Header Probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »
Alex L

Alex L

18/03/2011 01:02:52
Quote Anchor link
Hallo.

Ben sinds kort met PHP bezig.
Heb al een compleet script voor mijn website geschreven maar heb nog 1 probleem waar ik zelf niet de oplossing voor kan vinden.

Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****/layout/header.php:17) in /home/***/includes.php on line 233

Het vreemde is dus dat regel 17 in mijn header.php is:
<td align="center" width="300" valign="middle" background="layout/bg1.jpg" bgcolor="#ffffff">

Heb al gecontroleerd op witte ruimtes, alle pagina's zijn in orde.
Ik wil niet ob_start() gebruiken maar het probleem zelf oplossen.

Iemand enige tips?
Gewijzigd op 18/03/2011 01:09:44 door Alex L
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:26:50
 

18/03/2011 01:20:02
 
Willem Vyent

Willem Vyent

18/03/2011 01:26:24
Quote Anchor link
Headers kunnen slechts 1x worden verzonden, zou je toch
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ob_start(); ?>
op de eerste regel van je php bestand willen plaatsen en dan kijken of je probleem is opgelost?

er is mogelijk wel een andere oplossing maar dat is niet altijd het geval...

Als niet opgelost wil ik je vragen om je source code te gaan posten want dan wil ik er best even naar kijken en misschien zijn er wel meer hier die je erbij willen proberen te helpen..

Succes!
Gewijzigd op 18/03/2011 01:30:07 door Willem Vyent
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 01:27:46
Quote Anchor link
Heb google al geraadpleegt, zover werkt geen enkele oplossing die op de eerste 12 pagina's stonden.

En ik wil zowiezo geen ob_start() gaan gebruiken.
Gewijzigd op 18/03/2011 01:28:55 door Alex L
 
Michiel Duck

Michiel Duck

18/03/2011 01:33:40
Quote Anchor link
Er wordt al iets verstuurd naar je browser voordat je je header aanroept. Dat moet je weten te achterhalen. Wat doe je in includes.php op regel 233?
 
Willem Vyent

Willem Vyent

18/03/2011 01:39:56
Quote Anchor link
ok, geen ob_start(), de fout zit vermoedelijk in line 17 of in eerdere regels, zou je het bestand kunnen posten, dan kunnen we ernaar even kijken...
Gewijzigd op 18/03/2011 01:40:38 door Willem Vyent
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 01:44:38
Quote Anchor link
Regel 233:

} else { session_unset(); session_destroy(); header('location: index.php'); }


En header.php tot regel 18


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
session_start();
?>

<html>
<head>
<title>Hoi</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="layout/style.css">
</head>

<body bgcolor="#ffffff" text="#000000" link="#000000" alink="#000080" vlink="#000000" topmargin="0" leftmargin="0">

<div align="center">

<!-- Main Logo -->
<table width="661" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" bgcolor="#ffffff">
<tr bgcolor="#FFFFFF">
<td align="center" width="300" valign="middle" background="layout/bg1.jpg" bgcolor="#ffffff">
 
Michiel Duck

Michiel Duck

18/03/2011 01:59:02
Quote Anchor link
Is het een timed event, zoals inactive->header('Location: index.php')? Ik zou proberen om de header tag naar boven in je code proberen te plaatsen.
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 02:02:52
Quote Anchor link
Nee, het rare is, bij een pagina zonder de layout werkt ie dus wel, alleen zodra hij de header.php erbij moet laden (layout dus) werkt ie niet meer.

Wordt er een beetje gek van :P
 
Michiel Duck

Michiel Duck

18/03/2011 02:19:36
Quote Anchor link
Ja dat begrijp ik. Deze error is irritant!

Heb je dit geprobeerd om bovenaan de pagina te zetten?
ini_set('display_errors', true);
ini_set('display_startup_errors', true);
error_reporting (E_ALL);

Haal van de betreffende paginas de ?> tag weg... Dan kan je sowieso geen whitespace hebben.
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 02:23:44
Quote Anchor link
Heb al een uitgebreide Error reporting toegevoegt, als ik deze aanzet blijft er geen enkele error/warning over maar dan werkt de header nog steeds niet dus dat helpt ook niet echt.

