[Help] DirectAdmin API verander Package

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mitchelp

Mitchelp

07/04/2008 17:53:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil graag een pakket aanpassen in DirectAdmin ik weet niet of iemand hier verstand van DirectAdmin API heeft.. Maar.
Wat moet er gebeuren:
Ik wil graag een gebruikers Pakket kunnen aanpassen dus als hij eerst:

Pakket 1 heeft met de volgende instellingen:
150MB Webspace
4GB Traffic
enz enz..

Dat ik zijn pakket kan upgrade naar Pakket 2 met dit erin:
300MB Space
8GB Traffic
enz enz..

Maar ik heb al het een en ander geprobeert maar dat werkt niet..

Weet iemand misschien hoe ik dat zou moeten doen??
Dit heb ik geprobeert:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
include('pagina/da_api.php');

        $sock = new HTTPSocket;
        $sock->connect('summerhost.nl',2222);
        $sock->set_login('user','pass');    
            
            $sock->query('/CMD_MODIFY_USER',
            array(
                'action' => 'modify',
                'username' => 'mitchtest',
                'package' => 'pack3',
                'notify' => 'yes'
            ));
            
        $result = $sock->fetch_body();

        echo $result;
?>


Wie weet er een oplossing??
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 15:59:36
 
Mitchelp

Mitchelp

07/04/2008 20:16:00
Quote Anchor link
Weet niemand iets?
 
GaMer B

GaMer B

07/04/2008 20:28:00
Quote Anchor link
We hebben een B, een U, een M, een P, een E, en een N! Samen heb je: Niet BUMPEN!!!!! Yeeey woeeeeehhooeeeeeeee! YEAH!!

Anyway: Niet bumpen dus, gewoon wachten. Na 24 uurtjes mag je weer ;)
 
Mitchelp

Mitchelp

07/04/2008 20:38:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 07.04.2008 20:28:
We hebben een B, een U, een M, een P, een E, en een N! Samen heb je: Niet BUMPEN!!!!! Yeeey woeeeeehhooeeeeeeee! YEAH!!

Anyway: Niet bumpen dus, gewoon wachten. Na 24 uurtjes mag je weer ;)


Zelf zit je nu ook te bumpen dus still!!
Aangezien je netzo slecht bent als ik moet je lekker je mond houden!
Daar hebben we modjes voor ^^
 
GaMer B

GaMer B

07/04/2008 20:42:00
Quote Anchor link
Staat er ook niets in de documentatie van de API of vertel op zijn minst wat er niet werkt..
 
Mitchelp

Mitchelp

07/04/2008 20:44:00
Quote Anchor link
Het werkt niet.. Dat kan je lezen in de eerste post..
Ik kan niet egt iets vinden over dingen aanpassen..

maar verder werkt het niet.
Hij past het pakket niet aan.
 
GaMer B

GaMer B

07/04/2008 20:56:00
Quote Anchor link
Hier staat iets in over de CMD_MODIFY_USER en daar komt geen username actie in voor, maar wel een user actie. Er komt ook geen package actie in voor...

Maar ik ben niet zo bekend met de DirectAdmin API
 
Mitchelp

Mitchelp

09/04/2008 10:02:00
Quote Anchor link
Het is inmiddels nog steets niet gelukt verderen suggestie's??
 
TJVB tvb

TJVB tvb

09/04/2008 10:06:00
Quote Anchor link
directadmin een mail sturen?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

09/04/2008 10:08:00
Quote Anchor link
wordt de http sock verbinding wel gemaakt?
 
Jelmer -

Jelmer -

09/04/2008 10:12:00
Quote Anchor link
Quote:
Het werkt niet..

Mooi. Staat je computer aan? Werkt je netwerkverbinding? Upload je het goeie bestand? Draait direct admin? Zit het kabeltje los? Heb je koffie over je toetsenbord gemorst? Is je bril op sterkte? Last van de browser cache? Last van tijd-ruimte verspringingen waardoor je tegen een verouderde API zit te praten? Er zijn zoveel mogelijkheden die 'niet werken' kunnen veroorzaken...

Dus... wat werkt niet, en tot hoever werkt het wel? Krijg je foutmeldingen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', true);
?>

en acheraf
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
var_dump($sock);
?>

Misschien duikt er nog ergens een foutmelding op.

Persoonlijk denk ik dat het koppigheid van het script is. Je bent niet lief genoeg geweest, en nu wil het niet werken. Oplossing: meer snoepjes, en iedere avond instoppen en verhaaltje voorlezen.
 
- wes  -

- wes -

09/04/2008 10:18:00
Quote Anchor link
en aaien
 
Jacco Engel

Jacco Engel

09/04/2008 10:35:00
Quote Anchor link
Mitchelp schreef op 07.04.2008 20:38:
GaMer13 schreef op 07.04.2008 20:28:
We hebben een B, een U, een M, een P, een E, en een N! Samen heb je: Niet BUMPEN!!!!! Yeeey woeeeeehhooeeeeeeee! YEAH!!

Anyway: Niet bumpen dus, gewoon wachten. Na 24 uurtjes mag je weer ;)


Zelf zit je nu ook te bumpen dus still!!
Aangezien je netzo slecht bent als ik moet je lekker je mond houden!
Daar hebben we modjes voor ^^


Mischien beetje laat maar denk ook dat jij (Mitchelp) even de definitie van bumpen moet lezen :P
 
Mitchelp

Mitchelp

09/04/2008 21:31:00
Quote Anchor link
Het enigen dat ik wil weten is:
Hoe pas je een package van een user aan?

dus hoe update ik een user die pack1 heeft naar pack2 via een API script?
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

09/04/2008 22:04:00
 
Mitchelp

Mitchelp

10/04/2008 07:52:00
Quote Anchor link
TOch bedankt iedereen..
Ik ga het even anders proberen..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.