Header already sent oplossing

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 12:43:18
Quote Anchor link
Zie de vorige posts want je hebt nog niks aangepast.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 20:42:18
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:44:41
Quote Anchor link
En wederom krijg je het voorelkaar om HTML boven session_start te zetten. Ook dat is een header().

Trek je conclusies maar weer ;-)....
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 09:41:32
Quote Anchor link
Hoe laat hier zien dat hij de gebruiker heeft toegevoegd?
Want dat is die echo, nu doe ik dat met if(true), maar dat is
niet echt gebruikelijk..


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
            {

                include 'dbconfig.php';

                $username = $_POST['username'];
                $password = $_POST['password'];

                $query = "INSERT INTO users (user, password)
                          VALUES ('$username', '$password')"
;

                $result = mysql_query($query)
                          or die(mysql_error());
                
                if(true)
                {

                echo "U heeft onderstaande medewerker toegevoegd! <br />";
                echo "Gebruikersnaam: <b>" .$username. "</b><br />";
                echo "Wachtwoord: <b>" .$password."</b> <br />  ";
                echo "U wordt automatisch doorgestuurd naar het admin-paneel.";
                }

                
                if(true)
                    {

                        header("refresh: 3; url=users.php");
                    }
            }

?>
 
Mitchell -

Mitchell -

10/11/2011 11:03:24
Quote Anchor link
Wanneer ik de header() functie gebruik zet ik standaard bovenaan mijn pagina ob_start(); werkt ook altijd.
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 11:05:49
Quote Anchor link
Ja maar ik heb er 3.. dus hoe zou ik dat dan moeten doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 11:20:47
Quote Anchor link
Waarom gebruik je steeds die if(true) { ...} ?

Mitchell van Wijngaarden op 10/11/2011 11:03:24:
Wanneer ik de header() functie gebruik zet ik standaard bovenaan mijn pagina ob_start(); werkt ook altijd.

Dus als het rem-controle lampje van je auto hinderlijk brandt, plak jij deze dan ook af, dat het toch maar een irritant lampje is?

ob_start(); is NIET de manier om header-foutmeldingen op te lossen, je verbergt ze alleen, en dat is niet de goede oplossing.

ob_start(); hoor je hier gewoon niet voor te gebruiken. Zorg liever dat je gewoon geen output voor je headers knalt. Weg met die ob_start() dus.

Jerry php op 10/11/2011 09:41:32:
Hoe laat hier zien dat hij de gebruiker heeft toegevoegd?

Lijn 17 t/m 20 is output, waarna een header komt. Zorg eerst dat de header() komt, en toon daarna de output. EN haal die onzinnige true-statements eens weg.
Gewijzigd op 10/11/2011 11:25:56 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 11:25:41
Quote Anchor link
Ja ik weet niet wat ik anders moet plaatsen. Ik loop daar steeds tegenaan..
Hoe moet het anders?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 11:26:21
Quote Anchor link
Dat zeg ik toch? Eerst de header, dan de output?

Je weet wat de header is, en ook wat de output is?
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 11:26:43
Quote Anchor link
Ik weet niet hoe ik mijn code anders zou moeten doen.. kun je een voorbeeld geven hoe ik het kan oplossen? aangezien ik meerdere headers heb

Toevoeging op 10/11/2011 11:27:04:

de output is toch de echo?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 11:28:32
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
header('....');
echo "bla!";


En ik raad je aan om eens wat met de gegeven adviezen te doen.
- SQL injection
- Foutafhandeling
- Variabelen buiten quotes
Gewijzigd op 10/11/2011 11:29:47 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 11:30:20
Quote Anchor link
Ja maar hoe wil je dat in mijn code doen?
Want ik moet namelijk controleren of de werknemer wel toegevoegd is, en daarna komt die header / echo
En nu doe ik dat met de if(true) maar dat is niet echt bepaald correct en fijn. Ik zoek iets anders voor die if(true)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 11:35:39
Quote Anchor link
logisch nadenken en kijken of iets gelukt is of niet, en dan de actie uitvoeren?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$result = mysql_query("SELECT... FROM.... WHERE...");
if($result) {
 header('refresh... location:bla.php');
 echo "Gelukt";
} else {
 echo "Niet gelukt enzo.." .mysql_error();
}
Gewijzigd op 10/11/2011 11:37:33 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 11:36:45
Quote Anchor link
Ja, maar ik zou niet weten waarop ik moet kijken of het gelukt is, ik kan toch niet kijken of result gelukt is?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 11:37:58
Quote Anchor link
Jerry php op 10/11/2011 11:36:45:
Ja, maar ik zou niet weten waarop ik moet kijken of het gelukt is, ik kan toch niet kijken of result gelukt is?

Waarom kan dat niet, bovenstaand voorbeeld laat zien dat het kan?
Als er maar geen andere output voor staat.
Gewijzigd op 10/11/2011 11:38:40 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 11:39:09
Quote Anchor link
Oke, dus als ik if($result) doe, dan kijkt hij of het gelukt is?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 11:43:34
Quote Anchor link
correct....
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 11:46:26
Quote Anchor link
Maar nu iets anders, als ik het bestand op mn localhost uittest, krijg ik die melding niet van de header, maar als ik hem dan op mijn webserver zet, krijg ik het wel?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 11:51:53
Quote Anchor link
Er is alsnog output? Zie je error? De lijn staat er aangegeven.
Zorg wel dat display_errors op1 staat, en error_reporting op E_ALL
Gewijzigd op 10/11/2011 11:52:35 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 12:04:56
Quote Anchor link
De errors enzo staan inderdaad aan, maar hij geeft niets weer. het is dezelfde code.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 12:08:59
Quote Anchor link
Zie mijn vorige reactie, ergens is toch output.
Gewijzigd op 10/11/2011 12:09:24 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.