“Headers already sent” - Static site and WP Blog?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Joke Ouwerling

Joke Ouwerling

01/07/2018 07:20:49
Quote Anchor link
Hallo allemaal,
In mijn error logs op mijn server krijg ik dit:Cannot modify header information - headers already sent by (output started at .... /public_html/index.php:1) in .... public_html/blog/wp-includes/pluggable.php on line 1216\n

The index.php is van mijn statische website en op de eerste regel vind je dit: <!doctype html>
The pluggable.php is van mijn WP blog, die in een map op die statsische website staat.
Op regel 1216 staat dit: header("Location: $location", true, $status);

Ik krijg een aantal dezelfde errors, ook van mijn andere php pagina's van mijn statische website.

Ik heb al online zitten zoeken en waarschijnlijk moet ik iets aan dat doctype veranderen, maar wat?
Er staat geen whitespace voor of achter dat doctype.

Johanna
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 00:13:08
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/07/2018 09:05:25
Quote Anchor link
Dan staat er output, HTML of een witregel VOOR je header() en dat mag niet. Het probleem zit aan het begin van je code (index.php, lijn 1)
Gewijzigd op 01/07/2018 09:06:22 door - Ariën -
 
Joke Ouwerling

Joke Ouwerling

01/07/2018 09:18:40
Quote Anchor link
- Ariën - op 01/07/2018 09:05:25:
Dan staat er output, HTML of een witregel VOOR je header() en dat mag niet. Het probleem zit aan het begin van je code (index.php, lijn 1)


Ja dat begrijp ik, maar dat is volgens mij niet zo.
Mijn site is: https://www.libralion.com]
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

01/07/2018 09:30:49
Quote Anchor link
Toch klopt het precies wat daar staat: Op regel 1 van index.php begint de output met "<!doctype html>" (je ziet het niet letterlijk in je browser, maar het is wel de eerste output). Daarna kun je dus geen headers meer doorgeven.

Als je dit op wilt lossen zul je je plugin naar voren moeten halen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php //dit is regel 1 van index.php

//plugin code hier

//hieronder begint je output pas:

?>

<!doctype html>

Maar geen idee of dit mogelijk is met die plugin ...
 
Joke Ouwerling

Joke Ouwerling

01/07/2018 10:10:36
Quote Anchor link
Rob Doemaarwat op 01/07/2018 09:30:49:
Toch klopt het precies wat daar staat: Op regel 1 van index.php begint de output met "<!doctype html>" (je ziet het niet letterlijk in je browser, maar het is wel de eerste output). Daarna kun je dus geen headers meer doorgeven.

Als je dit op wilt lossen zul je je plugin naar voren moeten halen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php //dit is regel 1 van index.php

//plugin code hier

//hieronder begint je output pas:

?>

<!doctype html>

Maar geen idee of dit mogelijk is met die plugin ...


Maar als ik de index.php bekijk, zie ik niet dat hij begint met ".
En in de paginabron online zie ik dat ook niet. Waar zie jij dat staan dan?

En die plugin code kan ik daar volgens mij niet inzetten.
Mijn site is een statische site en die pluggable.php hoort bij wordpress.
Gewijzigd op 01/07/2018 10:11:09 door Joke Ouwerling
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

01/07/2018 10:24:12
Quote Anchor link
Ik hoop eigenlijk dat ik dit niet goed begrijp, maar voor de zekerheid: Je output begint met "<!doctype html>", maar dan zonder de quootjes/aanhalingstekens. Die heb ik alleen gebruikt om aan om aan te geven wat ik bedoelde. Gewoon, waar je normaal quootjes ook voor gebruikt, om iets te citeren.

