Header fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »
Mjs mjs

mjs mjs

19/02/2012 17:40:01
Quote Anchor link
hallo mensen ik ben al de heledag bezig met een script en die geeft de volgende fout melding, heb werkelijk an alles geprobeert en veel artikelen door gelezen maar het lukt me niet

FOUTMELDING
Quote:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/schonhs76/domains/schonhs76.seventysix.axc.nl/public_html/beta/inloggen.php:1) in /home/schonhs76/domains/schonhs76.seventysix.axc.nl/public_html/beta/inloggen.php on line 83

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/schonhs76/domains/schonhs76.seventysix.axc.nl/public_html/beta/inloggen.php:1) in /home/schonhs76/domains/schonhs76.seventysix.axc.nl/public_html/beta/inloggen.php on line 85

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/schonhs76/domains/schonhs76.seventysix.axc.nl/public_html/beta/inloggen.php:1) in /home/schonhs76/domains/schonhs76.seventysix.axc.nl/public_html/beta/inloggen.php on line 87

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/schonhs76/domains/schonhs76.seventysix.axc.nl/public_html/beta/inloggen.php:1) in /home/schonhs76/domains/schonhs76.seventysix.axc.nl/public_html/beta/inloggen.php on line 89


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
<? ob_start("ob_gzhandler"); ?>
<?php
error_reporting(E_ALL);
 /*
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
© Alle rechten voorbehouden - http://www.phpscripting.be
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
*/

$host = "localhost";
$gebruikersnaam = "schonhs76_vs1";
$wachtwoord = "almelo";
$database = "schonhs76_vs1";
@
mysql_connect($host, $gebruikersnaam, $wachtwoord)or die("Het is onmogelijk een verbinding te maken met de mysql database...");
@
mysql_select_db($database)or die("De opgegeven database bestaat niet...");
include("include/config/functies.php");
if(empty($_COOKIE['email']))
{

    if($_GET['actie'] == "verzenden")
    {

        if(empty($_POST['email']) || empty($_POST['wachtwoord']))
        {

            echo "<div class=\"titel\">Fout</div>";
            echo "<div class=\"bericht\">Je hebt je gebruikersnaam of wachtwoord niet ingevuld... <a href=\"javascript:history.go(-1)\">Ga terug</a></div>";
        }

        else
        {
            $select = "SELECT * FROM leden_gegevens WHERE email = '".$_POST['email']."' AND status != 'Verbannen'";
            $query = mysql_query($select)or die(mysql_error());
            $list = mysql_fetch_object($query);

            if(mysql_num_rows($query) == 0)
            {

                echo "<div class=\"titel\">Fout</div>";
                echo "<div class=\"bericht\">Deze email bestaat niet of je bent verbannen... <a href=\"javascript:history.go(-1)\">Ga terug</a></div>";
            }

            elseif($list->wachtwoord != md5($_POST['wachtwoord']))
            {

                echo "<div class=\"titel\">Fout</div>";
                echo "<div class=\"bericht\">U hebt een verkeerd wachtwoord ingevuld... <a href=\"javascript:history.go(-1)\">Ga terug</a></div>";
            }

            else
            {
                $update = "UPDATE leden_gegevens SET ip = '".$ip."' WHERE email = '".$_POST['email']."'";
                mysql_query($update)or die(mysql_error());

                if($_POST['openbaar'] == "1")
                {

                            $ress = mysql_query("SELECT * FROM leden_gegevens WHERE email='".$_POST['email']."'");
            $rows = mysql_fetch_assoc($ress);
                        mysql_query("UPDATE leden_gegevens SET vsid='".$rows['id']."' WHERE status='Beheerder' and id='".$rows['id']."'");
                            $datum = $dagen_array = array("Zondag", "Maandag", "Dinsdag", "Woensdag","Donderdag", "Vrijdag", "Zaterdag");
$datum = $dagen_array[date("w")] .date(" j-m-Y")." om ".date("H:i");
mysql_query("UPDATE leden_gegevens SET datumingelogd='".$datum."' WHERE id='".$rows['id']."'");
                setcookie("id", $list->id, time() + 31536000, "/");
                
