help blowfish

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Kenny iets

kenny iets

19/09/2014 16:54:27
Quote Anchor link
hallo
weer een topic denk je dat klopt nu geen css/html maar php(blowfish)

ik heb me registeerder omgebouwt naar blowfish dat werkt
maar nu bij inloggen pakt die elke wachtwoord en dat moet niet he
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41

login.php
<?php
require_once("config.php");
session_start();
 if (!empty(trim($_POST['username'])) && !empty(trim($_POST['password'])))
    {

        $username = ($_POST['username']);
        $password = ($_POST['password']);
        $ha_pass = password_verify ($password , CRYPT_BLOWFISH);
 
        $sql = $mysqli->query("SELECT * from user WHERE username = '{$username}' LIMIT 1");      
        if (!$sql->num_rows == 1) {
                echo "<p>foutte gebruikersnaam/wachtwoord </p>";
        }
else {
                echo "<p>Logged in successfully</p>";
                  session_regenerate_id(true);
                  $_SESSION['user'] = "test";
              
        }
    }
else{
    ?>

       <form action="login.php" method="POST">
                Gebruikersnaam:<br />              
                <input type="text" placeholder="gebruikersnaam" name="username" /> <br />
                    Wachtwoord:<br />
                    
                    <input type="password" name="password" placeholder="wachtwoord" />
                    
                    <input type="submit"id="login" value="login">
                    
                    <?php if(isset($_SESSION['user']) == true){
                     echo  $_SESSION['user'];
                    }
else{echo "login ";
                    }
?>

            
            </form>
            <?php
            
    }
?>


registeer.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
require_once("config.php");
if(isset($_POST['hidden']) && $_POST['hidden'] ==1){

$username = $_POST['username'];
 $password = $_POST['password'];
 $password2 = $_POST['password2'];

if ($password == $password2){
 $sql1 = $mysqli->query("SELECT username from user WHERE username='".$username."'");
if($sql1->num_rows == 1){
echo"bestaat al";
 }
else{
         $sql3 = $mysqli->query( "INSERT INTO user (`username`, `password`) VALUES ('".$username."','".password_hash($password, CRYPT_BLOWFISH)."')");
 }

}
else{
    echo "passworden komen niet overeen";
}
}

?>

<html>
<head><title>registeer</title></head>
<body>

<form action='registeer.php' method='post'>
username:<input type='text'name='username'/> <br />
password: <input type='password'name='password' /> <br />
password retype: <input type='password'name='password2' /> <br />
<input type='hidden' name='hidden' value=1>
<input type='submit' value='registeer'>
</form>

</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:53:59
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2014 17:11:12
Quote Anchor link
je doet niks met $ha_pass. Je kijkt alleen in je query naar de gebruikersnaam.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

19/09/2014 17:14:07
Quote Anchor link
>> maar nu bij inloggen pakt die elke wachtwoord en dat moet niet he

Dat is logisch, want je controleert het wachtwoord niet in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$sql
= $mysqli->query("SELECT * from user WHERE username = '{$username}' LIMIT 1");      
if (!$sql->num_rows == 1) {
    echo "<p>foutte gebruikersnaam/wachtwoord </p>";
}
else {
    echo "<p>Logged in successfully</p>";
    session_regenerate_id(true);
    $_SESSION['user'] = "test";
}

?>
 
Kenny iets

kenny iets

19/09/2014 17:14:50
Quote Anchor link
moet ik dan die password='{$ha_pass}' doen in die query
zoja dan krijg ik deze fout
Notice: Trying to get property of non-object in C:\Users\kenny\Desktop\xammp\htdocs\login.php on line 11
foutte gebruikersnaam/wachtwoord
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2014 17:24:30
Quote Anchor link
Heb je $mysqli al ergens aangemaakt / geinstantieerd?
 
Kenny iets

kenny iets

19/09/2014 17:25:00
Quote Anchor link
- Aar - op 19/09/2014 17:24:30:
Heb je $mysqli al ergens aangemaakt / geinstantieerd?


ja in me config

Toevoeging op 19/09/2014 18:25:03:

iemand anders die kan helpen

Toevoeging op 19/09/2014 21:10:26:

iemand die kan helpen
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

20/09/2014 13:29:56
Quote Anchor link
Je moet de password_verify in een if statement gebruiken, voor hoe jij het wilt.
 
