[HELP] CloudFlare API SRV

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jesper S

Jesper S

16/05/2017 14:52:23
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik ben bezig met een systeempje te maken dat ik vanaf mijn zelf gemaakte admin paneeltje SRV records kan aanmaken in Cloudflare.

Ik gebruikt dit systeem. https://github.com/jamesryanbell/cloudflare

Ik heb al heel veel dingen geprobeerd maar het lukt helaas niet. Ik kan wel een A record aanmaken.
Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,


Jesper
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 08:53:06
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/05/2017 14:57:51
Quote Anchor link
Waar loop je precies op vast? Wat heb je al geprobeerd?
 
Jesper S

Jesper S

16/05/2017 15:08:00
Quote Anchor link
Ik maakte vroeger gebruik van DirectAdmin. Toen voerde ik dit in bij 'name' als ik een minecraft SRV wou toevoegen _minecraft._tcp.play en bij content 1 1 25566 play. Op github staat een voorbeeldje van een A record, $dns->create('12345678901234567890', 'A', 'name.com', '127.0.0.1', 120); Ik heb toen A vervangen naar SRV, name.com naar _minecraft._tcp.play en 127.0.0.1 naar 1 1 25566 play. En dat werkt ook niet. En ja ik heb de zone key ook veranderd naar die van mij.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/05/2017 15:10:13
Quote Anchor link
Laat je relevante code eens zien. En zet ook error_reporting en display-errors eens aan.
 
Jesper S

Jesper S

16/05/2017 15:15:18
Quote Anchor link
Stukje van de PHP
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    $dns
= new Cloudflare\Zone\Dns($client);
   $check = $dns->create(*Knip*, 'SRV', '_minecraft._tcp.play', '1 1 25566 play', 120);
   echo json_encode($check);

?>

Output:

http://prntscr.com/f8gxx5
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.