Header already sent oplossing

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:23:08
Quote Anchor link
Ik weet niet hoe ik mijn header anders moet doen.. hij doet het namelijk niet, een header already sent uiteraard..
hoe kan ik dit oplossen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?php
session_start();
?>


<style type="text/css">
    
    input[type="text"]
    {
        margin-left:15px;
    }
    
    input[type="password"]
    {
        margin-left: 34px;
    }
    
    input[type="submit"]
    {
        margin-left: 213px;
    }
    
</style>

<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $username = $_POST['username'];
    $password = $_POST['password'];
    
    include 'dbconfig.php';
    
    $query = "SELECT *
              FROM users
              WHERE user='$username'
              AND password='$password'"
;
    
    $result = mysql_query($query)
              or die(mysql_error());
    
    if(mysql_num_rows($result))
    {

       echo "Welkom terug <b>" .$username. "</b>, u word automatisch doorgestuurd.";
      
       $_SESSION['ingelogd'] = true;
       $_SESSION['username'] = $username;
      
       if(true)
       {

           header("refresh: 2; url=home.php");
       }
      
    }

    
    else
    {
        echo "Er is iets fout gegaan";
    }
}


else
{
?>


<form action="login.php" method="post">
    Gebruikersnaam: <input type="text" name="username"/>
    <br />
    Wachtwoord: <input type="password" name="password"/>
    <br />
    <input type="submit" value="Inloggen" name="submit"/>
</form>

<?php
}

?>
Gewijzigd op 09/11/2011 11:23:37 door Jerry php
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:47:08
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 11:26:04
Quote Anchor link
header("refresh: 2; url=home.php"); verstuur je altijd voordat je iets op het scherm print.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:31:25
Quote Anchor link
ja klopt, maar ik moet wel die echo hebben, want ze moeten weten dat ze doorgestuurd worden..
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 11:45:56
Quote Anchor link
Probeer gebruik te maken van HTML of Javascript om gebruikers door te sturen. PHP is hier niet echt voor bedoelt.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:47:12
Quote Anchor link
hoe wil je iemand doorsturen met html / javascript?
Ik heb het op die manier nog nooit gedaan?
Gewijzigd op 09/11/2011 11:47:28 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 11:49:08
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 11:45:56:
Probeer gebruik te maken van HTML of Javascript om gebruikers door te sturen. PHP is hier niet echt voor bedoelt.

Je kan toch ook altijd de hele constructie van het script aanpassen?
Simpel gezegd kan die hele style-code bovenaan naar beneden worden verhuisd, boven het formulier.

Dan hoef je geen HTML en JS te gebruiken.

En Jerry, doe eens wat met onze adviezen, wederom sta je weer variabelen te kopiëren, en staan hackers de vreugdedans te doen omdat SQL-injection weer mogelijk kan zijn.
Gewijzigd op 09/11/2011 11:52:28 door - Ariën -
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 11:50:56
Quote Anchor link
<meta http-equiv="refresh" content="2;url=http://www.phphulp.nl/"> is gebruikelijker.

Je kan inderdaad wel gebruik maken van de PHP header refresh functie maar dan moet je het wel doen voor je output, ik weet het niet zeker: maar volgens mij word die header refresh in PHP niet door alle browsers ondersteunt.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:53:14
Quote Anchor link
Ja maar aar, dat zou bij deze code niet gaan denk:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
<?php
session_start();

if(isset($_SESSION['ingelogd']))
    {

        if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {

            ?>

            
          
            
            <?php
            
            if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
            {

                include 'dbconfig.php';

                $username = $_POST['username'];
                $password = $_POST['password'];

                $query = "INSERT INTO users (user, password)
                          VALUES ('$username', '$password')"
;

                $result = mysql_query($query)
                          or die(mysql_error());
                
                if(true)
                {

                echo "U heeft onderstaande medewerker toegevoegd! <br />";
                echo "Gebruikersnaam: <b>" .$username. "</b><br />";
                echo "Wachtwoord: <b>" .$password."</b> <br />  ";
                echo "U wordt automatisch doorgestuurd naar het admin-paneel.";
                }

                
                if(true)
                    {

                        header("refresh: 3; url=users.php");
                    }
            }

            
            else
            {
            ?>
    

            <form action="makeuser.php" method="post">
                Gebruikersnaam: <input type="text" name="username" /> <br />
                Wachtwoord: <input type="text" name="password" style="margin-left: 21px;" /> <br />
                <input type="submit" name="submit" value="Aanmelden" style="margin-left: 186px;" />
            </form>

            <?php    
            }
            
        }
  
        
        else
        {
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
            
            if(true)
            {

                header('refresh: 2; url=home.php');
            }
        }
    }

    
    else
    {
        echo "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
        
        if(true)
        {

            header('refresh: 3; url=login.php');
        }
    }


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 11:54:19
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 11:50:56:
<meta http-equiv="refresh" content="2;url=http://www.phphulp.nl/"> is gebruikelijker.

Als je die gebruikt, dan moet je deze wel in de <head>-sectie plaatsen. In het algemeen voldoet een betere constructie van het PHP-script zodat de logica eerst wordt uitgevoerd, waarna de output volgt.