                    setcookie("gebruikersnaam", $rows['gebruikersnaam'], time() + 31536000, "/");
                    
                    setcookie("wachtwoord", md5($_POST['wachtwoord']), time() + 31536000, "/");
                    
                    setcookie("email", $_POST['email'], time() + 31536000, "/");
                    
    if($rows['status'] == 'Beheerder')
{
    $check = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(vsid) FROM server WHERE vsid='".$rows['id']."'"),0); // totaal aantal records uit de ledentabel
    if($check == 0) {
        mysql_query("INSERT INTO server (status,dj,vsid) VALUES ('offline','Nonstop DJ','".$rows['id']."')");
    }
else {
        // niks
    }            $check1 = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(vsid) FROM instellingen WHERE vsid='".$rows['id']."'"),0); // totaal aantal records uit de ledentabel
    if($check1 == 0) {
        mysql_query("INSERT INTO instellingen (vsid,offlinetext) VALUES ('".$rows['id']."','Server offline')");
    }
else {
        // niks
    }}
                }

                else
                {
                            $ress = mysql_query("SELECT * FROM leden_gegevens WHERE email='".$_POST['email']."'");
            $rows = mysql_fetch_assoc($ress);
                        mysql_query("UPDATE leden_gegevens SET vsid='".$rows['id']."' WHERE status='Beheerder' and id='".$rows['id']."'");
                            $datum = $dagen_array = array("Zondag", "Maandag", "Dinsdag", "Woensdag","Donderdag", "Vrijdag", "Zaterdag");
$datum = $dagen_array[date("w")] .date(" j-m-Y")." om ".date("H:i");
mysql_query("UPDATE leden_gegevens SET datumingelogd='".$datum."' WHERE id='".$rows['id']."'");
                setcookie("id", $list->id, time() + 31536000);
                
                    setcookie("gebruikersnaam", $rows['gebruikersnaam'], time() + 31536000);
                    
                    setcookie("wachtwoord", md5($_POST['wachtwoord']), time() + 31536000);
                    
                    setcookie("email", $_POST['email'], time() + 31536000);
                    
    if($rows['status'] == 'Beheerder')
{
    $check = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(vsid) FROM server WHERE vsid='".$rows['id']."'"),0); // totaal aantal records uit de ledentabel
    if($check == 0) {
        mysql_query("INSERT INTO server (status,dj,vsid) VALUES ('offline','Nonstop DJ','".$rows['id']."')");
    }
else {
        // niks
    }            $check1 = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(vsid) FROM instellingen WHERE vsid='".$rows['id']."'"),0); // totaal aantal records uit de ledentabel
    if($check1 == 0) {
        mysql_query("INSERT INTO instellingen (vsid,offlinetext) VALUES ('".$rows['id']."','Server offline')");
    }
else {
        // niks
    }}
                }
            }
        }    

    }

    else
    {
        echo "<div class=\"titel\">Inloggen</div>";
        echo "<div class=\"bericht\">";
        echo "<table cellpadding=\"4\" cellspacing=\"0\" border=\"0\" width=\"98%\">";                
        echo "<form method=\"POST\" action=\"inloggen.php?actie=verzenden\" name=\"formulier\" onsubmit=\"wachten()\">";
        echo "<tr>";
        echo "<td width=\"30%\">Gebruikersnaam</td>";
        echo "<td width=\"70%\"><input type=\"text\" name=\"email\" size=\"20\"></td>";
        echo "</tr>";
        echo "<tr>";
        echo "<td>Wachtwoord</td>";
        echo "<td><input type=\"password\" name=\"wachtwoord\" size=\"20\"></td>";
        echo "</tr>";
        echo "<tr>";
        echo "<td>Hoe lang?</td>";
        echo "<td><select size=\"1\" name=\"tijd\">";
        echo "<option value=\"86400\">1 dag</option>";
        echo "<option value=\"604800\">1 week</option>";
        echo "<option value=\"2592000\">1 maand</option>";
        echo "<option value=\"15552000\">6 maand</option>";
        echo "<option value=\"31536000\">1 jaar</option>";
        echo "</select></td>";
        echo "</tr>";
        echo "<tr>";
        echo "<td>&nbsp;</td>";
        echo "<td><input type=\"checkbox\" name=\"openbaar\" value=\"1\"> Dit is een openbare computer</td>";
        echo "</tr>";
        echo "<tr>";
        echo "<td></td>";
        echo "<td><input type=\"submit\" value=\"Inloggen\" name=\"knop\"> <input type=\"reset\" value=\"Opnieuw\" name=\"opnieuw\"></td></tr></table>";
        echo "</form>";
        echo "</div>";
    }
}

