Help met ORM

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nick Audenaerde

Nick Audenaerde

23/08/2011 09:04:37
Quote Anchor link
Edit: heel de vraag even omgegooid naar iets specifiekers,
Ik moet een klasse login maken via ORM Doctrine
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
use Doctrine\Common\Collections\ArrayCollection;

class Bug
{
    public $products = null;

    public function __construct()
    {

        $this->products = new ArrayCollection();
    }
}


class User
{
    public $reportedBugs = null;
    public $assignedBugs = null;

    public function __construct()
    {

        $this->reportedBugs = new ArrayCollection();
        $this->assignedBugs = new ArrayCollection();
    }
} [
/quote]
dit is het voorbeeld dat gegeven word op de website van doctrine kan iemand mij uitleggen hoe je dan precies een klasse login maakt via orm?? ik hoef niets voorgekauwd te hebben, een paar hints zal hopelijk genoeg zijn.
Gewijzigd op 23/08/2011 14:08:02 door Nick Audenaerde
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:58:10
 
Pim -

Pim -

23/08/2011 20:29:04
Quote Anchor link
En wat is nou je vraag?
 
Nick Audenaerde

Nick Audenaerde

23/08/2011 20:43:07
Quote Anchor link
Ik snap niet met de uitleg op de website van doctrine hoe ik een oop login script maak met een ORM.
ik snap mezelf niet vandaar dat ik misschien niet duidelijk overkom?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.