Het feit dat je toch die foutmelding krijgt betekent dat er toch een manier is waarbij je via je index.php die plugin aanroept. Gaat het wel om de root index.php (dus deze https://www.libralion.com/index.php), of om de index.php van het blog (https://www.libralion.com/blog/index.php)?
Gewijzigd op 01/07/2018 10:24:27 door Rob Doemaarwat
 
Joke Ouwerling

Joke Ouwerling

01/07/2018 10:33:54
Quote Anchor link
Ja het gaat om https://www.libralion.com/index.php.
Ik begreep je dan verkeerd.
Maar ik kan daar niet die wp plugin aanroepen en dat zou ook eigenlijk niet moeten.
Het zijn gewoon 2 verschillende sites, waarvan de wp site in een map staat, die "blog" heet. Zonder de aanhalingstekens.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/07/2018 10:35:37
Quote Anchor link
Is het niet een kwestie van de B-O-M (Byte-Order-Mark) die het script in de soep laat lopen?
 
Joke Ouwerling

Joke Ouwerling

01/07/2018 10:36:53
Quote Anchor link
- Ariën - op 01/07/2018 10:35:37:
Is het niet een kwestie van de B-O-M (Byte-Order-Mark) die het script in de soep laat lopen?


Die heb ik niet aangevinkt in Dreamweaver.
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

01/07/2018 11:01:13
Quote Anchor link
Kun je je index.php hier plaatsen (dus de PHP code, zodat we ook kunnen zien wat er aan de achterkant gebeurd)?

Kijk met name naar includes/requires. Via via laad je waarschijnlijk toch die plugin (of iets van WP, die weer die plugin aanroept).
 
Joke Ouwerling

Joke Ouwerling

01/07/2018 11:04:49
Quote Anchor link
index.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
<!doctype html>
<html lang="en">
<head>
  <meta charset="utf-8">
  <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
  <title>At Johanna's</title>
  <meta name="keywords" content="astrology,white eagle,egypt,poetry,animals,spirituality,chiron,nibiru,madame lenormand,stonehenge,milkyway,louise hay,who pays the ferryman,strictly come dancing" />
  <meta name="description" content="A Site about all kind of spiritual things like Stonehenge, Milkyway, Egypt, Tree of Life, Astrology, White Eagle and Cats and Dogs" />
  <meta name="author" content="Johanna Ouwerling" />
  <link href="css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet" type="text/css">
  <link href="css/bootstrap-responsive.min.css" rel="stylesheet" type="text/css">
  <link href="https://netdna.bootstrapcdn.com/font-awesome/3.1.1/css/font-awesome.css" rel="stylesheet" type="text/css">
  <link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css">
  <link href="css/double.css" rel="stylesheet" type="text/css">
  <!-- HTML 5 shim for IE backwards compatibility -->
  <!-- [if lt IE 9]>
  <script src="http://html5shim.googlecode.com/svn/trunk/html5.js">
  </script>
  <![endif]-->
  <style>
body {
    padding-top: 40px;}
    </style>
</head>
<body>
    <header>
  <div class="container">
  <nav>
       <div class="johanna">
       <a class="brand" href="index.php">At Johanna's</a>
       </div>
        <nav id="nav">
    <a href="#nav" title="Show navigation">Show navigation</a>
    <a href="#" title="Hide navigation">Hide navigation</a>
    <ul>
                    <li><a href="index.php">Home</a></li>
                    <li><a href="astrology.php" aria-haspopup="true">Astrology<b class="caret"></b></a>
                        <ul>
<li><a href="chiron.php">Chiron</a></li>
                            <li><a href="louisehay.php">Louise Hay</a></li>
                            <li><a href="lenormand.php">Lenormand</a></li>    
                        </ul>
                    </li>
                    <li><a href="photos.php" aria-haspopup="true">Photos<b class="caret"></b></a>
                        <ul>                        
                            <li><a href="poetry.php">Poetry</a></li>
                            <li><a href="poetry2.php">Poetry 2</a></li>    
                            <li><a href="stories.php">Stories</a></li>                    
                        </ul>
                    </li>
                    <li><a href="egypt.php" aria-haspopup="true">Egypt<b class="caret"></b></a>
                        <ul>
                            <li><a href="milkyway.php">Milkyway</a></li>
                            <li><a href="stonehenge.php">Stonehenge</a></li>    
                            <li><a href="treeoflife.php">Tree of Life</a></li>    
                            <li><a href="whiteagle.php">White Eagle</a></li>                
                        </ul>
                    </li>
                    <li><a href="ferryman.php" aria-haspopup="true">Ferryman<b class="caret"></b></a>
                        <ul>
                            <li><a href="adventure.php">Adventure</a></li>
                            <li><a href="family.php">Family</a></li>
                            <li><a href="parents.php">Parents</a></li>    
                            <li><a href="strictly.php">Strictly</a></li>                
                        </ul>
                    </li>                                                      
                    <li><a href="contact.php" aria-haspopup="true">Contact<b class="caret"></b></a>
                    <ul>
                           <li><a href="blog/index.php" target="_blank">Johanna Blog</a></li>
                           <li><a href="forum" target="_blank">Forum</a></li>
                           <li><a href="links.php">Links</a></li>
                       </ul>
                     </li>
                </ul>
          </nav>
          </nav>
        </div>
      
