header refresh functie fout?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Superwauwie

superwauwie

16/04/2008 17:26:00
Quote Anchor link
voor berichten sturen gebruik ik de functie header om te refreshen, hij doet het op bijv naam.freeweb7.com wel, maar als ik een domein bijv uk.tt heb, dan geeft hij een error: header already sended :S

is er een manier om een website zoals naam.uk.tt te refreshen zonder error?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 08:11:55
 
- -

- -

16/04/2008 17:29:00
Quote Anchor link
Nee, headers already sent is een andere foutmelding. Laat het desbetreffende script eens zien? Plaats deze in de -tags :)
 
Superwauwie

superwauwie

16/04/2008 17:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if ($_GET['actie'] == 'verzend'){
//bericht zetten in database
header("Refresh: 3; URL=message.php");
echo "uw bericht is SUCCESVOL verzonden!";
}


mijn website staat op naam.110mb.com ik heb dus met http://www.joynic.com/ een domeinnaam gemaakt. bijv uk.tt

waarom doet hij het via naam.110mb.com wel en niet op naam.uk.tt?
(hij refresht wel, maar geeft dus die error)

de error is:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/110mb.com/e/l/t/r/i/x/_/_/eltrix/htdocs/message.php:5) in /www/110mb.com/e/l/t/r/i/x/_/_/eltrix/htdocs/message.php on line 33
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door superwauwie
 
GaMer B

GaMer B

16/04/2008 17:36:00
Quote Anchor link
Er is al output (een echo / print / print_r o.i.d.) voor de regel header("Refresh: 3; RL=message.php");
 
GaMer B

GaMer B

16/04/2008 17:36:00
Quote Anchor link
*Dubbelpost*
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Superwauwie

superwauwie

16/04/2008 17:45:00
Quote Anchor link
maar kan je die warning uit zetten?
 
- -

- -

16/04/2008 17:49:00
Quote Anchor link
Zet helemaal bovenaan de pagina eens

ob_start();

en kijk daarna of het wel werkt :)
 
Superwauwie

superwauwie

16/04/2008 17:50:00
Quote Anchor link
ja hij doet het:D (maar wat doet ob_start() eigelijk):P
 
- -

- -

16/04/2008 17:52:00
Quote Anchor link
^_^ dat dacht ik wel al, werkt bij mij ook best vaak :)

Output buffering, verder niet belangrijk :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.