Header already sent oplossing

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 12:43:18
Quote Anchor link
Zie de vorige posts want je hebt nog niks aangepast.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:40:07
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:44:41
Quote Anchor link
En wederom krijg je het voorelkaar om HTML boven session_start te zetten. Ook dat is een header().

Trek je conclusies maar weer ;-)....
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 09:41:32
Quote Anchor link
Hoe laat hier zien dat hij de gebruiker heeft toegevoegd?
Want dat is die echo, nu doe ik dat met if(true), maar dat is
niet echt gebruikelijk..


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
            {

                include 'dbconfig.php';

                $username = $_POST['username'];
                $password = $_POST['password'];

                $query = "INSERT INTO users (user, password)
                          VALUES ('$username', '$password')"
;

                $result = mysql_query($query)
                          or die(mysql_error());
                
                if(true)
                {

                echo "U heeft onderstaande medewerker toegevoegd! <br />";
                echo "Gebruikersnaam: <b>" .$username. "</b><br />";
                echo "Wachtwoord: <b>" .$password."</b> <br />  ";
                echo "U wordt automatisch doorgestuurd naar het admin-paneel.";
                }

                
                if(true)
                    {

                        header("refresh: 3; url=users.php");
                    }
            }

?>
 
Mitchell -

Mitchell -

10/11/2011 11:03:24
Quote Anchor link
Wanneer ik de header() functie gebruik zet ik standaard bovenaan mijn pagina ob_start(); werkt ook altijd.
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 11:05:49
Quote Anchor link
Ja maar ik heb er 3.. dus hoe zou ik dat dan moeten doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 11:20:47
Quote Anchor link
Waarom gebruik je steeds die if(true) { ...} ?

Mitchell van Wijngaarden op 10/11/2011 11:03:24:
Wanneer ik de header() functie gebruik zet ik standaard bovenaan mijn pagina ob_start(); werkt ook altijd.

Dus als het rem-controle lampje van je auto hinderlijk brandt, plak jij deze dan ook af, dat het toch maar een irritant lampje is?

ob_start(); is NIET de manier om header-foutmeldingen op te lossen, je verbergt ze alleen, en dat is niet de goede oplossing.

ob_start(); hoor je hier gewoon niet voor te gebruiken. Zorg liever dat je gewoon geen output voor je headers knalt. Weg met die ob_start() dus.

Jerry php op 10/11/2011 09:41:32:
Hoe laat hier zien dat hij de gebruiker heeft toegevoegd?

Lijn 17 t/m 20 is output, waarna een header komt. Zorg eerst dat de header() komt, en toon daarna de output. EN haal die onzinnige true-statements eens weg.
Gewijzigd op 10/11/2011 11:25:56 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 11:25:41
Quote Anchor link
Ja ik weet niet wat ik anders moet plaatsen. Ik loop daar steeds tegenaan..
Hoe moet het anders?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 11:26:21
Quote Anchor link
Dat zeg ik toch? Eerst de header, dan de output?

Je weet wat de header is, en ook wat de output is?
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 11:26:43
Quote Anchor link
Ik weet niet hoe ik mijn code anders zou moeten doen.. kun je een voorbeeld geven hoe ik het kan oplossen? aangezien ik meerdere headers heb

Toevoeging op 10/11/2011 11:27:04:

de output is toch de echo?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 11:28:32
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
header('....');
echo "bla!";


En ik raad je aan om eens wat met de gegeven adviezen te doen.
- SQL injection
- Foutafhandeling
- Variabelen buiten quotes
Gewijzigd op 10/11/2011 11:29:47 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 11:30:20
Quote Anchor link
Ja maar hoe wil je dat in mijn code doen?
Want ik moet namelijk controleren of de werknemer wel toegevoegd is, en daarna komt die header / echo
En nu doe ik dat met de if(true) maar dat is niet echt bepaald correct en fijn. Ik zoek iets anders voor die if(true)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 11:35:39
Quote Anchor link
logisch nadenken en kijken of iets gelukt is of niet, en dan de actie uitvoeren?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$result = mysql_query("SELECT... FROM.... WHERE...");
if($result) {
 header('refresh... location:bla.php');
 echo "Gelukt";
} else {
 echo "Niet gelukt enzo.." .mysql_error();
}
Gewijzigd op 10/11/2011 11:37:33 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 11:36:45
Quote Anchor link
Ja, maar ik zou niet weten waarop ik moet kijken of het gelukt is, ik kan toch niet kijken of result gelukt is?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 11:37:58
Quote Anchor link
Jerry php op 10/11/2011 11:36:45:
Ja, maar ik zou niet weten waarop ik moet kijken of het gelukt is, ik kan toch niet kijken of result gelukt is?

Waarom kan dat niet, bovenstaand voorbeeld laat zien dat het kan?
Als er maar geen andere output voor staat.
Gewijzigd op 10/11/2011 11:38:40 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 11:39:09
Quote Anchor link
Oke, dus als ik if($result) doe, dan kijkt hij of het gelukt is?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 11:43:34
Quote Anchor link
correct....
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 11:46:26
Quote Anchor link
Maar nu iets anders, als ik het bestand op mn localhost uittest, krijg ik die melding niet van de header, maar als ik hem dan op mijn webserver zet, krijg ik het wel?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 11:51:53
Quote Anchor link
Er is alsnog output? Zie je error? De lijn staat er aangegeven.
Zorg wel dat display_errors op1 staat, en error_reporting op E_ALL
Gewijzigd op 10/11/2011 11:52:35 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 12:04:56
Quote Anchor link
De errors enzo staan inderdaad aan, maar hij geeft niets weer. het is dezelfde code.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 12:08:59
Quote Anchor link
Zie mijn vorige reactie, ergens is toch output.
Gewijzigd op 10/11/2011 12:09:24 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.