header(location:

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »
Zackat

zackat

03/08/2006 23:57:00
Quote Anchor link
ik heb een formulier met method=post

<input type="radio" name="route" value="a13"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (isset($_POST['route']) && $_POST['route'] == 'a13') {echo "checked";}?>
/>

nadat ik op de submit button geklikt heb, moet er een andere pagina getoond worden waarin een switch staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
switch ($_POST['route'])
{
case
"a13":

?>

Als ik de pagina met het formulier verstuur om naar een andere pagina te gaan krijg ik de melding:

The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.


--------------------------------------------------------------------------------

Invalid at the top level of the document.

Ik heb geen idee wat het kan zijn. Voordat ik het formulier verstuur kijk ik nog even of $_POST['route'] een waarde heeft, dat heeft tie.

In de top van mijn document met de switch staat dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php

echo'<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>'?>


en dat staat op al mijn pagina's.

Ik snap de XML fout niet...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zackat
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:43:05
 
Cake Masher

Cake Masher

04/08/2006 00:00:00
Quote Anchor link
waar is XML voor nodig in PHP?

Edit:

Is roete wel door een check heen gehaald??

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if(isset($_POST['route'])
{

  switch ($_POST['route'])
  {
  case
"a13":
  }
}

 else
 {
   echo "Route is niet ingevult.";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Cake Masher
 
Zackat

zackat

04/08/2006 00:08:00
Quote Anchor link
ja route is door een check gehaald.

dat xml verhaal, geen idee meer waarom ik dat gedaan heb, maar dat had dacht ik met IE ofzoiets te maken...
 
Zackat

zackat

04/08/2006 00:12:00
Quote Anchor link
om naar een andere pagina te gaan nadat route ingevuld is doe ik"

header("location:route.php");

dit is toch correcte syntax?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

04/08/2006 00:42:00
Quote Anchor link
Probeer het en je merkt het vanzelf
 
Zackat

zackat

04/08/2006 07:42:00
Quote Anchor link
heb ik geprobeerd, maar op een of ander manier wordt ik niet ge-redirect naar route.php maar blijf ik op dezelfde pagina staan, met de foutmelding zoals hier boven:

The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.


--------------------------------------------------------------------------------

Invalid at the top level of the document.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/08/2006 09:26:00
Quote Anchor link
Je echoot dit:

echo'
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>
'

en daar mis ik een puntkomma achter het eind.
 
Zackat

zackat

04/08/2006 17:47:00
Quote Anchor link
Jan, je hebt gelijk, was niet afgesloten met puntkomma. Bedankt!

Ik word nu wel ge-redirect naar de andere pagina, maar krijg de melding: Notice: Undefined index: route

Ik controleer voordat er gesubmit wordt op $_POST['route'], deze is gevuld maar komt niet aan in de ge-redirecte pagina.

switch ($_POST['route']) in ge-redirecte pagina is leeg.

In ge-redirecte pagian ook nog een echo gedaan op $_REQUEST['route'], geeft dezelfde fout:
Notice: Undefined index: route

waarom is $route leeg? of waarom is dit niet bekend als variabele?
 
Niek s

niek s

04/08/2006 17:53:00
Quote Anchor link
omdat, als ik het goed begrijp, je $_POST['route'] moet gebruiken, en niet $route..

kan zijn dat ik je niet goed begrijp...
 
Zackat

zackat

04/08/2006 18:00:00
Quote Anchor link
$_POST['route'] heb ik in mijn switch staan, deze is leeg.

bedoel je dat ik $_POST['route'] in de $_REQUEST moet stoppen??

Zolang $_POST['route'] leeg blijft kom ik niet zo ver, ook als ik $_REQUEST gebruik. Hij komt leeg aan, dat is denk ik het probleem...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door zackat
 
Zackat

zackat

04/08/2006 18:04:00
Quote Anchor link
Dit is de controle vooraf: $_POST['route'] is hier gevuld en brengt me op http:route/con_route_office.php en dan istie leeg :-(

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
    if(isset($_POST['route'])){
        header("location:http:route/con_route_office.php");
    }
}
else{
    echo 'niet gezet';

}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door zackat
 
Frank -

Frank -

04/08/2006 18:05:00
Quote Anchor link
Eerst met isset() controleren of een variabele, $_POST['route'] in dit geval, wel bestaat. Zo ja, dan ga je er iets mee doen. Zo nee, dan ben je snel klaar...
 
Zackat

zackat

04/08/2006 18:07:00
Quote Anchor link
Frank, je bedoelt waarschijnlijk datgene wat ik 1 minuut eerder gepost had?
 
Zackat

zackat

04/08/2006 19:33:00
Quote Anchor link
Ik heb m'n pagina's ingekort.

Deze pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
error_reporting(E_ALL);

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
    if(isset($_POST['route'])){
        header("location:http:route.php");
    }
}

?>


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML>
<BODY>
<form action="" name="" method="post">
<h3>Routebeschrijving</h3>

<input type="radio" name="route" value="a20"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (isset($_POST['route']) && $_POST['route'] == 'a20') {echo "checked";}?>
/>
Met de auto, vanaf richting Utrecht (A20)<br/>

<input type="submit" name="submit" value="toon route" />
</form>

</BODY>
</HTML>

zou onderstaande pagina moeten oproepen en de tekst: Hier is mijn route echoen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL);
?>


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML>

<BODY>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
      switch($_POST['route'])
      {
      case
'a20':
        echo"Hier is mijn route";
      }

    ?>

</BODY>
</HTML>

maar krijg de melding: Undefined index: route

snap er echt helemaal niets van. Wat is hier mis mee?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door zackat
 
Gerben G

Gerben G

04/08/2006 20:18:00
Quote Anchor link
$_POST['route'] bestaat niet
 
Frank -

Frank -

04/08/2006 20:25:00
Quote Anchor link
Tip: Hou de logica en de output uit elkaar. Dat maakt je script een stuk overzichtelijker en beter onderhoudbaar. Voorbeeldje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
error_reporting(E_ALL);

if(isset($_POST['route'])){
      switch($_POST['route'])
      {
      case
'a20':
        $output = "Hier is mijn route";
        break;
      default:

        $output = "Onbekende route";
        break;
      }
}

else {
        $output = 'Geen waarde opgegeven';
}

?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML>
<BODY>
<?php echo $output; ?>
</BODY>
</HTML>

Zowel de html-code als de php-code is zo een stuk overzichtelijker. Tevens kun je zo nooit problemen met sessies en/of cookies krijgen, die worden gebruikt en gezet in het gedeelte voor de output.
 
Zackat

zackat

04/08/2006 20:26:00
Quote Anchor link
waarom bestaat $_POST dan niet?

@Frank, bedankt. Het is een goeie tip.

Ik heb 2 pagina's waarbij output de route.php pagina is.

Het enige waar ik mee zit, is dat $_POST['route'] leeg is in de output pagina. De header () functie zorgt er toch voor dat $_POST['route'] beschikbaar is in het volgende script??
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door zackat
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.