Header error mét ob_start en ob_end_flush

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mike vd Veer

Mike vd Veer

01/05/2008 19:58:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een loginsysteem (dat van Phpmylogon). Alleen als ik dus de functie pml_login aanroep en probeer in te loggen komt er nog steeds de header error te staan als ik inlog, terwijl er in de functie ob_start() en ob_end_flush() staat. Wat kan ik hiertegen doen? Want de functie wordt aangeroepen tussen de html (in het midden van de pagina met opmaak erom heen ofcourse). Zijn er vervangende tags of zo? Ligt het aan mijn server?

Alvast bedankt!

Mike van der Veer,

Edit: al gefixt:-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mike vd Veer
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:58:51
 
- SanThe -

- SanThe -

01/05/2008 20:48:00
Quote Anchor link
OB-rommel weggooien. En waarom stop je dan midden in je html een header()? Wat is daar de logica van?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.