Ook zou je bij grote projecten een template-parser kunnen gebruiken, maar voor een beginner is dit niet al niet aan te raden ;-)
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 11:54:39
Quote Anchor link
- Aar - op 09/11/2011 11:49:08:
Eddy Bisschops op 09/11/2011 11:45:56:
Probeer gebruik te maken van HTML of Javascript om gebruikers door te sturen. PHP is hier niet echt voor bedoelt.

Je kan toch ook altijd de hele constructie van het script aanpassen?
Simpel gezegd kan die hele style-code bovenaan naar beneden worden verhuisd, boven het formulier.

Dan hoef je geen HTML en JS te gebruiken.

En Jerry, doe eens wat met onze adviezen, wederom sta je weer variabelen te kopiëren, en staan hackers de vreugdedans te doen omdat SQL-injection weer mogelijk kan zijn.


Er zijn meerdere wegen naar Rome.

En inderdaad, veilig is anders.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 11:55:03
Quote Anchor link
Jerry php op 09/11/2011 11:53:14:
Ja maar aar, dat zou bij deze code niet gaan denk:

Argumenten ;)?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(true) {

Ehhh? Hoezo dit? Waarom niet kijken of de query is gelukt bijv.
Gewijzigd op 09/11/2011 11:56:19 door - Ariën -
 
Bram Boos

Bram Boos

09/11/2011 11:56:21
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 11:50:56:
<meta http-equiv="refresh" content="2;url=http://www.phphulp.nl/"> is gebruikelijker.

Je kan inderdaad wel gebruik maken van de PHP header refresh functie maar dan moet je het wel doen voor je output, ik weet het niet zeker: maar volgens mij word die header refresh in PHP niet door alle browsers ondersteunt.


Dat is niet geheel waar, als je meta in je browser uitzet refresht die niet. Als je de header() functie gebruikt dan hoort het altijd te werken...
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 11:56:38
Quote Anchor link
Ander puntje: Wat is het nut van if(true)?
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:58:04
Quote Anchor link
@aar, omdat ik veel output heb, en aangezien de header niet altijd verstuurd moet worden.

Ja, dat weet ik ook niet, ik bedacht het, en het werkte.. Maar het is inderdaad fout..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 11:59:12
Quote Anchor link
Jerry php op 09/11/2011 11:58:04:
@aar, omdat ik veel output heb, en aangezien de header niet altijd verstuurd moet worden.

De logica eerst uitvoeren, en dat pas de output.
Dus kijk bijv. eerst of een formulier verstuurd is plus validaties etc..., en toon dan de output.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:00:22
Quote Anchor link
Kun je een voorbeeldje geven, ik weet niet precies wat ik fout heb gedaan
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 12:03:39
Quote Anchor link
Aangezien je een refresh met een korte wachttijd hebt kan het ook zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header('refresh: 3; url=login.php');
exit "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:04:54
Quote Anchor link
Je bent niet echt fout bezig, maar zoal sik al zei. In deze logica hoort de HTML-code van je style bovenaan het formulier.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:05:24
Quote Anchor link
maar dan kom ik alsnog in de war met dit:

Want de 1e 4 echo's moeten blijven staan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {
            echo "U kunt de volgende opties uitvoeren:<br />";
            echo "<a href='makeuser.php'>-Voeg een gebruiker toe.</a><br />";
            echo "<a href='deleteuser.php'>-Verwijder een gebruiker.</a><br />";
            echo "<a href='edituser.php'>-Wijzig een gebruiker.</a>";
        }
        
        else
        {
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
            
            if(true)
            {
                header('refresh: 2; url=home.php');
            }
        }
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:06:35
Quote Anchor link
- SanThe - op 09/11/2011 12:03:39:
Aangezien je een refresh met een korte wachttijd hebt kan het ook zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header('refresh: 3; url=login.php');
exit "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
?>

Ja, maar met exit() stopt alle overige output dus ook na die tekst, en raakt de HTML invalid :-P.



Toevoeging op 09/11/2011 12:08:55:

Jerry php op 09/11/2011 12:05:24:
maar dan kom ik alsnog in de war met dit:

Want de 1e 4 echo's moeten blijven staan.....

Maar die worden toch niet getoond? Het is een else, weet je nog?
of hij toont het formulier, of die redirect.
Gewijzigd op 09/11/2011 12:06:50 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 12:10:04
Quote Anchor link
Jerry php op 09/11/2011 12:05:24:
maar dan kom ik alsnog in de war met dit:

Want de 1e 4 echo's moeten blijven staan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {
            echo "U kunt de volgende opties uitvoeren:<br />";
            echo "<a href='makeuser.php'>-Voeg een gebruiker toe.</a><br />";
            echo "<a href='deleteuser.php'>-Verwijder een gebruiker.</a><br />";
            echo "<a href='edituser.php'>-Wijzig een gebruiker.</a>";
        }
        
        else
        {
            header('refresh: 3; url=login.php');
            echo "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
        }


Zo zou het moeten werken.
Die if(true) is onzin want die wordt altijd uitgevoerd en is dus overbodig.

Aangepast voor Aar. ;-)
Gewijzigd op 09/11/2011 12:11:53 door - SanThe -
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.