else
{
    echo "<div class=\"titel\">Fout</div>";
    echo "<div class=\"bericht\">Je bent al ingelogd als <b>".$_COOKIE['gebruikersnaam']."</b>... <a href=\"javascript:history.go(-1)\">Ga terug</a></div>";
}
?>

<?
ob_flush();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 23:30:13
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

19/02/2012 17:44:53
Quote Anchor link
Aangezien ik de meest verschrikkelijk zaken zie doe je er verstandig aan dit script naar de prullenbak te verwijzen en het goed te coderen:

* toepassen van juiste controles en validaties
* toepassen van correcte foutafhandeling
* ob start heb je nooit nodig zowel dan klopt er toch iets niet
* strings qouten met enkele en php vatiabelen buiten quotes
* geen mysql_result gebruiken maar _fetch_assoc
* mysql functies niet nesten, want nu kan je niet debuggen
* eerst alle afhandeling in php en dan pas als allerlaatste de output naar de browser
* empty is een zinlose functie welke je ook niet in je code scripts wilt hebben
enz enz enz
Gewijzigd op 19/02/2012 17:45:46 door Noppes Homeland
 
Koen Hollander

Koen Hollander

19/02/2012 17:48:34
Quote Anchor link
ik zie dat je code dit becat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3

 Alle rechten voorbehouden - http://www.phpscripting.be

probeer eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
///////////////////////////////////////////////////////////
 Alle rechten voorbehouden - http://www.phpscripting.be
///////////////////////////////////////////////////////////

alles wat tussen de / staat betekend commentaar
 
Mjs mjs

mjs mjs

19/02/2012 17:53:18
Quote Anchor link
ik had dat al weg gehaald en ook al diverse artikelen door genomen
 
Koen Hollander

Koen Hollander

19/02/2012 17:56:31
Quote Anchor link
ik zie wel een kleine fout in regel 18
html en php is een engelse taal
actie is nederland
maak daar even action van misschien verhelpt dat 1 of meerdere fouten
probeer la he nederlands naar het engels te doen
(dus niet de zichtbare berichten vor de bezoekrs, want die mkgen nederlands blijven)
Gewijzigd op 19/02/2012 17:57:47 door Koen Hollander
 
Mjs mjs

mjs mjs

19/02/2012 17:58:41
Quote Anchor link
haha dat had ik ook al geprobeert heb het script mederemalen bewerkt ben vanaf vanmorgen half 8 bezig niemand weet het en ziet de fout
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

19/02/2012 18:08:50
Quote Anchor link
@Koen: op regel 4 staat /* en op regel 8 */ ===> daarmee wordt e.e.a gezien als commentaar.


@TS: begin met het verwijderen van je database gegevens te verwijderen uit je bovenstaande code.