En dat laatste werkt helaas ook niet.
 
Willem Vyent

Willem Vyent

18/03/2011 02:49:09
Quote Anchor link
Geen white space in de pagina, ook niet voor of na
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
dan kan het formaat waarin het is opgeslagen het probleem ook veroorzaken.

Zou je de php file kunnen openen, met je favoriete tekst editor en vervolgens de inhoud in kladblok te plakken en als ANSI formaat op te slaan als .php bestand, geef het gewoon de oorspronkelijke naam en test of het werkt..
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 02:55:37
Quote Anchor link
Al gedaan, geen resultaat.

Heb zowat alles gehad denk ik -_-'
 
Wouter J

Wouter J

18/03/2011 07:48:23
Quote Anchor link
Elke pagina stuurt headers(HTTP request) naar de browser. Hierin staat de belangrijke infomatie over die pagina. Met de PHP functie header kun je daar nog een header toevoegen of aanpassen. Zo'n header wordt gestuurd voordat er output op het beeldscherm komt. Als je dus eerst iets echoëd of HTML schrijft dan is er al output op het scherm en kan je niet nog eens een header sturen.
Je moet het voorstellen als een trein, de mensen zijn de headers en als de trein eenmaal vertrokken is kan daar niet nog een header bij. Want die is immers al verzonden. Daarom die header already sent (header is al verzonden) error.

Haal dus alle output boven de header functie weg. Sowieso is het handig om alle PHP verwerking boven het doctype te laten gebeuren.
 
Yea Rupie

Yea Rupie

18/03/2011 08:44:27
Quote Anchor link
Wouter J op 18/03/2011 07:48:23:
Elke pagina stuurt headers(HTTP request) naar de browser. Hierin staat de belangrijke infomatie over die pagina. Met de PHP functie header kun je daar nog een header toevoegen of aanpassen. Zo'n header wordt gestuurd voordat er output op het beeldscherm komt. Als je dus eerst iets echoëd of HTML schrijft dan is er al output op het scherm en kan je niet nog eens een header sturen.
Je moet het voorstellen als een trein, de mensen zijn de headers en als de trein eenmaal vertrokken is kan daar niet nog een header bij. Want die is immers al verzonden. Daarom die header already sent (header is al verzonden) error.

Haal dus alle output boven de header functie weg. Sowieso is het handig om alle PHP verwerking boven het doctype te laten gebeuren.


leuke uitleg
 

18/03/2011 10:17:54
Quote Anchor link
Alex L op 18/03/2011 01:02:52:
(...)
Het vreemde is dus dat regel 17 in mijn header.php is:
<td align="center" width="300" valign="middle" background="layout/bg1.jpg" bgcolor="#ffffff">
(...)


Alex L op 18/03/2011 01:44:38:
Regel 233:

} else { session_unset(); session_destroy(); header('location: index.php'); }

(...)


php.net header:
Remember that header() must be called before any actual output is sent, either by normal HTML tags, blank lines in a file, or from PHP. It is a very common error to read code with include(), or require(), functions, or another file access function, and have spaces or empty lines that are output before header() is called. The same problem exists when using a single PHP/HTML file.

Staat er toch duidelijk.
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 15:18:29
Quote Anchor link
Heb het opgelost, had dus de header voor de sessie controle staan.

Schaam me dood, paar jaar scripten en dan door zoiets simpel vast komen te zitten -__-"
Gewijzigd op 18/03/2011 15:36:09 door Alex L
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/03/2011 15:55:02
Quote Anchor link
iedereen maakt fouten . Ooit is een keer 3uur gekeken naar een script omdat ik wit scherm kreeg was ik een = vergeten voor een variabel
 
Chris -

Chris -

18/03/2011 15:59:37
Quote Anchor link
Error reporting aanzetten, heb je dat probleem niet ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.