header refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »
Delano

delano

12/04/2008 17:33:00
Quote Anchor link
Hoi, onderstaande heb ik in een php formulier staan, maar naar 4 sec gaat ie niet naar de andere site toe.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header( 'refresh: 4; url=/informulier.php' );
exit
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:38:59
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

12/04/2008 17:34:00
Quote Anchor link
Dat komt omdat het:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("refresh: 4; url: /informulier.php");
?>

is.
 
Superwauwie

superwauwie

12/04/2008 17:42:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("Refresh: 4; URL= /infoformulier.php");
?>

kan volgens mij ook hoor (gebruik ik zelf namelijk).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door superwauwie
 
GaMer B

GaMer B

12/04/2008 17:45:00
Quote Anchor link
Je kunt inderdaad gewoon dit doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header("Refresh: 4; url= /informulier.php");
 
Delano

delano

12/04/2008 17:54:00
Quote Anchor link
Hallo all,

Bedankt voor jullie snelle reacties, heb nu onderstaande code alleen in een php bestand staan, maar na 4 sec gebeurt er niets?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header("Refresh: 4; url=http://www.knmi.nl");

?>
 

12/04/2008 20:58:00
Quote Anchor link
Werkt dit wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
header("Location: http://www.example.com/"); /* Redirect browser */

/* Make sure that code below does not get executed when we redirect. */

exit;
?>

Is rechtstreeks uit php.net gehaalt. Lees ook dit comment effe, je moet altijd exit na een redirect header doen.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/04/2008 22:08:00
Quote Anchor link
In de comment staat niet dat het altijd moet hoor. Maar dat het beter/makkelijker is als de refresh na een error komt, aangezien je de rest van je script daardoor niet meer laat uitladen.

Probeer anders dit eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
// Dit zet je bovenaan de root pagina. (dus de pagina waar het echt mee begint, dus de pagina die in je browser url staat)
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
?>


Nu zal hij naar alle waarschijnlijkheid aangeven wat er mis gaat. Ik vermoed namelijk dat er al headers verzonden zijn.
 
Delano

delano

12/04/2008 22:10:00
Quote Anchor link
Sorry, ik denk dat de server niets meer laat zien, heb onderstaande code in een php bestand geplaatst en geupload, maar als ik de code opvraag laat ie een blanco pagina zien?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
echo "test";
?>
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/04/2008 22:17:00
Quote Anchor link
Staat er wel iets in de broncode? Als je daar de PHP code ziet staan ondersteunt je server (op het moment) geen PHP.
 
Delano

delano

12/04/2008 22:27:00
Quote Anchor link
Goedenavond Willemjan,

Bedankt voor je reactie. onderstaande code werkt wel en laat ie dan ook goed zien.

<form name="form" method="post" action="/contactform/contactscript.php">
<table width="400" border="0" cellspacing="2" cellpadding="2">
<tr>
<td width="200" valign="top" align="right">Your Name: </td>
<td width="200" valign="top" align="left">
<input type="text" name="name" size="25" maxlength="200" />
</td>
</tr><tr>
<td width="200" valign="top" align="right">Your Email: </td>
<td width="200" valign="top" align="left">
<input type="text" name="email" size="25" maxlength="100" />
</td>
</tr><tr>
<td width="200" valign="top" align="right">Your Comments: </td>
<td width="200" valign="top" align="left">
<textarea name="msg" cols="25" rows="4"></textarea>
</td>
</tr><tr>
<td width="200" valign="top"> </td>
<td width="200" valign="top" align="left">
<input type="reset" name="Reset" value="Reset" />
<input type="submit" name="Submit" value="Submit" />
</td>
</tr>
</table>
</form>
 
Delano

delano

12/04/2008 22:49:00
Quote Anchor link
Willemjan, het werkt nu, server doet het weer, sorry!
gr,
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/04/2008 22:50:00
Quote Anchor link
Ik bedoelde eigenlijk of je de php code in je broncode zag (van de echo), maar het werkt weer, dus maakt niet uit ;) Waarschijnlijk een apache restart oid.
 

12/04/2008 22:58:00
Quote Anchor link
WillemJan Zijderveld schreef op 12.04.2008 22:08:
In de comment staat niet dat het altijd moet hoor. Maar dat het beter/makkelijker is als de refresh na een error komt, aangezien je de rest van je script daardoor niet meer laat uitladen.

Toch is het best practice, je doet een redirect, waarom moet de zooi d'r onder dan nog worden uitgevoerd? En dus kan er wat gebeuren wat er helemaal niet zou moeten gebeuren...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/04/2008 23:01:00
Quote Anchor link
Het ging me enkel om de manier waarop je het zei, ik bouw mijn code over het algemeen namelijk zo op dat er überhaupt niks meer valt uit te voeren als ik een header uitvoer.
 

12/04/2008 23:12:00
Quote Anchor link
WillemJan Zijderveld schreef op 12.04.2008 23:01:
Het ging me enkel om de manier waarop je het zei, ik bouw mijn code over het algemeen namelijk zo op dat er überhaupt niks meer valt uit te voeren als ik een header uitvoer.

Mjah, ik dacht dat die comment wel voldoende was. Maar iig, niet iedereen bouwt zo z'n code op hé. (Ik gebruik eigenlijk nooit location.)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/04/2008 09:24:00
Quote Anchor link
@WillemJan en Jeej

Wanneer je de header refresh uitvoert op een pagina, zorg dan dat dit het eerste is wat er in je code gebeurt. (je kan nog wel een sessie setten en ook wat php controles loslaten, maar output VOOR je refresh is uit den boze)

Wanneer je na 4 seconden wil dat de pagina wordt doorgestuurd, dan is het wel zo netjes om een melding te geven. Dus er valt wel wat uit te voeren als je de header uitvoert. Ook verder PHP gebruik maakt niet uit, de pagina wordt gewoon geladen en na zoveel seconden doorgelinkt.

Het ligt geheel aan de opbouw van je code of het goed gaat, bij een goede opbouw is er niets aan de hand.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

13/04/2008 09:44:00
Quote Anchor link
Exit en die() en al dat soort lelijke functies zijn niet nodig zolang je netjes script. Netjes scripten is o.a. wat Robert hierboven vertelt. Ook als je iets in een if loop hebt zitten, en je wilt daarna niets meer weergeven: script netjes, zet de rest in een else {} ;-).

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
// Fout:
if(isset($_SESSION['user'])) {
  echo "Welkom ".$_SESSION['user'];
  exit;
}
else {
  echo "Welkom gast!<br />";
}

echo "<a href='?p=inloggen'>Log in</a>";
// Goed:
if(isset($_SESSION['user'])) {
  echo "Welkom ".$_SESSION['user'];
}
else {
  echo "Welkom gast!<br />";
  echo "<a href='?p=inloggen'>Log in</a>";
}

?>


Exit zorgt ervoor dat de pagina direct stopt met laden. HTML wat onder het script zit, wordt dus niet meer weergegeven: lelijk!!!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/04/2008 10:21:00
Quote Anchor link
Voorbeeld met Header refresh
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
session_start();
//set error reporting on
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
//check
if(!isset($_SESSION['loggedin'])){
    //refresh
    header("Refresh: 4; url=login.php");
    echo 'U bent niet ingelogd. U wordt doorgestuurd naar de loginpagina';
    }

else{
    //hier rest van de html code indien nodig
    }
?>

Dit zal keurig de opgegeven tekst na de header refresh laten zien, en je ook na 4 seconden verder sturen naar de opgegeven pagina. Een goede opbouw van je code is de oplossing voor je header problemen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.