help blowfish

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Kenny iets

kenny iets

19/09/2014 16:54:27
Quote Anchor link
hallo
weer een topic denk je dat klopt nu geen css/html maar php(blowfish)

ik heb me registeerder omgebouwt naar blowfish dat werkt
maar nu bij inloggen pakt die elke wachtwoord en dat moet niet he
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41

login.php
<?php
require_once("config.php");
session_start();
 if (!empty(trim($_POST['username'])) && !empty(trim($_POST['password'])))
    {

        $username = ($_POST['username']);
        $password = ($_POST['password']);
        $ha_pass = password_verify ($password , CRYPT_BLOWFISH);
 
        $sql = $mysqli->query("SELECT * from user WHERE username = '{$username}' LIMIT 1");      
        if (!$sql->num_rows == 1) {
                echo "<p>foutte gebruikersnaam/wachtwoord </p>";
        }
else {
                echo "<p>Logged in successfully</p>";
                  session_regenerate_id(true);
                  $_SESSION['user'] = "test";
              
        }
    }
else{
    ?>

       <form action="login.php" method="POST">
                Gebruikersnaam:<br />              
                <input type="text" placeholder="gebruikersnaam" name="username" /> <br />
                    Wachtwoord:<br />
                    
                    <input type="password" name="password" placeholder="wachtwoord" />
                    
                    <input type="submit"id="login" value="login">
                    
                    <?php if(isset($_SESSION['user']) == true){
                     echo  $_SESSION['user'];
                    }
else{echo "login ";
                    }
?>

            
            </form>
            <?php
            
    }
?>


registeer.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
require_once("config.php");
if(isset($_POST['hidden']) && $_POST['hidden'] ==1){

$username = $_POST['username'];
 $password = $_POST['password'];
 $password2 = $_POST['password2'];

if ($password == $password2){
 $sql1 = $mysqli->query("SELECT username from user WHERE username='".$username."'");
if($sql1->num_rows == 1){
echo"bestaat al";
 }
else{
         $sql3 = $mysqli->query( "INSERT INTO user (`username`, `password`) VALUES ('".$username."','".password_hash($password, CRYPT_BLOWFISH)."')");
 }

}
else{
    echo "passworden komen niet overeen";
}
}

?>

<html>
<head><title>registeer</title></head>
<body>

<form action='registeer.php' method='post'>
username:<input type='text'name='username'/> <br />
password: <input type='password'name='password' /> <br />
password retype: <input type='password'name='password2' /> <br />
<input type='hidden' name='hidden' value=1>
<input type='submit' value='registeer'>
</form>

</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:07:08
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2014 17:11:12
Quote Anchor link
je doet niks met $ha_pass. Je kijkt alleen in je query naar de gebruikersnaam.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

19/09/2014 17:14:07
Quote Anchor link
>> maar nu bij inloggen pakt die elke wachtwoord en dat moet niet he

Dat is logisch, want je controleert het wachtwoord niet in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$sql
= $mysqli->query("SELECT * from user WHERE username = '{$username}' LIMIT 1");      
if (!$sql->num_rows == 1) {
    echo "<p>foutte gebruikersnaam/wachtwoord </p>";
}
else {
    echo "<p>Logged in successfully</p>";
    session_regenerate_id(true);
    $_SESSION['user'] = "test";
}

?>
 
Kenny iets

kenny iets

19/09/2014 17:14:50
Quote Anchor link
moet ik dan die password='{$ha_pass}' doen in die query
zoja dan krijg ik deze fout
Notice: Trying to get property of non-object in C:\Users\kenny\Desktop\xammp\htdocs\login.php on line 11
foutte gebruikersnaam/wachtwoord
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2014 17:24:30
Quote Anchor link
Heb je $mysqli al ergens aangemaakt / geinstantieerd?
 
Kenny iets

kenny iets

19/09/2014 17:25:00
Quote Anchor link
- Aar - op 19/09/2014 17:24:30:
Heb je $mysqli al ergens aangemaakt / geinstantieerd?


ja in me config

Toevoeging op 19/09/2014 18:25:03:

iemand anders die kan helpen

Toevoeging op 19/09/2014 21:10:26:

iemand die kan helpen
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

20/09/2014 13:29:56
Quote Anchor link
Je moet de password_verify in een if statement gebruiken, voor hoe jij het wilt.
 
