header location onkeypress

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niels Peeren

Niels Peeren

23/11/2012 09:30:04
Quote Anchor link
ik wil graag dat zodra er op een toets gedrukt wordt , bijvoorbeeld 'W' dat hij een php script uitvoert. wat ik nu heb is :


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<script type="text/javascript">
function keyHandler( e )
{

if( !e )
{
e = window.event;
}

arrowUp = 38;
arrowDown = 40;
arrowLeft = 37;
arrowRight = 39;

switch( e.keyCode )
{
case arrowUp:
document.location.href = "php/bestand1.php";
break;
case arrowDown:
document.location.href = "php/bestand2.php";
break;
case arrowLeft:
document.location.href = "php/bestand3.php";
break;
case arrowRight:
document.location.href = "php/bestand3.php";
break;
}
}

document.onkeydown = keyHandler;
</script>


maar dit werkt niet , iemand een idee?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:36:24
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

23/11/2012 09:46:27
Quote Anchor link
zoek eens op 'javascript onkeypress'.

van waaruit wil je dat er iets gebeurd? vanuit een inputveld van een formulier of
globaal als een soort sneltoets?
 
Niels Peeren

Niels Peeren

23/11/2012 09:49:13
Quote Anchor link
als een soort sneltoets , als je op een bepaalde pagina bent en je drukt bijvoorbeeld op 'W' moet hij het script uitvoeren.

Toevoeging op 23/11/2012 09:50:08:

ik ben nu al een tijdje aan het zoeken op google naar onkeypress enzo , maar iedereen doet het bijna met een alert om te showen dat het werkt, ik heb er wel een gevonden met dus een link naar een pagina (diegene die ik boven gelinekd heb) maar die werkt niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2012 09:51:14
Quote Anchor link
Je kan toch een functie met een AJAX-call uitvoeren? Of wil je alleen een redirect doen?
Gewijzigd op 23/11/2012 09:52:05 door - Ariën -
 
Niels Peeren

Niels Peeren

23/11/2012 09:53:29
Quote Anchor link
het heeft te maken met mijn adere post over die knop , als je die indrukt moet hij een php script uitvoeren waar hij de Y positie +1 zet van de user , dit moet je kunnen doen door op de knop te klikken maar ook door op de W te drukken en dat hij dan dus hetzelfde uitvoert als de href van die knop.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

23/11/2012 10:15:31
Quote Anchor link
heb je de code in de body staan soms? dan zou ik het eens in de head plaatsen
 
Niels Peeren

Niels Peeren

23/11/2012 10:17:30
Quote Anchor link
ik heb nu een nieuwe gevonden die in jsfiddle werkte ,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
var a1 = $('#a1')[0],
    a2 = $('#a2')[0];
    a3 = $('#a3')[0];
    a4 = $('#a4')[0];

$(window).keydown(function (e) {
    if ( e.which === 37 ) {
        window.location.href = a1.href;        
    } else if ( e.which === 38 ) {
        window.location.href = a2.href;
    } else if ( e.which === 39 ) {
        window.location.href = a3.href;
    } else if ( e.which === 40 ) {
        window.location.href = a4.href;
    }
});?


die heb ik in de map javascript staan onder de naam main.js en dan he ik de link de id a1 , a2 , a3 en a4 gegeven en werkt nog niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2012 10:18:32
Quote Anchor link
Je hebt wel jQuery toegevoegd, en de onLoad-functie daarvan gestart?
Gewijzigd op 23/11/2012 10:18:53 door - Ariën -
 
Niels Peeren

Niels Peeren

23/11/2012 10:19:43
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<script type="text/javascript" src="scripts/jquery-1.7.1.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="scripts/main.js"></script>
<script type="text/javascript" src="scripts/menu.js"></script>


die heb ik erin staan dus jep.

Toevoeging op 23/11/2012 10:20:15:

ik kan wel even de site linken dat je een beeld hebt van wat de bedoeling is.

Toevoeging op 23/11/2012 10:26:54:

de onload functie volgens mij niet , javascript is nog zeer nieuwe voor me dus wat zou ik er dan bij moeten zetten?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

23/11/2012 10:46:49
Quote Anchor link
Zonder jQuery, en met jouw code, kan het zo

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<div id="message"></div>
<script type="text/javascript">
function keyHandler( e )
{
  if( !e ) {
    e = window.event;
  }
  arrowUp = 38;
  arrowDown = 40;
  arrowLeft = 37;
  arrowRight = 39;
  switch( e.keyCode ) {
    case arrowUp:
      ajaxFunction("php/bestand1.php", function(data) {
        // doe hier eventueel iets nuttiger.
        document.getElementById('message').innerHTML = 'arrowUp response: ' + data;
      });
      break;
    case arrowDown:
      ajaxFunction("php/bestand2.php", function(data) {
        document.getElementById('message').innerHTML = 'arrowDown response: ' + data;
      });
      break;
    case arrowLeft:
      ajaxFunction("php/bestand3.php", function(data) {
        document.getElementById('message').innerHTML = 'arrowLeft response: ' + data;
      });
      break;
    case arrowRight:
      ajaxFunction("php/bestand4.php", function(data) {
        document.getElementById('message').innerHTML = 'arrowRight response: ' + data;
      });
      break;
  }
}

document.onkeydown = keyHandler;