  </header>
  <section class="container" id="carousel_container">
    <div class="row">
      <div class="span12">
        <div id="artCarousel" class="carousel slide">
          <ol class="carousel-indicators">
            <li data-target="#artCarousel" data-slide-to="0" class="active"></li>
            <li data-target="#artCarousel" data-slide-to="1"></li>
            <li data-target="#artCarousel" data-slide-to="2"></li>
            <li data-target="#artCarousel" data-slide-to="3"></li>
            <li data-target="#artCarousel" data-slide-to="4"></li>
          </ol>
          <div class="carousel-inner">
            <div class="item active"><img src="images/slide01.jpg" alt="Astrology" width="1200" height="800">
              <div class="carousel-caption">
                <h1>Astrology</h1>
                <p>Read about Astrology <a href="astrology.php">here</a></p>
              </div>
            </div>
            <div class="item"><img src="images/slide02.jpg" alt="Egypt - Temple of Abydos" width="1200" height="800">
            <div class="carousel-caption">
                <h4>Egypt - Temple of Abydos</h4>
                <p>A Journey through Egypt <a href="egypt.php">here</a></p>
              </div></div>
            <div class="item"><img src="images/slide03.jpg" alt="Sea" width="1200" height="800">
            <div class="carousel-caption">
                <h4>Sea</h4>
                <p>Adventure in the sea <a href="adventure.php">here</a></p>
              </div></div>
               <div class="item"><img src="images/slide04.jpg" alt="Animals" width="1200" height="800">
            <div class="carousel-caption">
                <h4>Animals</h4>
                <p>Photos of Animals <a href="animals.php">here</a></p>
              </div></div>
               <div class="item"><img src="images/slide05.jpg" alt="Strictly Come Dancing" width="1200" height="800">
            <div class="carousel-caption">
                <h4>Strictly Come Dancing</h4>
                <p>I Love Strictly Come Dancing. More <a href="strictly.php">here</a></p>
              </div></div>
          </div>
          <a class="left carousel-control" href="#artCarousel" data-slide="prev">&lsaquo;</a> <a class="right carousel-control" href="#artCarousel" data-slide="next">&rsaquo;</a>
        </div>
      </div>
    </div>
  </section>
  <section class="container home" id="home">
    <h4>&nbsp;</h4>
  <article class="row">
      <div class="span12">
        <h4 class="featurette-heading">Welcome</h4>
              <p><img style="float: right;"  src="images/jo2018.jpg" width="150" height="150" alt="Johanna Ouwerling" class="img2">to my website. My name is Johanna Ouwerling and I love to make
  websites. I play with colours, music and text. <br>
I have a lot of interests and I am sure, that you will find something here
  you like.<br>
I am very interested in all kind of spiritual things like Stonehenge, Milkyway, Egypt, Tree of Life, Astrology, White Eagle <br>
and I love animals!
  Happy surfing!&nbsp;<br>
  <br>
  And I make websites! I love doing that. It is a very creative process.
      <p>I also love communicating with people from all over the world. Because of my websites I get emails from people from a lot of different countries and also through <a href="https://www.facebook.com/ouwerling" target="_blank">Facebook</a> I made some nice friends. It is fantastic that this is possible nowadays!        
        <p>Enjoy my websites and if you want to ask or write anything, please <a href="contact.php">contact </a>me!</p>        
        <p>Johanna</p>    
    </div>
    </article>
    <hr class="featurette-divider">
    <div class="row">
      <article class="span4">
        <h4>Louise Hay Affirmations</h4>
        <p>Louise Hay is a spiritual teacher. She works a lot with affirmations. If you have a problem in your life, affirmations can do a lot of good.</p>
        <p>&nbsp;</p>
        <p><img style="margin:0px auto;display:block" src="images/hay/lhay2small.jpg" width="300" height="307" alt="Louise Hay Wisdomcard"></p>
                <p>&nbsp;
        </p>
        <p style="text-align:center"><a class="btn btn-danger" href="louisehay.php">More Info &raquo;</a></p>
      </article>
      <article class="span4">
        <h4>Lenormand Card Reading</h4>
        <p>Madame Lenormand was a clairvoyant and did card readings. Try it out for yourself. Do a cardreading with the Lenormand cards.</p>
        <p>&nbsp;</p>
    <p><img style="margin:0px auto;display:block" src="images/hay/Lenormand16small.jpg" width="201" height="307" alt="Madame Lenormand Card"></p>
        <p>&nbsp; </p>
        <p style="text-align:center"><a class="btn btn-danger" href="lenormand.php">More Info &raquo;</a></p>
      </article>
      <article class="span4">
        <h4>Tree of Life</h4>
        <p>The Tree of life is an important part of the Qabala (Kaballah). Its origin lies in Egypt some 3000 years B.C. Read more about it.</p>
        <p>&nbsp;</p>
        <p><img style="margin:0px auto;display:block"  src="images/tree/levensbloemsmall.jpg" width="300" height="307" alt="Life Flower"></p>
                <p>&nbsp;</p>
        <p style="text-align:center"><a class="btn btn-danger" href="treeoflife.php">More Info &raquo;</a></p>
      </article>
    </div>
  </section>
 <footer>
    <div class="container">        
     <div id= "latest" class="row">
        <section class="span4 rp_box_wrapper">
          <h4>Johanna's Blog</h4>
          