Mjs mjs op 19/02/2012 17:58:41:
niemand weet het en ziet de fout

Dat is natuurlijk onzin. De fout is heel duidelijk : zie de foutmelding....
en daarover is toch echt heeeeel veel te vinden op internet en zelfs op dit forum komt het regelmatig naar voren. Is zelfs een 'tut' over:
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/php-algemeen/header-already-sent/738/

De "tip" van Noppes is denk ik niet onverstandig: begin opnieuw.
Gewijzigd op 19/02/2012 18:10:44 door Obelix Idefix
 
Mjs mjs

mjs mjs

19/02/2012 18:35:18
Quote Anchor link
klink mischien raar maar alle commentaar gedoen in de script heb ik verwijdert en die link die je geeft had ik ook al door genomen, daarom vind ik dit raar normaal krijg ik die fout gewoon weg
 
Frank WD

Frank WD

19/02/2012 18:45:47
Quote Anchor link
Als je niet gehackt wilt worden.
Lijkt het mij verstandig om wachtwoorden te verwijderen uit je script hierboven.
 
Mjs mjs

mjs mjs

19/02/2012 18:48:40
Quote Anchor link
en dat zal de fout moeten oplossen? hoe meot ik anders inloggen, het is raar voor heen werkte alle normaal daarna wilde ik weer inloggen en kreeg dit heb ongeveer 11 atikels door gelezen geen 1 optie die werkt

Toevoeging op 19/02/2012 18:50:32:

hey moet hier in zitten

setcookie("id", $list->id, time() + $_POST['tijd'], "/");
setcookie("gebruikersnaam", $_POST['gebruikersnaam'], time() + $_POST['tijd'], "/");
setcookie("wachtwoord", md5($_POST['wachtwoord']), time() + $_POST['tijd'], "/");
 
Erwin H

Erwin H

19/02/2012 18:52:15
Quote Anchor link
@mjs mjs
Misschien dat je ten einde raad bent, maar wat Frank aangeeft heeft natuurlijk niets met de oplossing te maken. Wel met het feit dat je je password hier op een openbaar forum gooit wat nooit handig is. In je echte script heb je het nodig, maar de code hier op het forum natuurlijk niet.... Ik weet dat het maar je localhost is, maar toch is het wel verstandig om het even weg te halen.

Verder, het antwoord is volgens mij al gegeven. Die setcookie moet je gewoon niet op die plek uitvoeren, maar voordat je wat voor output dan ook naar het scherm stuurt.
 
Mjs mjs

mjs mjs

19/02/2012 19:02:56
Quote Anchor link
oke maar hoe zou ik die set cookie dan moeten neerzetten? want na de post van het formulier moet hij de cookie tog uitvoeren?
 
Frank WD

Frank WD

19/02/2012 19:11:30
Quote Anchor link
Erwin H op 19/02/2012 18:52:15:
@mjs mjs
Misschien dat je ten einde raad bent, maar wat Frank aangeeft heeft natuurlijk niets met de oplossing te maken. Wel met het feit dat je je password hier op een openbaar forum gooit wat nooit handig is. In je echte script heb je het nodig, maar de code hier op het forum natuurlijk niet.... Ik weet dat het maar je localhost is, maar toch is het wel verstandig om het even weg te halen.


+1
 
Erwin H

Erwin H

19/02/2012 19:22:54
Quote Anchor link
Mjs mjs op 19/02/2012 19:02:56:
oke maar hoe zou ik die set cookie dan moeten neerzetten? want na de post van het formulier moet hij de cookie tog uitvoeren?

Maar waarom moet het in je code na het echoen van de HTML? Uberhaupt is het veel beter om eerst al je php logica af te handelen en dan pas de HTML naar de browser te echoen.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

19/02/2012 19:59:47
Quote Anchor link
Kopieer alles eens naar een nieuw leeg bestand en laat daarbij de 1e regel, obstart, weg.

En, nogmaals, neem aub de tips van Noppes ter harte!!
 
Roel -

Roel -

20/02/2012 01:04:06
Quote Anchor link
Quote:
?Table 'schonhs76_vs1.leden_gegevens' doesn't exist

Misschien volgende keer toch maar luisteren naar wat mensen zeggen, haal altijd je inloggegevens uit je scripts die je hier plaatst, 'ook al is het "maar localhost"'!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.