headers already sent

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Albert de Wit

Albert de Wit

12/10/2012 17:13:04
Quote Anchor link
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at

Deze foutmelding krijg ik. Waarom? Google verteld mij dat ik geen php ervoor mag uitvoeren. Andere sites zeggen dat ik helemaal niks mag uitvoeren. Zelf heb ik op localhost iets waar ik gewoon eerst output heb en dan header('Location: index.php'); heb waar die het gewoon doet. Ligt dit aan de versie van PHP ofzo?
Gewijzigd op 12/10/2012 17:37:53 door Albert de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 20:56:57
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

12/10/2012 17:22:01
Quote Anchor link
In PHP moet je de headers verzenden VOOR iedere vorm van output, dus vóór je eerste echo maar ook mag er geen uitvoer zijn voor je
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ?>
statement. eerst een spatie of een lege regel of what ever zal je een foutmelding veroorzaken.
Gewijzigd op 12/10/2012 17:22:31 door Frank Nietbelangrijk
 
Cake Masher

Cake Masher

12/10/2012 17:23:04
Quote Anchor link
Als ik het goed heb, mag je header () niet gebruiken nadat je iets verstuurd hebt naar de browser.

dit houd dus in dat als jij eerst ergens HTML output, en vervolgens header ("Location: page.php") gebruikt, dat niet werkt.

De naam van de functie zegt het ook al. Je voegt headers toe, je kan niet de headers nog veranderen nadat je de body al gestuurd hebt.

Goeie tip trouwens, volgende keer je code er ook bij zetten. Je vraag een vraag van wat er fout gaat zonder dat wij kunnen zien wat je doet.
Gewijzigd op 12/10/2012 17:41:52 door Cake Masher
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

12/10/2012 17:26:56
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

echo "<h1>My page</h1>";
header("Location: page.php"); // dit gaat niet lukken, er is al output geweest

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

header("Location: page.php"); // dit lukt wel
echo "<h1>My page</h1>";

?>
Gewijzigd op 12/10/2012 17:27:46 door Frank Nietbelangrijk
 
Albert de Wit

Albert de Wit

12/10/2012 17:27:37
Quote Anchor link
Oke, hoe verklaar ik dan dat in een testje van mij in mijn localhost het wel gewoon werkt nadat ik html als output heb gehad?


<html>
<head>
</head>

<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

echo 'awdawwd';

if (isset($_GET['blah'])){
    header('Location: index.php?bluhawd');
    exit();
}


?>

</body>
</html>

Dit werkt wel gewoon in mijn localhost.
Als dit wel werkt in mijn localhost, waarom zeg je dan dat zoiets nooit werkt? Je kraamt eigenlijk gewoon dikke onzin uit want schijnbaar lukt het mij wel.
Gewijzigd op 12/10/2012 17:32:11 door Albert de Wit
 
Cake Masher

Cake Masher

12/10/2012 17:33:39
Quote Anchor link
Albert de Wit op 12/10/2012 17:27:37:
Als dit wel werkt in mijn localhost, waarom zeg je dan dat zoiets nooit werkt? Je kraamt eigenlijk gewoon dikke onzin uit want schijnbaar lukt het mij wel.

Albert, in dat geval wens ik je veel succes. Bij deze help ik je ook niet meer.
Gewijzigd op 12/10/2012 17:34:16 door Cake Masher
 
Albert de Wit

Albert de Wit

12/10/2012 17:37:34
Quote Anchor link
Wat je deed was een poging om te helpen. Je had het alleen fout. Iemand anders die dit mysterie kan oplossen? Er heeft al 1 iemand opgegeven....
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 17:40:26
Quote Anchor link
Dat zou niet werken, en alsnog de 'headers already sent' melding tonen.

Zo niet, dan staat/staan je error_reporting, en/of display_errors-setting(s) niet goed.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

12/10/2012 17:41:30
Quote Anchor link
grappig genoeg word ik dan wel doorgestuurd naar index.php?bluhawd
 
Cake Masher

Cake Masher

12/10/2012 17:42:19
Quote Anchor link
Dan is je probleem opgelost?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 17:42:35
Quote Anchor link
dan heb je ergens output_buffering aanstaan.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

12/10/2012 17:43:15
Quote Anchor link
hoe sluit ik die? of nog beter, hoe open ik die ergens anders?

