Header Probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »
Alex L

Alex L

18/03/2011 01:02:52
Quote Anchor link
Hallo.

Ben sinds kort met PHP bezig.
Heb al een compleet script voor mijn website geschreven maar heb nog 1 probleem waar ik zelf niet de oplossing voor kan vinden.

Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****/layout/header.php:17) in /home/***/includes.php on line 233

Het vreemde is dus dat regel 17 in mijn header.php is:
<td align="center" width="300" valign="middle" background="layout/bg1.jpg" bgcolor="#ffffff">

Heb al gecontroleerd op witte ruimtes, alle pagina's zijn in orde.
Ik wil niet ob_start() gebruiken maar het probleem zelf oplossen.

Iemand enige tips?
Gewijzigd op 18/03/2011 01:09:44 door Alex L
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 08:04:05
 

18/03/2011 01:20:02
 
Willem Vyent

Willem Vyent

18/03/2011 01:26:24
Quote Anchor link
Headers kunnen slechts 1x worden verzonden, zou je toch
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ob_start(); ?>
op de eerste regel van je php bestand willen plaatsen en dan kijken of je probleem is opgelost?

er is mogelijk wel een andere oplossing maar dat is niet altijd het geval...

Als niet opgelost wil ik je vragen om je source code te gaan posten want dan wil ik er best even naar kijken en misschien zijn er wel meer hier die je erbij willen proberen te helpen..

Succes!
Gewijzigd op 18/03/2011 01:30:07 door Willem Vyent
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 01:27:46
Quote Anchor link
Heb google al geraadpleegt, zover werkt geen enkele oplossing die op de eerste 12 pagina's stonden.

En ik wil zowiezo geen ob_start() gaan gebruiken.
Gewijzigd op 18/03/2011 01:28:55 door Alex L
 
Michiel Duck

Michiel Duck

18/03/2011 01:33:40
Quote Anchor link
Er wordt al iets verstuurd naar je browser voordat je je header aanroept. Dat moet je weten te achterhalen. Wat doe je in includes.php op regel 233?
 
Willem Vyent

Willem Vyent

18/03/2011 01:39:56
Quote Anchor link
ok, geen ob_start(), de fout zit vermoedelijk in line 17 of in eerdere regels, zou je het bestand kunnen posten, dan kunnen we ernaar even kijken...
Gewijzigd op 18/03/2011 01:40:38 door Willem Vyent
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 01:44:38
Quote Anchor link
Regel 233:

} else { session_unset(); session_destroy(); header('location: index.php'); }


En header.php tot regel 18


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
session_start();
?>

<html>
<head>
<title>Hoi</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="layout/style.css">
</head>

<body bgcolor="#ffffff" text="#000000" link="#000000" alink="#000080" vlink="#000000" topmargin="0" leftmargin="0">

<div align="center">

<!-- Main Logo -->
<table width="661" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" bgcolor="#ffffff">
<tr bgcolor="#FFFFFF">
<td align="center" width="300" valign="middle" background="layout/bg1.jpg" bgcolor="#ffffff">
 
Michiel Duck

Michiel Duck

18/03/2011 01:59:02
Quote Anchor link
Is het een timed event, zoals inactive->header('Location: index.php')? Ik zou proberen om de header tag naar boven in je code proberen te plaatsen.
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 02:02:52
Quote Anchor link
Nee, het rare is, bij een pagina zonder de layout werkt ie dus wel, alleen zodra hij de header.php erbij moet laden (layout dus) werkt ie niet meer.

Wordt er een beetje gek van :P
 
Michiel Duck

Michiel Duck

18/03/2011 02:19:36
Quote Anchor link
Ja dat begrijp ik. Deze error is irritant!

Heb je dit geprobeerd om bovenaan de pagina te zetten?
ini_set('display_errors', true);
ini_set('display_startup_errors', true);
error_reporting (E_ALL);

Haal van de betreffende paginas de ?> tag weg... Dan kan je sowieso geen whitespace hebben.
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 02:23:44
Quote Anchor link
Heb al een uitgebreide Error reporting toegevoegt, als ik deze aanzet blijft er geen enkele error/warning over maar dan werkt de header nog steeds niet dus dat helpt ook niet echt.

