header() werkt plotseling niet meer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »
Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

11/05/2013 12:10:56
Quote Anchor link
beste mensen,

ik ben ten einde raad.

alles werkte prima de header redirect deed zijn werk. maar plosteling niet meer. ik heb de code opnieuw geschreven en het werkte terug. ik lette er zeer goed op dat er niks kon zijn dat de header zou doen falen. maar het noodlot is weer toegeslagen. ik heb uren liggen zoeken en ik krijg het niet in orde.

ik zou graag een oplossing hebben over wat en hoe dat komt.

de function

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
function register_user() {
    $password = mysql_real_escape_string($_POST['password']);    
    $password = md5($password);
                                    $sql = mysql_query("SELECT id from users WHERE username = '$username'");
                                    $no_rows = mysql_num_rows($sql);
                                    if ($no_rows == 0) {
        $result = mysql_query("INSERT INTO users(password, name, email,username, type) values ('$password','".sqlsafe($_POST['name'])."','".sqlsafe($_POST['email'])."','".sqlsafe($_POST['username'])."', '".sqlsafe($_POST['checked'])."')") or die(mysql_error());
        header('location:register_wizard.php?username='.sqlsafe($_POST['username']).'');
        exit();                
                                    }
                        }

?>


de werkelijke pagina

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<?php
include "config.php";
include "lib_functions.php";
if(($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") && ($_POST['register'])) { register_user();
}
<!
DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<
html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<
head>
 <
script src="http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.js"></script>

<script src="http://code.jquery.com/ui/1.10.3/jquery-ui.js"></script>
<script src="jquery.validVal.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
    $("#contact").validVal({
        //    configuration goes here
    });
});
</script>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<link href="css/maincss.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>

<body>
<div class="wrap">
<div class="loginbar">
      
      <div class="header_logbar">
        <div class="logoholder"><img src="images/logotransmini.png" width="60" height="45" /></div>
        <div class="textinlogingbar"><a href=".">Ik heb al een FFT profiel! <span style="font-weight: bold; color: #999; font-size: 12px;">inloggen</span></a></div>
      </div>
</div>
      <div class="loginsignupbutholder"></div>

  <div class="wrapmid">
    <div class="header">
      <div class="register_body">
        <div class="alinia1">
          <div class="register_title"><h1>Registreer je vandaag en start the Fight For Talent</h1></div>
        </div>
        
        
 
        
        
        
        <div class="alinia1"><form id="contact" name="contact" action="" method="post">
          <table width="313" border="0" align="center" cellspacing="2">
            <tr>
              <td width="300">Volledige naam</td>
            </tr>
            <tr>
              <td height="15"><label for="name"></label>
              <input name="name" type="text" class="required textfieldsmain focus" id="name" value="<?php echo  $_POST['mainname'] ;?>"  /></td>
            
            
            </tr>
            <tr>
              <td>E-mailadres</td>
            </tr>
            <tr>
              <td><input name="email" type="text" class="required email focus textfieldsmain" id="email" value="<?php echo  $_POST['mainemail'] ;?>"  /></td>
            
            </tr>
            <tr>
              <td>Wachtwoord</td>
            </tr>
            <tr>
              <td><input name="password" type="text" class="required focus textfieldsmain" id="required" value="<?php echo  $_POST['mainpassword'] ;?>" /></td>
            
            </tr>
            <tr>
              <td>Gebruikersnaam</td>
            </tr>
            <tr>
              <td><input name="username" type="text" class="required focus textfieldsmain focus" id="username" value="" /></td>
            
           </tr>
            <tr>
              <td><input name="checked" type="checkbox" id="checked" value="1" />
                <label for="checked"></label>
              Ik maak een profiel aan voor een bedrijf</td>
            
           </tr>
            <tr>
              <td>&nbsp;</td>
           </tr>
             <tr>
              <td style="font-weight: normal">Door op onderstaande knop te klikken aanvaard je de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden kan je hier lezen.</td>
            </tr>
            <tr>
              <td><input name="register" type="submit" class="register" id="register" value="Maak mijn profiel aan" /></td>
            </tr>
          </table>
        </form></div>
      </div>
    </div>
  </div>
  
</div>
</div>
</body>
</html>
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 23:32:37
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

11/05/2013 12:32:35
Quote Anchor link
Je bent vergeten op regel 5 php af te sluiten.
 
Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

11/05/2013 13:04:26
Quote Anchor link
nee nee dat komt door hier te pasten in werkelijkheid is dat niet.
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2013 15:16:03
Quote Anchor link
Zet error_reporting(E_ALL) eens aan.
In de function gebruik je diverse $vars die niet bestaan.
 
Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

11/05/2013 15:45:49
Quote Anchor link
30719 krijg ik als melding
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2013 15:50:41
Quote Anchor link
Dan heb je waarschijnlijk dit in je script gezet:
echo error_reporting(E_ALL);

en dat moet zijn:
error_reporting(E_ALL);

Beter nog is:
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
Gewijzigd op 11/05/2013 15:53:13 door - SanThe -
 
Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

11/05/2013 16:09:44
Quote Anchor link
Notice: Undefined index: checked in /data/sites/web/fightfortalentbe/www/lib_function_register.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/sites/web/fightfortalentbe/www/lib_function_register.php:20) in /data/sites/web/fightfortalentbe/www/lib_function_register.php on line 22

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
//safety messures
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
function
sqlsafe($data) {
$data = mysql_real_escape_string($data);
return $data;
}


// Make MySQL-database connection
@mysql_connect($server, $user, $pass) or die ("Can't connect to MySQL database server");
@
mysql_select_db($database) or die("Can't find database.");

function
register_user() {
    $password = mysql_real_escape_string($_POST['password']);    
    $password = md5($password);
                                    $sql = mysql_query("SELECT id from users WHERE username = '".sqlsafe($_POST['username'])."'");
                                    $no_rows = mysql_num_rows($sql);
                                    if ($no_rows == 0) {
$registeruser = mysql_query("INSERT INTO users(password, name, email,username, type) values ('$password','".sqlsafe($_POST['name'])."','".sqlsafe($_POST['email'])."','".sqlsafe($_POST['username'])."', '".sqlsafe($_POST['checked'])."')") or die(mysql_error());
if($registeruser) {
header('location:user_profile.php'); }} }                                                    
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2013 16:56:42
Quote Anchor link
Anthony de meulemeester op 11/05/2013 16:09:44:
Notice: Undefined index: checked in /data/sites/web/fightfortalentbe/www/lib_function_register.php on line 20


En daar heb je het probleem.
 
Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

11/05/2013 17:50:16
Quote Anchor link
Jullie zijn schatten :P

best handige functie die error report

thxx .
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.