header(location:

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »
Zackat

zackat

03/08/2006 23:57:00
Quote Anchor link
ik heb een formulier met method=post

<input type="radio" name="route" value="a13"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (isset($_POST['route']) && $_POST['route'] == 'a13') {echo "checked";}?>
/>

nadat ik op de submit button geklikt heb, moet er een andere pagina getoond worden waarin een switch staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
switch ($_POST['route'])
{
case
"a13":

?>

Als ik de pagina met het formulier verstuur om naar een andere pagina te gaan krijg ik de melding:

The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.


--------------------------------------------------------------------------------

Invalid at the top level of the document.

Ik heb geen idee wat het kan zijn. Voordat ik het formulier verstuur kijk ik nog even of $_POST['route'] een waarde heeft, dat heeft tie.

In de top van mijn document met de switch staat dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php

echo'<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>'?>


en dat staat op al mijn pagina's.

Ik snap de XML fout niet...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zackat
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 01:38:48
 
Cake Masher

Cake Masher

04/08/2006 00:00:00
Quote Anchor link
waar is XML voor nodig in PHP?

Edit:

Is roete wel door een check heen gehaald??

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if(isset($_POST['route'])
{

  switch ($_POST['route'])
  {
  case
"a13":
  }
}

 else
 {
   echo "Route is niet ingevult.";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Cake Masher
 
Zackat

zackat

04/08/2006 00:08:00
Quote Anchor link
ja route is door een check gehaald.

dat xml verhaal, geen idee meer waarom ik dat gedaan heb, maar dat had dacht ik met IE ofzoiets te maken...
 
Zackat

zackat

04/08/2006 00:12:00
Quote Anchor link
om naar een andere pagina te gaan nadat route ingevuld is doe ik"

header("location:route.php");

dit is toch correcte syntax?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

04/08/2006 00:42:00
Quote Anchor link
Probeer het en je merkt het vanzelf
 
Zackat

zackat

04/08/2006 07:42:00
Quote Anchor link
heb ik geprobeerd, maar op een of ander manier wordt ik niet ge-redirect naar route.php maar blijf ik op dezelfde pagina staan, met de foutmelding zoals hier boven:

The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.


--------------------------------------------------------------------------------

Invalid at the top level of the document.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/08/2006 09:26:00
Quote Anchor link
Je echoot dit:

echo'
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>
'

en daar mis ik een puntkomma achter het eind.
 
Zackat

zackat

04/08/2006 17:47:00
Quote Anchor link
Jan, je hebt gelijk, was niet afgesloten met puntkomma. Bedankt!

Ik word nu wel ge-redirect naar de andere pagina, maar krijg de melding: Notice: Undefined index: route

Ik controleer voordat er gesubmit wordt op $_POST['route'], deze is gevuld maar komt niet aan in de ge-redirecte pagina.

switch ($_POST['route']) in ge-redirecte pagina is leeg.

In ge-redirecte pagian ook nog een echo gedaan op $_REQUEST['route'], geeft dezelfde fout:
Notice: Undefined index: route

waarom is $route leeg? of waarom is dit niet bekend als variabele?
 
Niek s

niek s

04/08/2006 17:53:00
Quote Anchor link
omdat, als ik het goed begrijp, je $_POST['route'] moet gebruiken, en niet $route..

kan zijn dat ik je niet goed begrijp...
 
Zackat

zackat

04/08/2006 18:00:00
Quote Anchor link
$_POST['route'] heb ik in mijn switch staan, deze is leeg.

bedoel je dat ik $_POST['route'] in de $_REQUEST moet stoppen??

Zolang $_POST['route'] leeg blijft kom ik niet zo ver, ook als ik $_REQUEST gebruik. Hij komt leeg aan, dat is denk ik het probleem...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door zackat
 
Zackat

zackat

04/08/2006 18:04:00
Quote Anchor link
Dit is de controle vooraf: $_POST['route'] is hier gevuld en brengt me op http:route/con_route_office.php en dan istie leeg :-(

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
    if(isset($_POST['route'])){
        header("location:http:route/con_route_office.php");
    }
}
else{
    echo 'niet gezet';

}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door zackat
 
Frank -

Frank -

04/08/2006 18:05:00
Quote Anchor link
Eerst met isset() controleren of een variabele, $_POST['route'] in dit geval, wel bestaat. Zo ja, dan ga je er iets mee doen. Zo nee, dan ben je snel klaar...
 
Zackat

zackat

04/08/2006 18:07:00
Quote Anchor link
Frank, je bedoelt waarschijnlijk datgene wat ik 1 minuut eerder gepost had?
 
Zackat

zackat

04/08/2006 19:33:00
Quote Anchor link
Ik heb m'n pagina's ingekort.

Deze pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
error_reporting(E_ALL);

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
    if(isset($_POST['route'])){
        header("location:http:route.php");
    }
}

?>


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML>
<BODY>
<form action="" name="" method="post">
<h3>Routebeschrijving</h3>

<input type="radio" name="route" value="a20"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (isset($_POST['route']) && $_POST['route'] == 'a20') {echo "checked";}?>
/>
Met de auto, vanaf richting Utrecht (A20)<br/>

<input type="submit" name="submit" value="toon route" />
</form>

</BODY>
</HTML>

zou onderstaande pagina moeten oproepen en de tekst: Hier is mijn route echoen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL);
?>


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML>

<BODY>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
      switch($_POST['route'])
      {
      case
'a20':
        echo"Hier is mijn route";
      }

    ?>

</BODY>
</HTML>

maar krijg de melding: Undefined index: route

snap er echt helemaal niets van. Wat is hier mis mee?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door zackat
 
Gerben G

Gerben G

04/08/2006 20:18:00
Quote Anchor link
$_POST['route'] bestaat niet
 
Frank -

Frank -

04/08/2006 20:25:00
Quote Anchor link
Tip: Hou de logica en de output uit elkaar. Dat maakt je script een stuk overzichtelijker en beter onderhoudbaar. Voorbeeldje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
error_reporting(E_ALL);

if(isset($_POST['route'])){
      switch($_POST['route'])
      {
      case
'a20':
        $output = "Hier is mijn route";
        break;
      default:

        $output = "Onbekende route";
        break;
      }
}

else {
        $output = 'Geen waarde opgegeven';
}

?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML>
<BODY>
<?php echo $output; ?>
</BODY>
</HTML>

Zowel de html-code als de php-code is zo een stuk overzichtelijker. Tevens kun je zo nooit problemen met sessies en/of cookies krijgen, die worden gebruikt en gezet in het gedeelte voor de output.
 
Zackat

zackat

04/08/2006 20:26:00
Quote Anchor link
waarom bestaat $_POST dan niet?

@Frank, bedankt. Het is een goeie tip.

Ik heb 2 pagina's waarbij output de route.php pagina is.

Het enige waar ik mee zit, is dat $_POST['route'] leeg is in de output pagina. De header () functie zorgt er toch voor dat $_POST['route'] beschikbaar is in het volgende script??
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door zackat
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.