header("Location:.... doet het niet !

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

MagicP

magicP

10/06/2005 17:42:00
Quote Anchor link
hallo, ik maakte een login script, lokaal met xampp, en daar werkt alles perfect

maar ik heb nu alles geupload, en als ik nu naam en pass invul, dan blijft de afhandeling van de login gewoon staan op een blanco blad

ik heb met echo's dertussen gekeken, en ik krijg de juiste gegevens uit de db, en ik krijg de juiste gegevens van het invulform

de sessie variabele wordt ook goed weggeschreven, er blijft dus slechts de header("Location: admin.php"); over waar iets fout loopt...

maar ik begrijp neit wat, aangezien alles lokaal wel werkte

ik gebruik die header("Location... ook op andere pagina's.... en daar lukt het wel...

er gebeurt trouwens geen echo vòòr de header("Location:

code:

session_start();

if($loginnaam==$dbnaam && $loginpaswoord==$dbpaswoord)

{
$_SESSION['toegelaten'] = 'janatuurlijk';
header("Location: admin.php");
}

else
{
$_SESSION['toegelaten'] = 'neenoneinnon';
header("Location: index.php");
}

mysql_close();
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 06:57:20
 
Jelmer -

Jelmer -

10/06/2005 17:51:00
Quote Anchor link
ook al geprobeerd met het volledige pad?
header("Location: http://www.wasdat.nl/admin.php";);
 

10/06/2005 17:53:00
Quote Anchor link
Volgensmij werkt het niet omdat je een sessionstart gedaan hebt.
 
MagicP

magicP

10/06/2005 17:55:00
Quote Anchor link
@Jelmer
ja ik heb al geprobeerd met het volledige pad, maar dat ging ook niet...


@Br4MSTEL
maar het ging wel hier lokaal met xampp


@Iedereen : zijn er andere manieren om op de admin.php pagina te geraken dan?


thanks,

P.
Gewijzigd op 10/06/2005 18:34:00 door magicP
 
Jelmer -

Jelmer -

10/06/2005 18:43:00
Quote Anchor link
Zet dit in je html (uitvoer)
<meta http-equiv="refresh" content="2;url=admin.php">
U wordt doorverzonden, even geduld a.u.b.

Zet het meta-gedeelte bij voorkeur tusesen <head> en </head>
 
MagicP

magicP

10/06/2005 19:53:00
Quote Anchor link
maareuh... wat doe ik dan met mijn if ??? ik moet ofwel de ene pagina laden ofwel de andere ...

P.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

10/06/2005 19:55:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
if1{
$_SESSION['toegelaten'] = "ja";
echo "<meta http-equiv='refresh' content='0;admin.php'>";
}
else{
$_SESSION['toegelaten'] = "nee";
echo "<meta http-equiv='refresh' content='0;index.php'>";
}

?>
 
Roy Bongers

Roy Bongers

20/06/2005 11:21:00
Quote Anchor link
edit laat maar fout gelezen...
Gewijzigd op 20/06/2005 11:21:00 door Roy Bongers
 
Han eev

Han eev

20/06/2005 14:26:00
Quote Anchor link
of doe het met javascript

<script>window.location=('index.php');</script>
ongeveer
 
Jelmer -

Jelmer -

20/06/2005 16:49:00
Quote Anchor link
document.location.href='index.php' bedoel je ^^,
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.