            <p><img src="images/tree/vesicapisces3.jpg" alt="Vesica Pisces"></p>
            <div class="section">
                <p><?php  include "blogposts.php";  ?>        
          </div>
       </section>
        
        <section class="span4 rp_box_wrapper">
        
          <h4>Twitter</h4>
          <p><img src="images/twitterpic.jpg" alt="Twitter"></p>
          
       <a class="twitter-timeline" href="https://twitter.com/......." data-widget-id=".......">Tweets by @......</a>
<script>!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");</script>
        
       </section>
      
       <section class="span4 rp_box_wrapper">
      
        <h4>Quotations</h4>
        
       <p><img src="images/quotations/democritus.jpg" alt="Quotation Democritus"></p>
       <p><img src="images/quotations/swamisivananda.jpg" alt="Quotation Swami Sivananda"></p>
       </section>
      
    </div>
      <div class="credit">
        <p id="cr_bar">
          Copyright   <a href="index.php">Libralions World</a>
        </p>
      </div>
    </div>
  </footer>

  <script src="https://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
  <script defer src="js/bootstrap.min.js"></script>
  <script>
    $('#artCarousel').carousel({
      interval: 4000,
      cycle: true
    });
  </script>
  <script defer src="js/doubletaptogo.js"></script>
  <script>
    $( function()
    {
        $( '#nav li:has(ul)' ).doubleTapToGo();
    });
</script>
 
