Header Probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »
Alex L

Alex L

18/03/2011 01:02:52
Quote Anchor link
Hallo.

Ben sinds kort met PHP bezig.
Heb al een compleet script voor mijn website geschreven maar heb nog 1 probleem waar ik zelf niet de oplossing voor kan vinden.

Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****/layout/header.php:17) in /home/***/includes.php on line 233

Het vreemde is dus dat regel 17 in mijn header.php is:
<td align="center" width="300" valign="middle" background="layout/bg1.jpg" bgcolor="#ffffff">

Heb al gecontroleerd op witte ruimtes, alle pagina's zijn in orde.
Ik wil niet ob_start() gebruiken maar het probleem zelf oplossen.

Iemand enige tips?
Gewijzigd op 18/03/2011 01:09:44 door Alex L
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 22:59:53
 

18/03/2011 01:20:02
 
Willem Vyent

Willem Vyent

18/03/2011 01:26:24
Quote Anchor link
Headers kunnen slechts 1x worden verzonden, zou je toch
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ob_start(); ?>
op de eerste regel van je php bestand willen plaatsen en dan kijken of je probleem is opgelost?

er is mogelijk wel een andere oplossing maar dat is niet altijd het geval...

Als niet opgelost wil ik je vragen om je source code te gaan posten want dan wil ik er best even naar kijken en misschien zijn er wel meer hier die je erbij willen proberen te helpen..

Succes!
Gewijzigd op 18/03/2011 01:30:07 door Willem Vyent
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 01:27:46
Quote Anchor link
Heb google al geraadpleegt, zover werkt geen enkele oplossing die op de eerste 12 pagina's stonden.

En ik wil zowiezo geen ob_start() gaan gebruiken.
Gewijzigd op 18/03/2011 01:28:55 door Alex L
 
Michiel Duck

Michiel Duck

18/03/2011 01:33:40
Quote Anchor link
Er wordt al iets verstuurd naar je browser voordat je je header aanroept. Dat moet je weten te achterhalen. Wat doe je in includes.php op regel 233?
 
Willem Vyent

Willem Vyent

18/03/2011 01:39:56
Quote Anchor link
ok, geen ob_start(), de fout zit vermoedelijk in line 17 of in eerdere regels, zou je het bestand kunnen posten, dan kunnen we ernaar even kijken...
Gewijzigd op 18/03/2011 01:40:38 door Willem Vyent
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 01:44:38
Quote Anchor link
Regel 233:

} else { session_unset(); session_destroy(); header('location: index.php'); }


En header.php tot regel 18


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
session_start();
?>

<html>
<head>
<title>Hoi</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="layout/style.css">
</head>

<body bgcolor="#ffffff" text="#000000" link="#000000" alink="#000080" vlink="#000000" topmargin="0" leftmargin="0">

<div align="center">

<!-- Main Logo -->
<table width="661" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" bgcolor="#ffffff">
<tr bgcolor="#FFFFFF">
<td align="center" width="300" valign="middle" background="layout/bg1.jpg" bgcolor="#ffffff">
 
Michiel Duck

Michiel Duck

18/03/2011 01:59:02
Quote Anchor link
Is het een timed event, zoals inactive->header('Location: index.php')? Ik zou proberen om de header tag naar boven in je code proberen te plaatsen.
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 02:02:52
Quote Anchor link
Nee, het rare is, bij een pagina zonder de layout werkt ie dus wel, alleen zodra hij de header.php erbij moet laden (layout dus) werkt ie niet meer.

Wordt er een beetje gek van :P
 
Michiel Duck

Michiel Duck

18/03/2011 02:19:36
Quote Anchor link
Ja dat begrijp ik. Deze error is irritant!

Heb je dit geprobeerd om bovenaan de pagina te zetten?
ini_set('display_errors', true);
ini_set('display_startup_errors', true);
error_reporting (E_ALL);

Haal van de betreffende paginas de ?> tag weg... Dan kan je sowieso geen whitespace hebben.
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 02:23:44
Quote Anchor link
Heb al een uitgebreide Error reporting toegevoegt, als ik deze aanzet blijft er geen enkele error/warning over maar dan werkt de header nog steeds niet dus dat helpt ook niet echt.