Kenny iets

kenny iets

20/09/2014 14:43:13
Quote Anchor link
hoe dan ?
wat moet je dan in een if zetten ?

Toevoeging op 20/09/2014 14:43:13:

hoe dan ?
wat moet je dan in een if zetten ?
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

20/09/2014 14:46:14
Quote Anchor link
if(password_verify(//Kan je zelf wel invullen)) {
//true
} else {
//false
}
 
Kenny iets

kenny iets

20/09/2014 14:47:44
Quote Anchor link
if(password_verify($password, CRYPT_BLOWFISH)) {
tog? zo dan?
Gewijzigd op 20/09/2014 14:52:01 door kenny iets
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

20/09/2014 14:51:01
Quote Anchor link
Nee, je gebruikt hem verkeerd.
Bekijk deze pagina a.u.b eens:
http://php.net/manual/en/function.password-verify.php
 
Kenny iets

kenny iets

20/09/2014 14:54:10
Quote Anchor link
dit is wat ik er begrijp $hash =CRYPT_BLOWFISH ;
if(password_verify($password, $hash)) {
 
Bart V B

Bart V B

20/09/2014 15:27:29
Quote Anchor link
Nee, je moet het anders doen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
// en nu goed LEZEN wat in de variabele staat...
if (password_verify($passwordFromPost, $hashedPasswordFromDB))
{

   //true
}
else
{
   // false
}
?>

En om het je nog duidelijker te maken hier een opzetje hoe het werkt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php

$options
= [
            'cost' => 10
           ];
        // Get the password from post
        $passwordFromPost = 'test';

        $hash = password_hash($passwordFromPost, PASSWORD_BCRYPT, $options);
        
        echo $hash;
        echo '<br />';
        
        // Get the password from the database and compare it to a variable (for example post)
        //$passwordFromPost = $_POST['password'];

        $hashedPasswordFromDB = '$2y$10$es6QnePL938piPYTlboNEeh7ZL8O3WpT6LPbFa7o7Gc8ex5WL9vei';

        if (password_verify($passwordFromPost, $hashedPasswordFromDB))
        {


            echo 'Password is valid!';
            echo '<pre>';
            
            echo '<hr>';
            var_dump(password_get_info($hash));

            //  CHECK TO SEE PASSWORD NEED REHASH

            if (password_needs_rehash($hashedPasswordFromDB, PASSWORD_BCRYPT, $options))
            {


                $hashNew = password_hash($passwordFromPost, PASSWORD_BCRYPT, $options);
                echo '<br>';
                echo $hashNew;

            }

        }

        else
        {

            echo 'Invalid password.';
        }

?>
 
Advil Denvil

Advil Denvil

20/09/2014 15:31:19
Quote Anchor link
-_-

Stop maar met PHP, het antwoord is hier alleen al 5x gegeven ofzo.

Ik begrijp trouwens niet wat die {$var} dingen daar doen.....
 
Kenny iets

kenny iets

21/09/2014 15:22:48
Quote Anchor link
wat kan ik er aan doen dat ik een noob bent wat meer makkelijker uitleg moet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/09/2014 16:13:56
Quote Anchor link
Edit:
Zullen we het gezellig houden? Alvast bedankt!
 
Bart V B

Bart V B

21/09/2014 16:41:09
Quote Anchor link
Kenny even ontopic, snap je mijn voorbeeld?
Heb je het bekeken/geprobeerd?
 
Kenny iets

kenny iets

21/09/2014 16:45:32
Quote Anchor link
ja echt vaak en een paar geprobeerd ik loop alleen steeds vast met de db
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/09/2014 16:47:50
Quote Anchor link
Op welke manier loop je vast? Kan je wat specifieker zijn?
 
Kenny iets

kenny iets

21/09/2014 16:48:47
Quote Anchor link
de hash nakijken
zal vast aan mijn ligggen
Gewijzigd op 21/09/2014 16:52:01 door kenny iets
 
Bart V B

Bart V B

21/09/2014 16:52:16
Quote Anchor link
Zoals je ziet heb je nooit een zelfde hash. Dat is ook de bedoeling.
Maar volgens mij heb je mijn tweede voorbeeld niet gebruikt anders had je gezie dat het wel werkt.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.