    <!-- Start of StatCounter Code for Dreamweaver -->
<script type="text/javascript">
var sc_project=......;
var sc_invisible=1;
var sc_security=".......";
</script>
<script defer type="text/javascript"
src="https://www.statcounter.com/counter/counter.js"></script>
<noscript><div class="statcounter"><a title="hits counter"
href="https://statcounter.com/" target="_blank"><img
class="statcounter"
src="https://c.statcounter.com/...../0/d50a7f35/1/"
alt="hits counter"></a></div></noscript>
<!-- End of StatCounter Code for Dreamweaver -->

</body>
</html>


Toevoeging op 01/07/2018 11:11:26:

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.


Zou het met die include blogposts.php te maken hebben?
Gewijzigd op 03/07/2018 11:12:21 door - Ariën -
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

01/07/2018 11:22:57
Quote Anchor link
Joke Ouwerling op 01/07/2018 11:04:49:
Zou het met die include blogposts.php te maken hebben?

Moet haast wel. Voor de rest zit er geen PHP in, en het klinkt wel heel erg alsof je daarin toch een bruggetje naar PHP hebt zitten. Ik zou dus maar eens in blogposts.php gaan snuffelen.

Als je het heel "quick & dirty" op wilt lossen kun je ook dit doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php //dit is regel 1 van /index.php
ob_start();
include("blogposts.php");
$blogposts = ob_get_clean();
//de output van blogposts.php staat nu in de variabele $blogposts
//en (nog) niet op het scherm

?>

<!doctype html>
//rest van HTML

//waar nu de include "blogposts.php" staat doe je dan:
<?php print($blogposts); ?>

De evt. headers die worden gezet bij het genereren van de blogposts worden nu direct geplaatst (bovenaan, voor de content = OK), maar het daadwerkelijk tonen van de blogposts doe je pas later (op dezelfde plek als nu = OK).
Gewijzigd op 01/07/2018 11:24:55 door Rob Doemaarwat
 
Joke Ouwerling

Joke Ouwerling

01/07/2018 11:25:37
Quote Anchor link
Rob Doemaarwat op 01/07/2018 11:22:57:
Joke Ouwerling op 01/07/2018 11:04:49:
Zou het met die include blogposts.php te maken hebben?

Moet haast wel. Voor de rest zit er geen PHP in, en het klinkt wel heel erg alsof je daarin toch een bruggetje naar PHP hebt zitten. Ik zou dus maar eens in blogposts.php gaan snuffelen.

Als je het heel "quick & dirty" op wilt lossen kun je ook dit doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php //dit is regel 1 van /index.php
ob_start();
include("blogposts.php");
$blogposts = ob_get_clean();
//de output van blogposts.php staat nu in $blogpost
//en (nog) niet op het scherm

?>

<!doctype html>
//rest van HTML

//waar nu de include "blogposts.php" staat doe je dan:
<?php print($blogposts); ?>

De evt. headers die worden gezet bij het genereren van de blogposts worden nu direct geplaatst (bovenaan, voor de content = OK), maar het daadwerkelijk tonen van de blogposts doe je pas later (op dezelfde plek als nu = OK).


Bedankt. :D Die code ga ik uitproberen en dan kijken of die errors weggaan.

De code van de blogposts.php is dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
    require($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/blog/wp-load.php');
    $args = array(
        // 'cat' => 2, // Only source posts from a specific category
        'posts_per_page' => 2 // Specify how many posts you'd like to display
    );
    $latest_posts = new WP_Query( $args );     
    if ( $latest_posts->have_posts() ) {
        while ( $latest_posts->have_posts() ) {
            $latest_posts->the_post(); ?>

        <a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>">
    <?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
    <?php } ?>        
            <span class="post_title"><?php the_title(); ?></span>
        </a>
        <span class="post_time">Posted on <?php the_time('l jS F, Y') ?></span>
        <?php the_excerpt(); ?>    
<? }
        }
else {
        echo '<p>There are no posts available</p>';
    }

    wp_reset_postdata();
?>


Hoe zet ik hier code neer? Nu breekt hij alles op in stukjes.
Gewijzigd op 01/07/2018 12:02:47 door Joke Ouwerling
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/07/2018 11:57:40
Quote Anchor link
Code-tags, zie de Veelgestelde Vragen op de site.
 