En dat laatste werkt helaas ook niet.
 
Willem Vyent

Willem Vyent

18/03/2011 02:49:09
Quote Anchor link
Geen white space in de pagina, ook niet voor of na
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
dan kan het formaat waarin het is opgeslagen het probleem ook veroorzaken.

Zou je de php file kunnen openen, met je favoriete tekst editor en vervolgens de inhoud in kladblok te plakken en als ANSI formaat op te slaan als .php bestand, geef het gewoon de oorspronkelijke naam en test of het werkt..
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 02:55:37
Quote Anchor link
Al gedaan, geen resultaat.

Heb zowat alles gehad denk ik -_-'
 
Wouter J

Wouter J

18/03/2011 07:48:23
Quote Anchor link
Elke pagina stuurt headers(HTTP request) naar de browser. Hierin staat de belangrijke infomatie over die pagina. Met de PHP functie header kun je daar nog een header toevoegen of aanpassen. Zo'n header wordt gestuurd voordat er output op het beeldscherm komt. Als je dus eerst iets echoëd of HTML schrijft dan is er al output op het scherm en kan je niet nog eens een header sturen.
Je moet het voorstellen als een trein, de mensen zijn de headers en als de trein eenmaal vertrokken is kan daar niet nog een header bij. Want die is immers al verzonden. Daarom die header already sent (header is al verzonden) error.

Haal dus alle output boven de header functie weg. Sowieso is het handig om alle PHP verwerking boven het doctype te laten gebeuren.
 
Yea Rupie

Yea Rupie

18/03/2011 08:44:27
Quote Anchor link
Wouter J op 18/03/2011 07:48:23:
Elke pagina stuurt headers(HTTP request) naar de browser. Hierin staat de belangrijke infomatie over die pagina. Met de PHP functie header kun je daar nog een header toevoegen of aanpassen. Zo'n header wordt gestuurd voordat er output op het beeldscherm komt. Als je dus eerst iets echoëd of HTML schrijft dan is er al output op het scherm en kan je niet nog eens een header sturen.
Je moet het voorstellen als een trein, de mensen zijn de headers en als de trein eenmaal vertrokken is kan daar niet nog een header bij. Want die is immers al verzonden. Daarom die header already sent (header is al verzonden) error.

Haal dus alle output boven de header functie weg. Sowieso is het handig om alle PHP verwerking boven het doctype te laten gebeuren.


leuke uitleg
 

18/03/2011 10:17:54
Quote Anchor link
Alex L op 18/03/2011 01:02:52:
(...)
Het vreemde is dus dat regel 17 in mijn header.php is:
<td align="center" width="300" valign="middle" background="layout/bg1.jpg" bgcolor="#ffffff">
(...)


Alex L op 18/03/2011 01:44:38:
Regel 233:

} else { session_unset(); session_destroy(); header('location: index.php'); }

(...)


php.net header:
Remember that header() must be called before any actual output is sent, either by normal HTML tags, blank lines in a file, or from PHP. It is a very common error to read code with include(), or require(), functions, or another file access function, and have spaces or empty lines that are output before header() is called. The same problem exists when using a single PHP/HTML file.

Staat er toch duidelijk.
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 15:18:29
Quote Anchor link
Heb het opgelost, had dus de header voor de sessie controle staan.

Schaam me dood, paar jaar scripten en dan door zoiets simpel vast komen te zitten -__-"
Gewijzigd op 18/03/2011 15:36:09 door Alex L
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/03/2011 15:55:02
Quote Anchor link
iedereen maakt fouten . Ooit is een keer 3uur gekeken naar een script omdat ik wit scherm kreeg was ik een = vergeten voor een variabel
 
Chris -

Chris -

18/03/2011 15:59:37
Quote Anchor link
Error reporting aanzetten, heb je dat probleem niet ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.