/**
* functie die het ajax-object terug geeft
*/
function getAjaxObject() {
  var ajaxRequest;  
  try{
    // Opera 8.0+, Firefox, Safari
    ajaxRequest = new XMLHttpRequest();
  } catch (e) {
    // Internet Explorer Browsers
    try {
      ajaxRequest = new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP");
    } catch (e) {
      try{
        ajaxRequest = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
      } catch (e) {
        // Something went wrong
        //alert("Your browser broke!");
        return false;
      }
    }
  }
  return ajaxRequest;
}

function ajaxFunction(url, callback) {
  var ajaxRequest = getAjaxObject();// The variable that makes Ajax possible!
  // Create a function that will receive data sent from the server
  ajaxRequest.onreadystatechange = function() {
    if(ajaxRequest.readyState == 4) {
      callback(ajaxRequest.responseText);
    }
  }
  ajaxRequest.open("GET", url, true);
  ajaxRequest.send(null);
}
</script>


Je moet maar op het gemak Ajax tutorials volgen.

Die php-bestanden; als je daar een echo uitvoert, dan krijg je die op het scherm te zien
 
Niels Peeren

Niels Peeren

23/11/2012 10:57:31
Quote Anchor link
heel erg bedankt , dit is perecies wat ik zocht en het werkt :D ga ik idd ff op me gemak die tutorials volgen. nogmaals bedankt.

Toevoeging op 23/11/2012 20:39:43:

nog even een klein vraagje , ik gebruik zegmaar dynamic pages , waardoor er .inc.php pagina's geinclude worden in een div op de index. het is de bedoeling dat dit zegmaar alleen werkt op een van die ge incclude pagina's, en als ik dit in me index zet werkt het verspreid over de gehele site. hoe werkt dit?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2012 21:06:37
Quote Anchor link
Je wilt ze alleen openen als ze via je index.php geincludeerd zijn?

Kijk eens naar define..
define("allowed",true);

Dan een controle op de pagina met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if(ALLOWED) {
  // je script
} else {
  // geen toegang
}
 
Niels Peeren

Niels Peeren

23/11/2012 21:12:46
Quote Anchor link
hij moet pas werken zodra de pagina waar hoet moet gebeuren geincludeerd wordt. en hoe moet ik dit invoegen? wat moet zegmaar waar?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2012 21:15:17
Quote Anchor link
Die define functie plaats je in je index.
De if-statement in je script.

Wat er gebeurt als iemand je script oproept zonder via index.php te gaan:
Die define ALLOWEDis nooit gedefineerd door PHP, en dus zal dus als False worden beschouwd. Je kan dan een leuke error uitvoeren.
 
Niels Peeren

Niels Peeren

23/11/2012 21:22:00
Quote Anchor link
maar het javascript staat in mn index , en dat is wat hij moet uitvoeren op die ene include en niet op alle andere

Toevoeging op 23/11/2012 21:29:59:

is het anders slim om aan het begin van de geinclude pagina een database update te doen , dat er bij de user table staat : onthispage = 0 en die wordt geupdate naar 1 als die pagina geinclude wordt en als die dus 1 is hij de javascript uitvoert? of is dit niet slim om het zo te doen?
 
- SanThe -

- SanThe -

23/11/2012 21:37:49
Quote Anchor link
Javascript draait in de browser.
En ziet echt geen verschil tussen iets wat op de server is gebeurd.
Dus werkt het op de complete html.
Gewijzigd op 23/11/2012 21:38:07 door - SanThe -
 
Niels Peeren

Niels Peeren

23/11/2012 21:47:09
Quote Anchor link
okay maar ik heb die define functie geprobeerd maar die werkt niet.
 
- SanThe -

- SanThe -

23/11/2012 21:49:06
Quote Anchor link
Dat is php en werkt dus op de server.
Heeft niets met Javascript te maken.
 
Niels Peeren

Niels Peeren

23/11/2012 21:51:52
Quote Anchor link
okay , en jij hebt ook niet een oplossing om dit wel werkend te krijgen?
 
- SanThe -

- SanThe -

23/11/2012 22:13:30
Quote Anchor link
Nee, helaas, ik ben geen Javascriptkenner.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2012 22:48:52
Quote Anchor link
Het enige wat ik me kan bedenken is om een variabele in JS bovenaan de site te plaatsen, waarmee je kijkt of een JS in een losse pagina geopend mag worden.
is te omzeilen met enig kunst en vliegwerk, maar anders is er geen mogelijkheid?

is het zo erg dan dat iemand via de directe URL iets mag oproepen? Kan je anders geen verloopdatum erin aangeven als parameter misschien?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.