En dat laatste werkt helaas ook niet.
 
Willem Vyent

Willem Vyent

18/03/2011 02:49:09
Quote Anchor link
Geen white space in de pagina, ook niet voor of na
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
dan kan het formaat waarin het is opgeslagen het probleem ook veroorzaken.

Zou je de php file kunnen openen, met je favoriete tekst editor en vervolgens de inhoud in kladblok te plakken en als ANSI formaat op te slaan als .php bestand, geef het gewoon de oorspronkelijke naam en test of het werkt..
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 02:55:37
Quote Anchor link
Al gedaan, geen resultaat.

Heb zowat alles gehad denk ik -_-'
 
Wouter J

Wouter J

18/03/2011 07:48:23
Quote Anchor link
Elke pagina stuurt headers(HTTP request) naar de browser. Hierin staat de belangrijke infomatie over die pagina. Met de PHP functie header kun je daar nog een header toevoegen of aanpassen. Zo'n header wordt gestuurd voordat er output op het beeldscherm komt. Als je dus eerst iets echoëd of HTML schrijft dan is er al output op het scherm en kan je niet nog eens een header sturen.
Je moet het voorstellen als een trein, de mensen zijn de headers en als de trein eenmaal vertrokken is kan daar niet nog een header bij. Want die is immers al verzonden. Daarom die header already sent (header is al verzonden) error.

Haal dus alle output boven de header functie weg. Sowieso is het handig om alle PHP verwerking boven het doctype te laten gebeuren.
 
Yea Rupie

Yea Rupie

18/03/2011 08:44:27
Quote Anchor link
Wouter J op 18/03/2011 07:48:23:
Elke pagina stuurt headers(HTTP request) naar de browser. Hierin staat de belangrijke infomatie over die pagina. Met de PHP functie header kun je daar nog een header toevoegen of aanpassen. Zo'n header wordt gestuurd voordat er output op het beeldscherm komt. Als je dus eerst iets echoëd of HTML schrijft dan is er al output op het scherm en kan je niet nog eens een header sturen.
Je moet het voorstellen als een trein, de mensen zijn de headers en als de trein eenmaal vertrokken is kan daar niet nog een header bij. Want die is immers al verzonden. Daarom die header already sent (header is al verzonden) error.

Haal dus alle output boven de header functie weg. Sowieso is het handig om alle PHP verwerking boven het doctype te laten gebeuren.


leuke uitleg
 

18/03/2011 10:17:54
Quote Anchor link
Alex L op 18/03/2011 01:02:52:
(...)
Het vreemde is dus dat regel 17 in mijn header.php is:
<td align="center" width="300" valign="middle" background="layout/bg1.jpg" bgcolor="#ffffff">
(...)


Alex L op 18/03/2011 01:44:38:
Regel 233:

} else { session_unset(); session_destroy(); header('location: index.php'); }

(...)


php.net header:
Remember that header() must be called before any actual output is sent, either by normal HTML tags, blank lines in a file, or from PHP. It is a very common error to read code with include(), or require(), functions, or another file access function, and have spaces or empty lines that are output before header() is called. The same problem exists when using a single PHP/HTML file.

Staat er toch duidelijk.
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 15:18:29
Quote Anchor link
Heb het opgelost, had dus de header voor de sessie controle staan.

Schaam me dood, paar jaar scripten en dan door zoiets simpel vast komen te zitten -__-"
Gewijzigd op 18/03/2011 15:36:09 door Alex L
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/03/2011 15:55:02
Quote Anchor link
iedereen maakt fouten . Ooit is een keer 3uur gekeken naar een script omdat ik wit scherm kreeg was ik een = vergeten voor een variabel
 
Chris -

Chris -

18/03/2011 15:59:37
Quote Anchor link
Error reporting aanzetten, heb je dat probleem niet ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.