Toevoeging op 12/10/2012 17:44:21:

Cake Masher op 12/10/2012 17:42:19:
Dan is je probleem opgelost?


kijk naar mijn eerste post?
 
Cake Masher

Cake Masher

12/10/2012 17:46:43
Quote Anchor link
Albert de Wit op 12/10/2012 17:43:15:
kijk naar mijn eerste post?

Dat heb ik gedaan, daar is mijn antwoord op gebaseerd. Jij teste localhost waar het anders op ingesteld is en wel werkte. Nu ga jij mij vertellen dat ik onzin uitkraam terwijl ik je 't antwoord op je vraag gewoon geef.

Je vraagt Aar nu hoe jij je localhost server in stelt om die zelfde foutmelding terug te krijgen. Uiteindelijk komt het allemaal op 't zelfde neer ;). Het antwoord op die vraag, is volgens mij gebruik maken van de functie 'ob_end_flush'.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php ob_end_flush (); ?>
<html>
<head>
</head>

<body>
<?php

echo 'awdawwd';

    header('Location: index.php?bluhawd');


?>

</body>
</html>
Gewijzigd op 12/10/2012 17:50:37 door Cake Masher
 
Albert de Wit

Albert de Wit

12/10/2012 17:50:24
Quote Anchor link
1. Mijn eerste post gaat niet over Localhost
2. Ik vraag - Aar - vooral hoe ik die uit de weg ga.

Mij boeit die foutmelding niet, ik wil alleen doorgestuurd worden naar de andere pagina.


Dit is een testdingetje opgezet bij 000webhost

http://headerssent.net16.net/index.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

echo phpversion().'<br>';

if (isset($_GET['tik'])){
    header('Location: index.php?tok');
    exit();
}


echo '<a href="index.php?tik">index.php?tik</a>';

?>
 
Cake Masher

Cake Masher

12/10/2012 17:51:55
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 17:54:05
Quote Anchor link
Waarom wil je output bufferen?
Je kan toch ook nette PHP-code schrijven zonder output voor de headers?
 
Wouter J

Wouter J

12/10/2012 17:55:49
Quote Anchor link
Quote:
Mij boeit die foutmelding niet, ik wil alleen doorgestuurd worden naar de andere pagina.

En daarvoor moet je dus die foutmelding begrijpen!


Albert, wij steken hier met z'n alle tijd om jou VRIENDELIJK te helpen. Zou je AUB even de moeite willen nemen ook normaal te reageren? Je kraakt nu elk antwoord dat er gegeven wordt af en Cake Masher stop je weg als een klein kind die het weer eens beter denk te weten. Nee, tel eerst eens tot 100, ga even avondeten en kom om 8 uur weer terug, lees dan nog eens de reacties en pas de tips toe op je code. En tata, je zult zien dat het werkt.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

12/10/2012 17:55:51
Quote Anchor link
Maar - Aar -, als ik dat ook kan zonder headers voor de output, waarom dan niet?

Toevoeging op 12/10/2012 17:55:52:

Maar - Aar -, als ik dat ook kan zonder headers voor de output, waarom dan niet?
 
Wouter J

Wouter J

12/10/2012 17:56:40
Quote Anchor link
Albert, omdat je script dan fout is. Een goed script heeft alle logica boven zijn HTML code, voor de output.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

12/10/2012 17:59:32
Quote Anchor link
Wouter J, het hoeft niet meer hoor. Dank je wel CakeMasher, het werkt


Toevoeging op 12/10/2012 17:59:32:

Wouter J, het hoeft niet meer hoor. Dank je wel CakeMasher, het werkt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 18:01:45
Quote Anchor link
En waarom hoeft het niet?
Bouw jij ook altijd de fundering NA dat je jouw huis hebt gebouwd?

Ik raad je toch aan om even om naar deze reacties te kijken. Ze zeggen je juist namelijk hoe het wel moet...
Gewijzigd op 12/10/2012 18:03:17 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.