Help bij PHP var

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

X XAX

X XAX

19/05/2010 20:06:14
Quote Anchor link
Ik vraag me al een tijdje af hoe je een php var maakt zoals dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$var
->"IETS";
?>

Kan iemand mij hierbij helpen?

Alvast bedankt,

Raf Van den Langenbergh
Gewijzigd op 19/05/2010 20:06:57 door X XAX
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:35:28
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

19/05/2010 20:09:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$var
= "IETS";
echo $var;
?>
 
Erik Rijk

Erik Rijk

19/05/2010 20:11:27
Quote Anchor link
http://nl.php.net/manual/en/language.oop5.basic.php
Dit is misschien interessant voor je :)

Ook kan je je db resultaten als object terugkrijgen dmv: mysql_fetch_object
 
X XAX

X XAX

19/05/2010 20:11:37
Quote Anchor link
Bedankt, maar ik bedoel eigenlijk iets anders, zoals in het topic Multi taal[/URL].
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$this
->translate('hier een zin die ergens vertaald staat');
?>


Toch bedankt.

EDIT: Dat bedoel ik! Thx Erik !!
Gewijzigd op 19/05/2010 20:13:26 door X XAX
 
Erik Rijk

Erik Rijk

19/05/2010 20:12:48
Quote Anchor link
$this is een gereserveerde variabele als je object georieenteerd gaat programmeren... hierover kan je veel terugvinden op php.net via de link die ik je zojuist gaf
 
Chris -

Chris -

19/05/2010 20:26:20
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php // Kleurtjes!
class Say {
     public function hello($string)
     {

          return $string;
     }
}


$say = new Say;
echo $say -> hello('world'); // Displays world
?>
 
X XAX

X XAX

19/05/2010 20:42:14
Quote Anchor link
Heeft me veel geholpen! Thx :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.