header() werkt plotseling niet meer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »
Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

11/05/2013 12:10:56
Quote Anchor link
beste mensen,

ik ben ten einde raad.

alles werkte prima de header redirect deed zijn werk. maar plosteling niet meer. ik heb de code opnieuw geschreven en het werkte terug. ik lette er zeer goed op dat er niks kon zijn dat de header zou doen falen. maar het noodlot is weer toegeslagen. ik heb uren liggen zoeken en ik krijg het niet in orde.

ik zou graag een oplossing hebben over wat en hoe dat komt.

de function

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
function register_user() {
    $password = mysql_real_escape_string($_POST['password']);    
    $password = md5($password);
                                    $sql = mysql_query("SELECT id from users WHERE username = '$username'");
                                    $no_rows = mysql_num_rows($sql);
                                    if ($no_rows == 0) {
        $result = mysql_query("INSERT INTO users(password, name, email,username, type) values ('$password','".sqlsafe($_POST['name'])."','".sqlsafe($_POST['email'])."','".sqlsafe($_POST['username'])."', '".sqlsafe($_POST['checked'])."')") or die(mysql_error());
        header('location:register_wizard.php?username='.sqlsafe($_POST['username']).'');
        exit();                
                                    }
                        }

?>


de werkelijke pagina

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<?php
include "config.php";
include "lib_functions.php";
if(($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") && ($_POST['register'])) { register_user();
}
<!
DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<
html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<
head>
 <
script src="http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.js"></script>

<script src="http://code.jquery.com/ui/1.10.3/jquery-ui.js"></script>
<script src="jquery.validVal.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
    $("#contact").validVal({
        //    configuration goes here
    });
});
</script>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<link href="css/maincss.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>

<body>
<div class="wrap">
<div class="loginbar">
      
      <div class="header_logbar">
        <div class="logoholder"><img src="images/logotransmini.png" width="60" height="45" /></div>
        <div class="textinlogingbar"><a href=".">Ik heb al een FFT profiel! <span style="font-weight: bold; color: #999; font-size: 12px;">inloggen</span></a></div>
      </div>
</div>
      <div class="loginsignupbutholder"></div>

  <div class="wrapmid">
    <div class="header">
      <div class="register_body">
        <div class="alinia1">
          <div class="register_title"><h1>Registreer je vandaag en start the Fight For Talent</h1></div>
        </div>
        
        
 
        
        
        
        <div class="alinia1"><form id="contact" name="contact" action="" method="post">
          <table width="313" border="0" align="center" cellspacing="2">
            <tr>
              <td width="300">Volledige naam</td>
            </tr>
            <tr>
              <td height="15"><label for="name"></label>
              <input name="name" type="text" class="required textfieldsmain focus" id="name" value="<?php echo  $_POST['mainname'] ;?>"  /></td>
            
            
            </tr>
            <tr>
              <td>E-mailadres</td>
            </tr>
            <tr>
              <td><input name="email" type="text" class="required email focus textfieldsmain" id="email" value="<?php echo  $_POST['mainemail'] ;?>"  /></td>
            
            </tr>
            <tr>
              <td>Wachtwoord</td>
            </tr>
            <tr>
              <td><input name="password" type="text" class="required focus textfieldsmain" id="required" value="<?php echo  $_POST['mainpassword'] ;?>" /></td>
            
            </tr>
            <tr>
              <td>Gebruikersnaam</td>
            </tr>
            <tr>
              <td><input name="username" type="text" class="required focus textfieldsmain focus" id="username" value="" /></td>
            
           </tr>
            <tr>
              <td><input name="checked" type="checkbox" id="checked" value="1" />
                <label for="checked"></label>
              Ik maak een profiel aan voor een bedrijf</td>
            
           </tr>
            <tr>
              <td>&nbsp;</td>
           </tr>
             <tr>
              <td style="font-weight: normal">Door op onderstaande knop te klikken aanvaard je de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden kan je hier lezen.</td>
            </tr>
            <tr>
              <td><input name="register" type="submit" class="register" id="register" value="Maak mijn profiel aan" /></td>
            </tr>
          </table>
        </form></div>
      </div>
    </div>
  </div>
  
</div>
</div>
</body>
</html>
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 17:15:24
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

11/05/2013 12:32:35
Quote Anchor link
Je bent vergeten op regel 5 php af te sluiten.
 
Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

11/05/2013 13:04:26
Quote Anchor link
nee nee dat komt door hier te pasten in werkelijkheid is dat niet.
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2013 15:16:03
Quote Anchor link
Zet error_reporting(E_ALL) eens aan.
In de function gebruik je diverse $vars die niet bestaan.
 
Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

11/05/2013 15:45:49
Quote Anchor link
30719 krijg ik als melding
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2013 15:50:41
Quote Anchor link
Dan heb je waarschijnlijk dit in je script gezet:
echo error_reporting(E_ALL);

en dat moet zijn:
error_reporting(E_ALL);

Beter nog is:
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
Gewijzigd op 11/05/2013 15:53:13 door - SanThe -
 
Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

11/05/2013 16:09:44
Quote Anchor link
Notice: Undefined index: checked in /data/sites/web/fightfortalentbe/www/lib_function_register.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/sites/web/fightfortalentbe/www/lib_function_register.php:20) in /data/sites/web/fightfortalentbe/www/lib_function_register.php on line 22

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
//safety messures
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
function
sqlsafe($data) {
$data = mysql_real_escape_string($data);
return $data;
}


// Make MySQL-database connection
@mysql_connect($server, $user, $pass) or die ("Can't connect to MySQL database server");
@
mysql_select_db($database) or die("Can't find database.");

function
register_user() {
    $password = mysql_real_escape_string($_POST['password']);    
    $password = md5($password);
                                    $sql = mysql_query("SELECT id from users WHERE username = '".sqlsafe($_POST['username'])."'");
                                    $no_rows = mysql_num_rows($sql);
                                    if ($no_rows == 0) {
$registeruser = mysql_query("INSERT INTO users(password, name, email,username, type) values ('$password','".sqlsafe($_POST['name'])."','".sqlsafe($_POST['email'])."','".sqlsafe($_POST['username'])."', '".sqlsafe($_POST['checked'])."')") or die(mysql_error());
if($registeruser) {
header('location:user_profile.php'); }} }                                                    
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2013 16:56:42
Quote Anchor link
Anthony de meulemeester op 11/05/2013 16:09:44:
Notice: Undefined index: checked in /data/sites/web/fightfortalentbe/www/lib_function_register.php on line 20


En daar heb je het probleem.
 
Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

11/05/2013 17:50:16
Quote Anchor link
Jullie zijn schatten :P

best handige functie die error report

thxx .
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.