headers en footers van een webpage niet printen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gert Mallegrom

Gert Mallegrom

13/01/2008 10:37:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb een pagina op mijn website die ik wil af laten drukken via een printknop. Dat lukt prima. Ook het niet mee af laten drukken van de knop zelf is geen probleem. Kan ik het echter ook voor elkaar krijgen om de headers en footers niet mee te laten printen? Ik bedoel dus dit via de code afdwingen.

Alvast bedankt

Groet
Gert
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:12:41
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

13/01/2008 10:41:00
Quote Anchor link
Het content in een popup openen en dan <body onload="print_functie();"> zoiets?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

13/01/2008 10:49:00
Quote Anchor link
dat kan ook via een apart css bestand voor het media print. Daarin kun je dan zorgen dat de header en footer niet zichtbaar zijn.
 
Gert Mallegrom

Gert Mallegrom

13/01/2008 13:23:00
Quote Anchor link
Dat aparte css bestand met media print heb ik al, maar hoe geef ik daarin aan dat de header en footer niet zichtbaar zijn?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

13/01/2008 13:38:00
Quote Anchor link
display: none;
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.