Kenny iets

kenny iets

20/09/2014 14:43:13
Quote Anchor link
hoe dan ?
wat moet je dan in een if zetten ?

Toevoeging op 20/09/2014 14:43:13:

hoe dan ?
wat moet je dan in een if zetten ?
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

20/09/2014 14:46:14
Quote Anchor link
if(password_verify(//Kan je zelf wel invullen)) {
//true
} else {
//false
}
 
Kenny iets

kenny iets

20/09/2014 14:47:44
Quote Anchor link
if(password_verify($password, CRYPT_BLOWFISH)) {
tog? zo dan?
Gewijzigd op 20/09/2014 14:52:01 door kenny iets
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

20/09/2014 14:51:01
Quote Anchor link
Nee, je gebruikt hem verkeerd.
Bekijk deze pagina a.u.b eens:
http://php.net/manual/en/function.password-verify.php
 
Kenny iets

kenny iets

20/09/2014 14:54:10
Quote Anchor link
dit is wat ik er begrijp $hash =CRYPT_BLOWFISH ;
if(password_verify($password, $hash)) {
 
Bart V B

Bart V B

20/09/2014 15:27:29
Quote Anchor link
Nee, je moet het anders doen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
// en nu goed LEZEN wat in de variabele staat...
if (password_verify($passwordFromPost, $hashedPasswordFromDB))
{

   //true
}
else
{
   // false
}
?>

En om het je nog duidelijker te maken hier een opzetje hoe het werkt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php

$options
= [
            'cost' => 10
           ];
        // Get the password from post
        $passwordFromPost = 'test';

        $hash = password_hash($passwordFromPost, PASSWORD_BCRYPT, $options);
        
        echo $hash;
        echo '<br />';
        
        // Get the password from the database and compare it to a variable (for example post)
        //$passwordFromPost = $_POST['password'];

        $hashedPasswordFromDB = '$2y$10$es6QnePL938piPYTlboNEeh7ZL8O3WpT6LPbFa7o7Gc8ex5WL9vei';

        if (password_verify($passwordFromPost, $hashedPasswordFromDB))
        {


            echo 'Password is valid!';
            echo '<pre>';
            
            echo '<hr>';
            var_dump(password_get_info($hash));

            //  CHECK TO SEE PASSWORD NEED REHASH

            if (password_needs_rehash($hashedPasswordFromDB, PASSWORD_BCRYPT, $options))
            {


                $hashNew = password_hash($passwordFromPost, PASSWORD_BCRYPT, $options);
                echo '<br>';
                echo $hashNew;

            }

        }

        else
        {

            echo 'Invalid password.';
        }

?>
 
Advil Denvil

Advil Denvil

20/09/2014 15:31:19
Quote Anchor link
-_-

Stop maar met PHP, het antwoord is hier alleen al 5x gegeven ofzo.

Ik begrijp trouwens niet wat die {$var} dingen daar doen.....
 
Kenny iets

kenny iets

21/09/2014 15:22:48
Quote Anchor link
wat kan ik er aan doen dat ik een noob bent wat meer makkelijker uitleg moet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/09/2014 16:13:56
Quote Anchor link
Edit:
Zullen we het gezellig houden? Alvast bedankt!
 
Bart V B

Bart V B

21/09/2014 16:41:09
Quote Anchor link
Kenny even ontopic, snap je mijn voorbeeld?
Heb je het bekeken/geprobeerd?
 
Kenny iets

kenny iets

21/09/2014 16:45:32
Quote Anchor link
ja echt vaak en een paar geprobeerd ik loop alleen steeds vast met de db
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/09/2014 16:47:50
Quote Anchor link
Op welke manier loop je vast? Kan je wat specifieker zijn?
 
Kenny iets

kenny iets

21/09/2014 16:48:47
Quote Anchor link
de hash nakijken
zal vast aan mijn ligggen
Gewijzigd op 21/09/2014 16:52:01 door kenny iets
 
Bart V B

Bart V B

21/09/2014 16:52:16
Quote Anchor link
Zoals je ziet heb je nooit een zelfde hash. Dat is ook de bedoeling.
Maar volgens mij heb je mijn tweede voorbeeld niet gebruikt anders had je gezie dat het wel werkt.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.