeg een gebruiker toe.</a><br />";
            echo "<a href='deleteuser.php'>-Verwijder een gebruiker.</a><br />";
            echo "<a href='edituser.php'>-Wijzig een gebruiker.</a>";
        }

        
        else
        {
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
            
            if(true)
            {

                header('refresh: 2; url=home.php');
            }
        }
    }

    
    else
    {
        echo "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
        
        if(true)
        {

            header('refresh: 3; url=login.php');
        }
    }


?>
Gewijzigd op 09/11/2011 12:42:42 door Jerry php
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.