Joke Ouwerling

Joke Ouwerling

01/07/2018 12:03:12
Quote Anchor link
- Ariën - op 01/07/2018 11:57:40:
Code-tags, zie de Veelgestelde Vragen op de site.


Gevonden. Bedankt!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/07/2018 12:03:14
Quote Anchor link
De header() functie staat in pluggable.php.

Gezien het een add-on van een andere partij is, vraag ik mij af of het niet zinvoller is om bij hun een bug-melding te rapporteren.

Straks dan zit je zelf de boel te repareren terwijl een nieuwe update er voor zorgt dat die plug-in weer zijn fout misschien wel weer terug heeft. Het kan zelfs zijn dat dit ergens mee kan conflicteren waardoor niet iedereen deze bug heeft.
 
Joke Ouwerling

Joke Ouwerling

01/07/2018 12:05:29
Quote Anchor link
- Ariën - op 01/07/2018 12:03:14:
De header() functie staat in pluggable.php.

Gezien het een add-on van een andere partij is, vraag ik mij af of het niet zinvoller is om bij hun een bug-melding te rapporteren.

Straks dan zit je zelf de boel te repareren terwijl een nieuwe update er voor zorgt dat die plug-in weer zijn fout misschien wel weer terug heeft. Het kan zelfs zijn dat dit ergens mee kan conflicteren waardoor niet iedereen deze bug heeft.


Ja dat kan ik doen, maar het is geen plugin, maar een standaard bestand van wp, die pluggable.php. En ik zie op het wp forum best wel veel meldingen met deze "headears already sent."

En is die "quick and dirty" oplossing slecht?
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

01/07/2018 12:15:53
Quote Anchor link
Zelf zou ik dit anders oplossen, maar binnen de manier waarop WP nou eenmaal werkt is dit denk ik niet eens zo'n hele "dirty" oplossing.
 
Joke Ouwerling

Joke Ouwerling

01/07/2018 12:18:21
Quote Anchor link
Rob Doemaarwat op 01/07/2018 12:15:53:
Zelf zou ik dit anders oplossen, maar binnen de manier waarop WP nou eenmaal werkt is dit denk ik niet eens zo'n hele "dirty" oplossing.


Dat is goed om te weten. Ik hoop in ieder geval, dat hierdoor de error meldingen weggaan.
Bedankt iedereen voor alle hulp!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/07/2018 12:19:26
Quote Anchor link
Totdat Wordpress een update krijgt......
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

01/07/2018 15:39:07
Quote Anchor link
En als je:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
require($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/blog/wp-load.php');

uit blogposts.php naar het begin van index.php verplaatst?

Waarschijnlijk heb je dan niet eens die output buffering nodig.

@Ariën, voor zover ik dit/WordPress begrijp is /blog/wp-load.php voor dit soort zaken bedoeld. Omdat het een standalone script betreft zal dit verder weinig invloed hebben als WP een update krijgt, tenzij wellicht (core?) functies zoals WP_Query, ->have_posts() etc. veranderen (wat nogal onwaarschijnlijk is), en zelfs dan, de scope waarop zo'n update een impact heeft is (vooralsnog) één script, dus dat is nog wel te overzien.

Zaak is wel dat wanneer je op meerdere plekken dit soort scripts om WP heen begint te breien je je misschien moet gaan afvragen waarom je dat pakket dan gebruikt :p.

Maar een enkele custom page met uitsluitend de dingen die je nodig hebt zonder alle andere (maar alleen de noodzakelijke) poeha van WP moet kunnen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.