Header already sent oplossing

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4

Jerry php

Jerry php

10/11/2011 12:10:49
Quote Anchor link
Hoe bedoel je ergens is toch output? Het is precies dezelfde code, maar de ene zet ik op mn localhost, en de ander op mn webserver, maar bij localhost geeft hij geen melding van de header en doet hij het gewoon, en bij de webserver geeft hij melding en gaat hij niet verder.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 09:59:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 12:13:02
Quote Anchor link
Misschien in een include ofzo? De header melding moet toch echt aangeven waar die output precies is.
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 12:14:31
Quote Anchor link
Ik snap er niets van, want bij de localhost, heb ik alle pagina's van me, PRECIES hetzelfde als op mijn webserver, alleen geeft hij op mijn webserver wel de header error, en op mijn localhost niet, dat werkt alles perfect enzo?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 12:16:03
Quote Anchor link
Lees die foutmelding eens?
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 12:17:52
Quote Anchor link
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /webspaces/jevers/extra/makeuser.php:12) in /webspaces/jevers/extra/makeuser.php on line 37
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 12:18:20
Quote Anchor link
makeuser.php:12

Duidelijk dus, lijn 12.
Gewijzigd op 10/11/2011 12:18:46 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 12:19:24
Quote Anchor link
Dit is mijn code, terwijl dat er op lijn 12 en 37 niets bijzonders staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<?php
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);

session_start();

if(isset($_SESSION['ingelogd']))
    {

        if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {

            ?>

            
          
            
            <?php
            
            if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
            {

                include 'dbconfig.php';

                $username = $_POST['username'];
                $password = $_POST['password'];

                $query = "INSERT INTO users (user, password)
                          VALUES ('$username', '$password')"
;

                $result = mysql_query($query)
                          or die(mysql_error());
                
                if($result)
                {

                    header("refresh: 3; url=users.php");
                    echo "U heeft onderstaande medewerker toegevoegd! <br />";
                    echo "Gebruikersnaam: <b>" .$username. "</b><br />";
                    echo "Wachtwoord: <b>" .$password."</b> <br />  ";
                    echo "U wordt automatisch doorgestuurd naar het admin-paneel.";
                }
            }

            
            else
            {
            ?>
    

            <form action="makeuser.php" method="post">
                Gebruikersnaam: <input type="text" name="username" /> <br />
                Wachtwoord: <input type="text" name="password" style="margin-left: 21px;" /> <br />
                <input type="submit" name="submit" value="Aanmelden" style="margin-left: 186px;" />
            </form>

            <?php    
            }
            
        }
  
        
        else
        {
            header('refresh: 2; url=home.php');
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
        }
    }

    
    else
    {
        header('refresh: 3; url=login.php');
        echo "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
    }


?>
Gewijzigd op 10/11/2011 12:21:12 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 12:20:18
Quote Anchor link
Ik gok op een spatie? Laat die PHP-code gewoon doorlopen, en gebruik even codetags.
Gewijzigd op 10/11/2011 12:20:48 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 12:23:38
Quote Anchor link
nu geeft hij een error op lijn 15 en 32.. daar staat toch echt niets bijzonders hoor? error:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /webspaces/jevers/extra/makeuser.php:15) in /webspaces/jevers/extra/makeuser.php on line 32

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);

session_start();

if(isset($_SESSION['ingelogd']))
    {

        if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {

            if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
            {

                include 'dbconfig.php';

                $username = $_POST['username'];
                $password = $_POST['password'];

                $query = "INSERT INTO users (user, password)
                          VALUES ('$username', '$password')"
;

                $result = mysql_query($query)
                          or die(mysql_error());
                
                if($result)
                {

                    header("refresh: 3; url=users.php");
                    echo "U heeft onderstaande medewerker toegevoegd! <br />";
                    echo "Gebruikersnaam: <b>" .$username. "</b><br />";
                    echo "Wachtwoord: <b>" .$password."</b> <br />  ";
                    echo "U wordt automatisch doorgestuurd naar het admin-paneel.";
                }
            }

            
            else
            {
            ?>
    

            <form action="makeuser.php" method="post">
                Gebruikersnaam: <input type="text" name="username" /> <br />
                Wachtwoord: <input type="text" name="password" style="margin-left: 21px;" /> <br />
                <input type="submit" name="submit" value="Aanmelden" style="margin-left: 186px;" />
            </form>

            <?php    
            }
            
        }
  
        
        else
        {
            header('refresh: 2; url=home.php');
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
        }
    }

    
    else
    {
        header('refresh: 3; url=login.php');
        echo "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
    }


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 12:27:39
Quote Anchor link
Kopieer je code eens opnieuw in een bestand met notepad. Ik vermoed dat je te maken hebt met de Byte Order Mark.
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 12:28:26
Quote Anchor link
Moet ik het nu in notepad++ zetten en dan?
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

10/11/2011 12:35:07
Quote Anchor link
Nee, gewoon notepad.
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 12:35:44
Quote Anchor link
Oke, ja heb ik gedaan, maar wat moet ik nu doen dan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 12:37:40
Quote Anchor link
opnieuw opslaan.

Ik kan het verder op mijn webserver niet reproduceren. Dus het ligt echt aan jouw bestand. Double-check even of je wel in het juiste bestand werkt? Ik vermoed dat je in een duplicaat staat te werken.
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 12:39:16
Quote Anchor link
wat is een duplicaat?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 12:42:43
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 12:44:26
Quote Anchor link
Dus je wilt zeggen dat ik in het 2e exemplaar werk of zo iets?

Toevoeging op 10/11/2011 12:45:18:

EDIT:
geen idee waarom, maar hij werkt.. volgensmij was het idd een spatie
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 12:47:41
Quote Anchor link
Of de bewuste B-O-M, kl*te ding die het is.
Gewijzigd op 10/11/2011 12:47:59 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 12:51:46
Quote Anchor link
Ja, maar ik heb verder nog niets eraan gedaan. ik wou hem net in notepad zetten, dus ik dacht ik sla hem eerst nog even op, en upload hem nog even en dan test ik hem nog even, en daarna wou ik notepad doen. Maar toen deed hij het al, terwijl ik hem van te voren 999999x heb opgeslagen en upgeload :P
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.