Header location als ik naar een andere pagina wil

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Willem R

Willem R

28/02/2013 20:06:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<? php if(!empty($_SESSION['group']) and !empty($_GET['search'])){
        if($rows >= 4500){
            echo("<center>Too many search results, please search more specific</center>");
        }
else if($rows == 0){
            echo("<center>No results found</center>");
        }

        
        else if($rows == 1)
        {

        
    header('Location: article.php5?search=on&pageid=BK225686');
    exit();
        }

?>


Hij werkt helemaal alleen gaat niet naar de location als er maar 1 row gereturned wordt. Hoe komt dat?:(
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:33:25
 
- SanThe -

- SanThe -

28/02/2013 20:08:12
Quote Anchor link
Waar komt $rows vandaan?
 
Willem R

Willem R

28/02/2013 20:57:12
Quote Anchor link
Aantal rijen die getoond worden in de resultatentabel
 
Koen Hollander

Koen Hollander

28/02/2013 20:57:29
Quote Anchor link
Er kan een fout in je SQL zitten. Kunnn we de hele code zien?
 
- SanThe -

- SanThe -

28/02/2013 21:32:18
Quote Anchor link
Zet dit eens bovenin je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

// rest van je script
?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/02/2013 22:07:37
Quote Anchor link
En bestaat die locatie wel en klopt het pad naar die locatie in je header functie?
 
Ramon Bos

Ramon Bos

01/03/2013 07:55:38
Quote Anchor link
Als ik de code zo zie, dan voert het uit wat je schrijft, dus alleen naar de pagina bij 1 row.

Als je bij regel 8 de if($rows==1) weghaalt (alleen else overlaten), dan zal het script ook bij meer resultaten (tot 4500) naar article.php5 gaan.

<edit>Lees net dat het juist andersom werkt, dat hij niet naar de pagina gaat bij return van 1 row...). Dan is aanvullende info idd. welkom</edit>
Gewijzigd op 01/03/2013 08:16:44 door Ramon Bos
 
Kris Peeters

Kris Peeters

01/03/2013 09:31:25
Quote Anchor link
Het meest interessante stuk code wordt hier niet gepost.
(wij gaan niet zomaar aannemen dat $rows is (en doet) wat je zegt).
Het mySQL-deel zou interessanter zijn

Maar ... er is toch wat vreemd aan die if/else
- Om te beginnen, wat gebeurt er tussen 1 en 4500 rows?

- Wat gebeurt er als $_SESSION['group'] empty is? Je wil vermijden dat men rechtstreeks naar de zoekresultaten gaan of zo? (daar valt wel iets voor te zeggen)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.